" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 31 Αυγούστου 2011

Γεωργική-Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης

Με δικό της περίπτερο θα συμμετέχει η Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση Πέλλας στην 24η Γεωργική-Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης που ανοίγει τις πύλες της σήμερα 31 Αυγούστου, σε  στεγαζόμενο χώρο στη λαϊκή αγορά της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης.

Στο περίπτερο παρουσιάζονται ενδεικτικά νωπά και τυποποιημένα προιόντα ποιότητας καθώς επίσης και υλικό τουριστικής προβολής της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης δήλωσε σχετικά:

«Η Γεωργική-Βιοτεχνική Έκθεση Κρύας Βρύσης αποτελεί έναν επιτυχημένο θεσμό ο οποίος παρακολουθεί τις εξελίξεις και προσαρμόζεται ανάλογα. Κάθε χρόνο η έκθεση ανανεώνεται και, παρά την οικονομική κρίση και αβεβαιότητα που επικρατεί, θεωρώ δεδομένο ότι τα εκθέματα παρουσιάζουν μεγάλο ενδιαφέρον για επαγγελματίες αλλά και πολίτες που τελευταία στρέφονται όλο και περισσότερο στη φύση και στη γεωργία. Προσκαλούμε και περιμένουμε να ξεναγήσουμε, σε φιλική ατμόσφαιρα, στο περίπτερο μας επισκέπτες από την ευρύτερη περιοχή της Πέλλας. Στο επίκεντρο της παρουσίασης βρίσκονται τα ποιοτικά προϊόντα της Πελλαίας γης και οι αξιόλογες δυνατότητες εναλλακτικού τουρισμού που καλύπτουν μεγάλο εύρος ενδιαφερόντων».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris