" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 17 Αυγούστου 2011

ΤΕΓΕΑΣ ΠΑΖΑΡΕΜΑΤΑ

Παρά την οικονομική κρίση, μεγάλη είναι προσέλευση επισκεπτών στην 41η Παμπελοποννησιακή έκθεση Τεγέας, που θα παραμείνει ανοιτή, μέχρι την προσεχή Κυριακή 21 Αυγούστου.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, τις πρώτες δύο ημερές της λειτουργίας της, την επισκέφθηκαν περισσότερα από 5.000 άτομα.
Μεγάλες επιχειρήσεις από όλη την περιφέρεια, αλλά και φορείς συμμετέχουν με δικό τους περίπτερο, παρουσιάζοντας καινοτόμες δράσεις και εξαιρετικής ποιότητας προϊόντα και υπηρεσίες, αποδεικνύοντας ότι η ελληνική περιφέρεια σε πείσμα των καιρών αντιστέκεται και δημιουργεί.

Η έκθεση έχει γενικό χαρακτήρα, όμως τα περισσότερα περίπτερα φιλοξενούν επιχειρήσεις από το χώρο της ένδυσης, εξοπλισμού κατοικίας, ενέργειας και ανανεώσιμων πηγών καθώς και αγροτικά προϊόντα σε πρωτογενή και μεταποιητικό στάδιο.

Η έκθεση είναι ανοικτή από το πρωί ως τα μεσάνυχτα καθημερινά και την ευθύνη της οργάνωσης έχει ο Τεγεατικός Σύνδεσμος με την στήριξη του Δήμου Τρίπολης, ενώ τελεί υπό την αιγίδα της περιφέρειας Πελοποννήσου.
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΑΡΚΑΔΙΑ

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris