ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τετάρτη, 10 Αυγούστου 2011

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΘΗΒΑΣ

Ο Εμπορικός Σύλλογος Θήβας επιμένει εδώ και χρόνια στην αλλαγή του χώρου της εμποροπανήγυρης.  Μέσα στον Ιούλιο πραγματοποίησε δημοσκόπηση ανάμεσα στα μέλη του με προτάσεις των επαγγελματιών που αφορούν την εμποροπανήγυρη.
Μετά το τέλος της σε συνεδρίαση του ΔΣ στις 21 Ιουλίου, αποφάσισε να προταθεί επισήμως προς τη Δημοτική Αρχή,  ως χώρος διεξαγωγής η περιοχή  του ΚΤΕΛ έως την Πυροσβεστική, ένας χώρος που κατά την άποψη των μελών του δεν ενοχλεί, μπορεί να αναβαθμισθεί αφού εκεί γίνονται και οι λαικές της Τετάρτης και του Σαββάτου και μπορεί να εξυπηρετεί και εμπορικά την πόλη.
Να θυμίσουμε ότι η εμποροπανήγυρη διεξάγονταν στο κέντρο της πόλης στην οδό Πινδάρου, επί αείμνηστου Κοφίνη μεταφέρθηκε στην Αγία Τριάδα και επανήλθε πέρυσι επί Δημαρχείας Σβίγγου πάλι στο κέντρο της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris