" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 23 Αυγούστου 2011

Χαλκιδική: Η μαφία των λουκουμάδων- Εκβιασμοί στις πλάτες καταναλωτών!

Στον ανακριτή Πολυγύρου παραπέμπονται τρία άτομα, ένας ομογενής από την πρώην ΕΣΣΔ και δύο Βούλγαροι, οι οποίοι κατηγορούνται ότι με  εκβιασμούς και απειλές έλεγχαν τις πωλήσεις λουκουμάδων σε παραλία της Χαλκιδικής, αποκομίζοντας μεγάλα χρηματικά ποσά.

Από την εισαγγελία ασκήθηκαν σε βάρος τους ποινικές διώξεις, σε βαθμό κακουργήματος, για εκβίαση, πλαστογραφία και για παράβαση διατάξεων του υγειονομικού κώδικα, ενώ από την ασφάλεια συνεχίζονται οι έρευνες για να διαπιστωθεί αν είχαν επεκτείνει τις παράνομες δραστηριότητές τους και σε άλλες παραθαλάσσιες περιοχές της Βόρειας Ελλάδας.

Σύμφωνα με καταγγελίες που έγιναν τον τελευταίο καιρό στις τοπικές αστυνομικές αρχές της Χαλκιδικής, σπείρα μικροπωλητών είχε αναλάβει αποκλειστικά την πώληση λουκουμάδων σε πολυσύχναστη παραλία, στη χερσόνησο Κασσάνδρας Χαλκιδικής, και τα μέλη της κατηγορούνται ότι με απειλές δεν επέτρεπαν σε άλλα άτομα να πουλήσουν το ίδιο προϊόν σε παραθεριστές.

Αστυνομικός της ασφάλειας Πολυγύρου εμφανίστηκε στην παραλία ως δήθεν μικροπωλητής, αλλά τα μέλη της σπείρας κινητοποιήθηκαν άμεσα και προσπάθησαν να τον εκδιώξουν με αποτέλεσμα να συλληφθούν.

Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία πρόκειται για ομογενή πρώην πρωταθλητή της ελληνορωμαϊκής πάλης, και για δύο Βούλγαρους συνεργούς του. Κατηγορούνται ότι μετέφεραν τις ποσότητες λουκουμάδων σε εγκαταστάσεις παλιού ξενοδοχείου της περιοχής, που δεν πληροί τους κανόνες υγιεινής, και στη συνέχεια τους διακινούσαν στις παραλίες, χρησιμοποιώντας κυρίως αλλοδαπούς μικροπωλητές
newsit

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris