ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στον ΚΟΥΒΑΡΑ (ΜΕΣΟΓΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ )

ΑΠΟ 17 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2018 έως 13 ΓΕΝΑΡΗ 2019
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 05:00 μ.μ. ΤΗΛ 210- 85 47 920 ''

EΠΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ

ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΛΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ)
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3ήμερο(25-26-27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) & ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ.

Τα Θεματικά Κέντρα του "Φεστιβάλ Πόλης", αφορούν :

•  Παραδοσιακή εμποροπανήγυρη από 04 έως & 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
•  Οpen air συναυλίες με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού «γίγνεσθαι»
 και ελεύθερη είσοδο.
•  «Θέατρο των Γεύσεων» - street food festival
•  Πολιτιστικό - Ψυχαγωγικό Πάρκο
•  «Το Αγροτικόν» :Λαογραφικό Εκθετήριο  Αγροτικής κληρονομιάς - Gallery τοπικής επιχειρηματικότητας

Για οκτώ ημέρες, από το Σάββατο 4 Αυγούστου έως και το επόμενο Σάββατο 11 Αυγούστου 2018,το Κιάτο γιορτάζει ...πανηγυρικά τη «Μεταμόρφωση του Σωτήρος» και η  παραλιακή ζώνη της πόλης μετατρέπεται σε σταυροδρόμι  πολιτισμού και εμπορίου, δίνοντας το σύνθημα για έξυπνες αγορές ,γλέντι και χαροκόπι...που μυρίζει θάλασσα & καλοκαίρι. !
Σε  αυτή τη «Μεγάλη Γιορτή» το ENIAIO ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και τα μέλη του, θα δώσουν το δικό τους παρών...κομίζοντας ένα "άρωμα μνήμης" και παράδοσης, από τότε που η εμποροπανήγυρη αποτελούσε σημαντικό παράγοντα, συμβάλλοντας  στην ανάπτυξη του εμπορίου, ιδιαίτερα στις επαρχιακές πόλεις. !
Το "2o Πολιτιστικό Πανηγύρι Κιάτου" διοργανώνεται με εκθεσιακά περίπτερα ευρωπαϊκού επιπέδου και υποστηρίζεται ενεργά από το Δήμο Σικυωνίων ,το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο  Σικυωνίων ,τη  Δημοτική Κοινότητα Κιάτου, το Επιμελητήριο και από άλλους εκπροσώπους  επαγγελματικών και πολιτιστικών φορέων που στοχεύουν στη σύνδεση στοιχείων του πολιτιστικού και τουριστικού αποθέματος του Δήμου Σικυωνίων, ώστε το παραγόμενο πολιτιστικό αποτέλεσμα να  συμβάλλει στην αξιοποίηση της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς και των πολιτιστικών αγαθών της ευρύτερης περιοχής
ΠΡΟΒΟΛΗ:
Τηλεοπτικά: ΕΤ1 –SKAI
Ραδιοφωνικά:SFERA- ΛΑΜΨΗ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ-ATHENS VOICΕ
2.500 ΑΦΙΣΕΣ 70χ 100,
15.000 δίπτυχα διανομής door to door,
80 λάβαρα

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
(ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ)
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στη ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ
15 έως 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Με γνώμονά μας, τη φιλοξενία της τοπικής κοινωνίας & την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, συνεχίζουμε και προσφέρουμε
την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ μας ΠΑΖΑΡΙ,
στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ ( έναντι του para thin alos )
από 15-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018,
σε ένα όμορφο περιβάλλον με καλαίσθητα εκθεσιακά περίπτερα ευρωπαϊκών προδιαγραφών , προσφέροντας χαμηλές τιμές σε αξιόπιστα προϊόντα, συνδυάζοντας τη φαντασία μας και την δημιουργικότητά μας, με την δίψα του καταναλωτικού κοινού, για φτηνές και έξυπνες αγορές,  που προσφέρουν  με σεβασμό και επαγγελματικότητα, υπαίθριοι έμποροι,  μέλη του Συνδικάτου Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδος, από όλη τη χώρα.

Ευχαριστήρια επιστολή

Το Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδας, ευχαριστεί από καρδιάς, το Δημοτικό Συμβούλιο της Ζαχάρως, το οποίο ομόφωνα αποδέχτηκε το αίτημά μας,  για την δημιουργία της Καλοκαιρινής Αγοράς.
Εμείς από την πλευρά μας, θα δώσουμε όλους μας τις δυνάμεις, για την καλύτερη παρουσίαση, με τη σημείωση, ότι είμαστε υπέρμαχοι στην προσφορά
<<κοινωνικής & πολιτιστικής δράσης >> όπου αυτή μας ζητηθεί.