" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Εμποροπανήγυρη Αγίου Μάμα.

Χιλιάδες επισκέπτες  αυτές τις ημέρες επισκέπτονται  το χώρο της Εμποροπανήγυρης του Αγίου Μάμα, προκειμένου να προσκυνήσουν την εικόνα του Αγίου, αλλά και για να κάνουν τα ψώνια τους από τη διευρυμένη εμπορική αγορά, που κάθε χρόνο εμφανίζεται και πιο οργανωμένη, χάρη στις πρωτοβουλίες του Εμπορικού - Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Μάμα (Ε.ΠΟ.Κ.Α.Μ.).
Αξίζει να σημειωθεί ότι η Εμποροπανήγυρη του Αγίου Μάμα είναι το μεγαλύτερο πανηγύρι της Βόρειας Ελλάδας.
Σύμφωνα με όσα δήλωσε η πρόεδρός του και πρόεδρος του Δημοτικού Διαμερίσματος Αγίου Μάμαντος Σταματία Βογιατζή «600 εκθέτες από τον  Έβρο μέχρι και την Κρήτη ήρθαν στον Άγιο Μάμα, ενώ οι αιτήσεις για συμμετοχή εμπόρων ήταν περισσότερες από τους χώρους που διατίθενται. Άτυπα η εμποροπανήγυρη άρχισε να λειτουργεί από 27 Αυγούστου γιατί οι έμποροι ήθελαν να δουλέψουν περισσότερες μέρες».

Η κ.Βογιατζή υπογράμμισε ότι ο ΕΠΟΚΑΜ παρέχει υψηλές υπηρεσίες ύδρευσης, αποχέτευσης, καθαριότητας, ηλεκτροφωτισμού και ασφάλειας στους εκθέτες. 

Επίσημα η εμποροπανήγυρη ξεκίνησε χτες Τετάρτη 31 Αυγούστου και θα διαρκέσει μέχρι και την Κυριακή  4 Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα των  θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων  

Σύμφωνα με το Πρόγραμμα των  θρησκευτικών και πολιτιστικών εκδηλώσεων προς τιμήν του Αγίου Μάμμαντος, πολιούχου του χωριού, 
την Πέμπτη 1 Σεπτεμβρίου θα τελεσθεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός στον Ιερό Ναό Αγίου Μάμμαντος  και στη συνέχεια διοργανώνεται Πολιτιστική Εκδήλωση. 
Την Παρασκευή 2 Σεπτεμβρίου, ημέρα Μνήμης του Αγίου Μάμμαντος θα τελεσθεί  Αρχιερατική Πανηγυρική Θεία Λειτουργία και θα ακολουθήσει το Αγιομαμίτικο Συμπόσιο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris