" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 9 Αυγούστου 2011

Kοτόπουλο χωριάτικο στη μέση του δρόμο ντάλα καλοκαίρι


Πριν από λίγο διάστημα το Agrinionet δημοσίευσε ρεπορτάζ με τίτλο «Οι οπωροπαντοπώλες καταγγέλλουν παράνομους μικροπωλητές», στο οποίο γίνονταν εκτενής αναφορά για το παρεμπόριο από τους παράνομους μικροπωλητές που δεν πληρούν κάποιοι ούτε τους στοιχειώδης κανόνες υγιεινής.
Οι οπορωπαντοπώλες είχαν μάλιστα προχωρήσει και σε καταγγελίες προς όλους τους υπεύθυνους και τη Δημοτική Αστυνομία αλλά κάποιοι φαίνεται είναι στα απυρόβλητο ή έχουν διαφορετική μεταχείριση.

Μικροπωλητές από όλα τα μήκη και τα πλάτη του κόσμου πωλούν από cd, dvd, παπούτσια, ζώνες, τσάντες ρολόγια και ότι άλλο μπορεί να βάλει ανθρώπου νους.Δεν είναι όμως μόνο οι αλλοδαποί που έγιναν κομμάτι της καθημερινότητας μας, αλλά και οι δικοί μας που αράζουν τα αγροτικά τους αυτοκίνητα στην άκρη του πεζοδρομίου, κοντά πάντα στο κέντρο της πόλης και πωλούν φρούτα, λαχανικά, ρίγανη ακόμη και χωριάτικα κοτόπουλα, σε τιμές χαμηλότερες από αυτές που πωλούν τα μανάβικα.
Αυτοί οι παράνομοι μικροπωλητές βγάζουν μεροκάματα χωρίς να πληρώνουν ένα ευρώ στην εφορία ή σε ενοίκιο ενώ ταυτόχρονα δημιουργούν και κυκλοφοριακά προβλήματα.Στον πεζόδρομο της Παπαστράτου τα τελευταία 6 χρόνια μια κυρία μαυροφορεμένη στέκεται έξω από κεντρικό ζαχαροπλαστείο και πουλά την πραμάτεια της, κοτόπουλο και λαχανικά από τον κήπο της όπως διαλαλεί, ενώ λίγο πιο πάνω έξω από ένα καφεκοπτείο το τελευταίο διάστημα έκανε την εμφάνισης της έτερη κυρία η οποία πουλά ρίγανη. Αλήθεια οι αρχές γιατί αδιαφορούν; Είναι δυνατό να πωλείται κοτόπουλο χωριάτικο στη μέση του δρόμο ντάλα καλοκαίρι και να μην παρεμβαίνουν οι αρμόδιοι;AGRINIONET

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris