" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Επιχειρούν να κλείσουν το ζωολογικό κήπο, στο χώρο της παλιάς παραλίας και του Λευκού Πύργου στη Θεσ/νίκη

Επί τόπου καταστροφή των <<μαϊμούδων>>.
Στο χώρο της παλιάς παράλιας και του Λευκού Πύργου συνέχισε τις επιχειρήσεις της η Δημοτική Αστυνομίας για την εξάλειψη του παραεμπορίου, με τη συνδρομή της Ελληνικής Αστυνομίας και του ΣΔΟΕ.
Συγκεκριμένα, το βράδυ της Κυριακής 28 Αυγούστου, διενεργήθηκαν έλεγχοι και έγιναν συνολικά πενήντα κατασχέσεις σε βάρος παράνομων μικροπωλητών, δύο προσαγωγές αλλοδαπών για την εξακρίβωση των στοιχείων τους και επιβλήθηκε μία πράξη βεβαίωσης παράβασης υπαίθριου εμπορίου.

Τα κατασχεθέντα προϊόντα καταστράφηκαν επί τόπου με τη συνδρομή απορριμματοφόρου οχήματος του Δήμου καθώς και με τη χρήση σπρέι, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία.

Η Δημοτική Αστυνομία θα συνεχίσει τις οργανωμένες επιχειρήσεις καταπολέμησης του παραεμπορίου προς κάθε κατεύθυνση σε συνεργασία με την Ελληνική Αστυνομία και το ΣΔΟΕ.
Στόχος είναι, ο εντοπισμός αποθηκευτικών χώρων προϊόντων παραεμπορίου και η άμεση καταστροφή τουs όπως ορίζει ο νόμος και η εντατικοποίηση των επιχειρήσεων σε υπαίθριους χώρους, κατά τη διάρκεια των οποίων τα παράνομα προϊόντα θα καταστρέφονται άμεσα με τη χρήση σπρέι και με τη ρίψη τους σε απορριμματοφόρα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris