" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 11 Αυγούστου 2011

ΓΙΑΝΝΙΤΣΑ-ΚΡΥΑ ΒΡΥΣΗ

ΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΛΗΡΩΣΗ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ

Το Δημοτικό Συμβούλιο ΠΕΛΛΑΣ έχοντας υπόψη τις διατάξεις του Ν.3769/2009 περί συμμετοχής των εκθετών στις εμποροπανηγύρεις, ομόφωνα αποφάσισε τα παρακάτω.

1. Η ετήσια παραδοσιακή εμποροπανήγυρη Κρύας Βρύσης θα πραγματοποιηθεί όπως κάθε χρόνο από 31 Αυγούστου έως 4 Σεπτεμβρίου 2011.
2. Ως χώρος ειδών πώλησης ορίζεται ο χώρος της Λαϊκής Αγοράς Κρύας Βρύσης, σύμφωνα με το τοπογραφικό διάγραμμα της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου.
3. Ο καθορισμός των χώρων , των ειδών πώλησης και οι αντίστοιχες τιμές συμμετοχής έχουν ως εξής:

Α. ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ 500,00 €

Β. ΚΑΝΤΙΝΕΣ 120,00€

Γ. ΤΑΒΕΡΝΕΣ 400,00€

Δ. ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ για το χώρο 6Χ6 50,00 €

Ε. ΡΟΥΧΑ – ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ 100,00€

Δ. ΜΙΚΡΟΙ ΠΛΑΝΟΔΙΟΙ 30,00€

Στις παραπάνω τιμές δεν συμπεριλαμβάνεται η αξία κατανάλωσης του ηλεκτρικού ρεύματος που καταναλώνεται από τους εκθέτες. Αυτή θα εισπράττεται ανάλογα με το ρεύμα που θα καταναλώνει ο εκθέτης.  

Αιτήσεις συμμετοχής των εκθετών στην Εμποροπανήγυρη Κρύας Βρύσης μαζί με όλα τα απαραίτητα  δικαιολογητικά θα κατατίθενται από τις 13/7/2011 έως 12/8/2011 στο γραφείο οικονομικών θεμάτων  της Δημοτικής Ενότητας Κρύας Βρύσης του Δήμου Πέλλας.   

Οι άδειες χορηγούνται:
α) σε επαγγελματίες εμπόρους που νόμιμα δραστηριοποιούνται αποκλειστικά σε υπαίθριες αγορές (υπαίθριοι πωλητές)
β) σε κατόχους αδείας συμμετοχής σε κυριακάτικες αγορές
γ) σε κατόχους άδειας πωλητή λαϊκών αγορών που λειτουργούν εκτός της περιφέρειας των Ν.Α. Αθηνών-Πειραιώς και Θεσσαλονίκης
δ) σε όσους κατέχουν άδεια άσκησης υπαίθριου (στάσιμου ή πλανοδίου) εμπορίου και
ε) σε λοιπούς εμπόρους.

Οι ενδιαφερόμενοι που τηρούν τις παραπάνω  προϋποθέσεις και επιθυμούν να συμμετέχουν ως εκθέτες στην Εμποροπανήγυρη Κρύας Βρύσης, θα πρέπει να προσκομίσουν με την κατάθεση της αίτησης τους τα ακόλουθα δικαιολογητικά :

1. Θεωρημένα, φωτοαντίγραφο της σχετικής Άδειας που κατέχουν.
2. Θεωρημένο φωτοαντίγραφο Δελτίου Αστυνομικής Ταυτότητας
3. Βεβαίωση μεταβολής εργασιών φυσικού προσώπου επιτηδευματία πρόσφατη θεωρημένη από τη από Δ.Ο.Υ. υπαγωγής τους.

Την αίτηση μπορεί να υποβάλλει ο ενδιαφερόμενος είτε αυτοπροσώπως ή με εξουσιοδοτημένο άτομο ή μέσω Ε.Λ.Τ.Α με συστημένη επιστολή.

Η επιλογή των δικαιούχων γίνεται με δημόσια κλήρωση που διενεργείται μεταξύ των ενδιαφερομένων από  το Δημοτικό Συμβούλιο Πέλλας. Οι Δικαιούχοι θα προκαταβάλουν το αντίτιμο συμμετοχής τους στην Εμποροπανήγυρη την ημέρα της Δημόσιας κλήρωσης.

Στη συνέχεια  οι άδειες συμμετοχής εκδίδονται με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου που ισχύουν για συγκεκριμένο χώρο και θέση.

Ο χρόνος διεξαγωγής της δημόσιας κλήρωσης θα δημοσιοποιηθεί με νεότερη ανακοίνωση που θα ειδοποιηθούν όλοι όσοι έχουν υποβάλλει αίτηση συμμετοχής.

Για όλα τα παραπάνω θα εκδοθεί ανακοίνωση Δημάρχου στα Μ.Μ.Ε

Σχέδιο αίτησης – αποφάσεις,  καθώς και άλλες πληροφορίες στην ιστοσελίδα του Δήμου Πέλλας (www.giannitsa.gr) και στους αρμοδίους υπαλλήλους της Δ.Ε. Κρύας Βρύσης στα ακόλουθα τηλέφωνα επικοινωνίας : 2382351246 - 51224 - 51217 και Φαξ : 2382351222

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris