" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 20 Αυγούστου 2011

Γιορτή κρασιού στη Νέα Αγχίαλο.

Πλήθος κόσμου παραβρέθηκε προχθές βράδυ, στα εγκαίνια της Γιορτής Κρασιού Νέας Αγχιάλου. Στο σύντομο χαιρετισμό του, ο Δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης τόνισε ότι πρόκειται για μια γιορτή με ιστορία δεκαετιών, που αποτελεί παράδοση όχι μόνο για την πόλη της Νέας Αγχιάλου αλλά και για ολόκληρη την περιοχή. «Με τη φετινή διοργάνωση της Γιορτής Κρασιού παίρνουμε τη σκυτάλη και συνεχίζουμε μια μακρά και επιτυχημένη παράδοση», ανέφερε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε ότι ο νέος Δήμος Βόλου προσπάθησε και φέτος, παρά την δυσμενή οικονομικά συγκυρία, να οργανώσει τη Γιορτή, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους, ντόπιους και επισκέπτες, να διασκεδάσουν με πλούσιο ψυχαγωγικό πρόγραμμα και άφθονο δωρεάν κρασί.
Αναφερόμενος, εξάλλου, στην επιτυχημένη πορεία του Συνεταιρισμού Νέας Αγχιάλου «ΔΗΜΗΤΡΑ» υπογράμμισε ότι «εδώ και αρκετά πια χρόνια, με τον πάντα δημιουργικό και ανήσυχο πρόεδρο και τους συνεργάτες του, με όλους τους συνεταιριστές, αποτελεί τον πιο σημαντικό οικονομικό παράγοντα της Αγχιάλου και τον πιο καλό πρεσβευτή της συνεταιριστικής ιδέας. Ένα  Συνεταιρισμό που θεωρούμε χρέος μας να στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις», σημείωσε ο κ. Σκοτινιώτης.
Στα εγκαίνια παραβρέθηκαν μεταξύ άλλων: οι Βουλευτές Μαγνησίας κ. Κ.Καρτάλης, Θ.Νάκος και Α.Νάνος, ο περιφερειακός σύμβουλος Α. Μποντός εκ μέρους του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας, οι Τοπικοί Αντιδήμαρχοι του Δήμου Βόλου Γ. Καουνάς, Γ.Γκουντέλιας και Ν.Στόικος, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Οργανισμού Εκπαίδευσης Παιδιού, Αθλητισμού και Πολιτισμού – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Δήμου Βόλου (Δ.Ο.Ε.Π.Α.Π. – ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ.), κ. Παύλος Μαβίδης, η επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας του Δήμου Βόλου κ. Ζ. Μακρή, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Η. Καραπατάκης, Κ. Μπαρτζιώκα, Ε. Τσάμης και Θ. Διαμαντένιας, εκπρόσωποι των θρησκευτικών, στρατιωτικών και πολιτικών αρχών και φορέων της περιοχής, καθώς και αντιπροσωπεία του Δήμου Πομόριε Βουλγαρίας, αδελφοποιημένης πόλης με την Νέα Αγχίαλο.
Χτες το πρόγραμμά του παρουσίασε ο Ματθαίος Γιαννούλης σ’ ένα νησιώτικο και λαϊκό πρόγραμμα, ενώ σήμερα Σάββατο 20 Αυγούστου, η Έλλη Κοκκίνου με τα παιδιά του Greek Idol, θα παρακινήσουν τον κόσμο σ’ ένα  ξεφάντωμα μέχρι πρωίας με λαϊκό και μοντέρνο πρόγραμμα για όλο τον κόσμο.
Η Γιορτή θα ολοκληρωθεί αύριο Κυριακή, με την εμφάνιση του Παναγιώτη Λάλεζας και της ορχήστρας του, σε ένα δημοτικό ξεφάντωμα
Η είσοδος το Σάββατο είναι 10€ και την Κυριακή 5€.  Παιδιά κάτω των 12 ετών δεν πληρώνουν εισιτήριο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris