" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 6 Αυγούστου 2011

Εμποροπανήγυρη Αλμυρού.

ΑΛΜΥΡΟΣ:23-30 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ
Μπορεί το καθιερωμένο παζάρι του Βόλου φέτος να μην πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά ωστόσο στον Αλμυρό παραμένουν «πιστοί στην παράδοση» και ήδη ξεκίνησαν οι διαδικασίες και προετοιμασίες για την ετήσια εμποροπανήγυρη του Δήμου η οποία πραγματοποιείται κάθε Αύγουστο την τελευταία εβδομάδα του μήνα. Φέτος αναμένεται να επισκεφτούν το καθιερωμένο παζάρι περισσότερα από 30.000 άτομα από τη Μαγνησία, αλλά και από την ευρύτερη περιοχή της Θεσσαλίας και από όλη την Ελλάδα, καθώς συγκαταλέγεται μέσα στα έξι καλύτερα και περισσότερο επισκέψιμα παζάρια ολόκληρης της Ελλάδας.
Οι ξύλινες παράγκες έχουν ήδη αρχίσει να στήνονται από τα συνεργεία του δήμου στο χώρο που πραγματοποιείται η εμποροπανήγυρη και συγκεκριμένα εκεί που βρίσκεται η λαϊκή αγορά περιμετρικά του Τεχνικού Λυκείου του Δήμου. Επίσης στη Νοτιοανατολική πλευρά της εμποροπανήγυρης υπάρχει ήδη παρκινγκ, το οποίο μπορεί να χωρέσει μεγάλο όγκο αυτοκινήτων, ώστε να μην ταλαιπωρούνται οι επισκέπτες.
Φέτος θα υπάρχουν περίπου 565 παραπήγματα στα οποία οι έμποροι και οι μικροπωλητές θα μπορούν να διαθέτουν τα εμπορεύματά τους στον κόσμο, αρκετά σουβλατζίδικα αλλά και χαλβατζίδικα ενώ σε ότι αφορά το Λούνα Πάρκ ακόμα δεν έχει γίνει ο διαγωνισμός.
Ο χώρος στον οποίο θα λειτουργεί το παζάρι χωρίζεται σε τέσσερις ζώνες και η κάθε μια έχει διαφορετικό ενοίκιο για τους εμπόρους. Συγκεκριμένα οι τιμές είναι οι εξής:
• Πρώτη ζώνη: 385 ευρώ
• Δεύτερη ζώνη: 320 ευρώ
• Τρίτη ζώνη: 290 ευρώ
• Τέταρτη ζώνη: 265 ευρώ
«Ο επισκέπτης μπορεί να βρει τα πάντα στο πανηγύρι. Μπορεί να φάει, να διασκεδάσει, να χαζέψει στα εμπορικά σταντ. Είναι μια καλή ευκαιρία και για τους οικογενειάρχες, οι οποίοι σίγουρα δε θα φύγουν δυσαρεστημένοι», επισημαίνει ο Δήμαρχος Αλμυρού Βαγγέλης Χατζηκυριάκος.
Το φετινό καθιερωμένο παζάρι αναμένεται να επισκεφτούν περισσότεροι από 30.000 επισκέπτες, γεγονός το οποίο χαροποιεί το Δήμαρχο Αλμυρού. «Περιμένουμε πολύ κόσμο και στο φετινό παζάρι», τονίζει για να προσθέσει. «Ίσως ακόμη και περισσότερους από 30.000 ανθρώπους από κάθε γωνιά της Μαγνησίας και της υπόλοιπης Θεσσαλίας. Αν και δεν είναι λίγοι αυτοί που θα μας προτιμήσουν ακόμη και από πιο μακρινούς νομούς». Η εμποροπανήγυρις θα αποδώσει αρκετά έσοδα στο Δήμο και είναι σίγουρα μια πολύ καλή οικονομική και όχι μόνο ενίσχυση για το δήμο ο οποίος μέσω αυτής γίνεται ακόμη πιο γνωστός ευρύτερα στην Ελλάδα».
Αξίζει να αναφερθεί πως στο χώρο της εμποροπανήγυρης οι επισκέπτες θα πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς, καθώς ο χώρος καθ’ όλη τη διάρκεια θα φυλάσσεται από γνωστή εταιρία σεκιούριτι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris