ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Πέμπτη, 11 Αυγούστου 2011

Η γιορτή της φημισμένης πατάτας Νάξου.

Πολύς ο κόσμος που έσπευσε στη Γιορτή της Πατάτας στην Αγία Άννα στη Νάξο, μεταξύ των οποίων και επισκέπτες του νησιού, που είχαν την ευκαιρία, όχι μόνο να γευθούν τη φημισμένη πατάτα Νάξου και άλλα παραδοσιακά προϊόντα, αλλά και να πάρουν μέρος σε μια παραδοσιακή γιορτή και να γλεντήσουν, συμμετέχοντας στο χορό. Φυσικά, η ουρά που σχηματίστηκε για τη "γευσιγνωσία", μεγάλη! Η Γιορτή της Πατάτας, για μια ακόμη φορά διοργανώθηκε από το Σύλλογο Αγίου Αρσενίου Νάξου, την Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Νάξου με την αρωγή του δήμου Νάξου και Μικρών Κυκλάδων.
ΚΑΝΤΕ ΚΛΙΚ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: