" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 15 Αυγούστου 2011

Χαμός η ζήτηση, στον Αλμυρό.

Τεράστια ζήτηση σημειώθηκε και φέτος από εκθέτες - μικροπωλητές για μίσθωση των παραγκών στο παζάρι του Αλμυρού, που όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος θα πραγματοποιηθεί από τις 23 έως και το τέλος Αυγούστου αναμένοντας να προσελκύσει πλήθος επισκεπτών. Μέχρι και σήμερα έχει ενοικιαστεί σχεδόν το 99% των παραγκών!

Πιστοί στην παράδοση στον Αλμυρό συνεχίζουν πυρετωδώς τις διαδικασίες για τη διοργάνωση της ετήσιας εμποροπανήγυρης που συγκαταλέγεται μεταξύ των 7 - 8 καλύτερων αλλά και μεγαλύτερων της χώρας.

Εδώ και μια εβδομάδα τα συνεργεία του Δήμου έχουν ξεκινήσει να στήνουν τις ξύλινες παράγκες στην λαϊκή αγορά, εκεί που γίνεται κάθε χρόνο το παζάρι, περιμετρικά του Τεχνικού Λυκείου του Δήμου.

Εν τω μεταξύ οι προετοιμασίες συνεχίζονται η ζήτηση από εκθέτες - μικροπωλητές για ενοικίαση ενός παραπήγματος είναι πολύ μεγάλη και ήδη έχει καλυφθεί το 99% των παραγκών, ενώ συνολικά θα εκθέσουν το εμπόρευμα τους 210 μικροπωλητές σύμφωνα με τα στοιχεία του υπεύθυνου για την διοργάνωση της εμποροπανήγυρης και προϊστάμενο εσόδων του Δήμου Αλμυρού Χρήστο Μόκκα.

Πρέπει να τονιστεί ότι ο χώρος στον οποίο λειτουργεί το παζάρι χωρίζεται σε τέσσερις ζώνες και η κάθε μια έχει διαφορετικό ενοίκιο για τους εμπόρους. Συγκεκριμένα οι τιμές είναι για την πρώτη ζώνη είναι 385 ευρώ, για την δεύτερη ζώνη 320 ευρώ, για την τρίτη ζώνη 290 ευρώ και για την τέταρτη ζώνη 265 ευρώ.

Εκτός από τα εμπορικά κιόσκια μεγάλο είναι το ενδιαφέρον που υπάρχει για σουβλατζίδικα και χαλβατζίδικα, ενώ και φέτος θα λειτουργήσει το εντυπωσιακό λούνα παρκ.
Τέλος αναφέρεται πως δίπλα από το χώρο της εμποροπανήγυρης υπάρχει μεγάλο ελεύθερο παρκινγκ, ενώ ο χώρος καθ’ όλη τη διάρκεια θα φυλάσσεται από εταιρία σεκιούριτι.    

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris