" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

EΠΟΜΕΝΗ ΔΡΑΣΗ ΜΑΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ !!!!!!
Μετά από έντονες πιέσεις των μελών μας και μετά από απαίτηση μεγάλης μερίδας καταναλωτών της ευρύτερης περιοχής και όχι μόνο, του Δήμου Σαρωνικού,
ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ
Στη δημιουργία ΠΑΣΧΑΛΙΝΗΣ ΑΓΟΡΑΣ στο 36οχλμ Ε.Ο. ΑΘΗΝΩΝ-ΛΑΥΡΙΟΥ από 08 ΑΠΡΙΛΙΟΥ έως και τη Δευτέρα του Πάσχα 25 ΑΠΡΙΛΙΟΥ, προσφέροντας ποιοτικά εμπορεύματα στους καταναλωτές, σε τιμές που μόνο τα μέλη μας μπορούν να προσφέρουν.
Τα είδη πώλησης θα είναι:
Είδη δώρων, οικιακής χρήσης, ένδυση-υπόδηση, είδη κυνηγίου, εσώρουχα, γλυκίσματα, βιβλία κ.α.
Εντός του χώρου θα λειτουργεί αναψυκτήριο.
Την Κυριακή του Πάσχα θα ψήσουμε αρνιά....ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ στις ΚΡΟΚΕΕΣ ΛΑΚΩΝΙΑΣ(Δ.ΕΥΡΩΤΑ)
01-07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2022

Στα πλαίσια εξεύρεσης χώρων εργασίας, ο Φορέας μας,  μετά από διάλειμμα ενός χρόνου (δεν έγινε πέρυσι λόγω κορονοϊού), συμμετέχει ενεργά και διοργανώνει Εμποροπανήγυρη στη πόλη των Κροκεών Λακωνίας του Δήμου Ευρώτα, την τελευταία Κυριακή των Αποκριών, ενόψει του καρναβαλιού και των πολιτιστικών δράσεων που λαμβάνουν χώρα στη πόλη των Κροκεών κάθε έτος, με τη συμμετοχή εκατοντάδων καρναβαλιστών καθώς και χιλιάδων επισκεπτών 
Για την ιστορία αναφέρουμε πως η Εμποροπανήγυρη θα λάβει χώρα από τις 01 έως και 07 Μαρτίου 2022, στο χώρο που έχει καθοριστεί με την υπ’ αριθ.24/2020 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου «Περί εγκρίσεως Σχεδίου Κανονισμού Εμποροπανηγύρεων Κοινότητας Κροκεών », με εβδομήντα έξι (76) θέσεις (το ανώτερο) εμβαδού 3 Χ 3= 9μ2 ανά θέση στη θέση «ΠΙΛΑΛΑ» Κροκεών

 ΕΠΙΤΡΕΠΟΜΕΝΑ ΕΙΔΗ ΠΩΛΗΣΗΣ

1.Είδη προικός , Λευκά είδη 2. Είδη υπόδησης 3. Είδη ένδυσης 4. Δερμάτινα (τσάντες, ζώνες κλπ.) 5. Είδη οικιακής χρήσης 6. Ζαχαρώδη είδη και αναψυκτικά 7. Παραδοσιακά Γλυκά-Παγωτά, μαλλί της γριάς και λουκουμάδες 8. Ξηροί καρποί, είδη διατροφής 9. Μικροεργαλεία 10. Είδη Λαϊκής Τέχνης, έργων τέχνης 11. Είδη δώρων και διακόσμησης 12. Ασημικά και Φο Μπιζού 13. Αποξηραμένα άνθη και φυτά 14. Υαλικά 15. Παιδικά Παιχνίδια 16. Εκκλησιαστικά είδη, Αγιογραφίες, αφίσες κ.λπ. 17. Ψιλικά, είδη δώρων, μπιζού, αξεσουάρ ένδυσης κ.λπ. 18. Είδη Pet shop 19. Είδη ατομικής καθαριότητας και οικιακής φροντίδας 20. Γεωργικά μηχανήματα, εργαλεία κ.λπ. 21. Παραδοσιακά προϊόντα 22. Μικροπωλητές διαφόρων ειδών  23. Εξαρτήματα αυτοκινήτου.

ΣΗΜΕΙΩΣΗ:
Επειδή για το Φορέα μας προέχει, η εξασφάλιση υγιούς εργασίας καθώς και η επίτευξη του στόχου-όλοι οι πάγκοι να έχουν αυξημένο τζίρο-, για τους παραπάνω λόγους, επιδίωξή μας είναι, σε κάθε είδος πώλησης, να υπάρχει ένας μόνο  επιτηδευματίας, ούτως ώστε να δύνανται όλοι να οι συμμετέχοντες συνάδελφοι, να παρουσιάσουν καλύτερα το είδος τους προς το κοινό, χωρίς αντεγκλήσεις και χωρίς ανταγωνισμό.
Δυνάμει του τοπογραφικού που παρουσιάσαμε και πρόπερσι, οι θέσεις είναι 64 τον αριθμό .
Έκαστη θέση 3Χ3 τ.μ. (διάδρομοι σκεπαστοί-παροχή ρεύματος-φύλαξη- χημ.τουαλέτες) και επιπλέον,
Το όλο εγχείρημα προβολής θα γίνει σε όλα τα ΜΜΕ της Λακωνίας
(Τηλεόραση-Ραδιόφωνα-Sites-Μέσα μαζικής δικτύωσης) ..............................................................................................


ΕΚΘΕΣΗ-ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ
ΒΙΒΛΙΟΥ και ΕΙΔΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ
ΛΙΜΑΝΙ ΠΑΛΑΙΑΣ ΦΩΚΑΙΑΣ
04 έως 19 ΙΟΥΛΙΟΥ 2020

Το Συνδικάτο Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδας, στα πλαίσια πολιτιστικών δράσεων, για 10η συνεχή χρονιά, διοργανώνει σε συνεργασία με τη Τ.Κ. Παλαιάς Φώκαιας τη παρουσίαση βιβλίου και ειδών λαϊκής τέχνης, στο χώρο του λιμανιού, από 04 έως 19 Ιουλίου 2020.
Η παρουσίαση, θα είναι ανοιχτή καθημερινά από τις 06:00 το απόγευμα έως αργά το βράδυ(τα περίπτερα παραμένουν ανοιχτά όσο υπάρχουν επισκέπτες)
Για το σκοπό της εκδήλωσης, θα χρησιμοποιηθούν εκθεσιακά καλαίσθητα περίπτερα ευρωπαϊκών  προδιαγραφών.
 
                           ----------------------------------------------

ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΥΣΣΟ 06-07 ΜΑΡΤΙΟΥ 2020


ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΑΓΙΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ ΠΛΑΝΑ
(ΛΕΩΦ. ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ-ΑΘΗΝΑ)
01-02 ΜΑΡΤΙΟΥ
και μετά:
ΤΟ ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΠΟΥ ΛΜΒΑΝΕΙ ΧΩΡΑ ΣΤΟ ΒΕΛΟ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ (ΔΗΜΟΣ ΒΕΛΟΥ-ΒΟΧΑΣ)
ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΜΑΣ ΠΩΣ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ 3ήμερο(25-26-27 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ) & ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΖΗΤΗΣΗΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΓΚΑΙΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΑΣ.


Τα Θεματικά Κέντρα του "Φεστιβάλ Πόλης", αφορούν :

•  Παραδοσιακή εμποροπανήγυρη από 04 έως & 11 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
•  Οpen air συναυλίες με μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού «γίγνεσθαι»
 και ελεύθερη είσοδο.
•  «Θέατρο των Γεύσεων» - street food festival
•  Πολιτιστικό - Ψυχαγωγικό Πάρκο
•  «Το Αγροτικόν» :Λαογραφικό Εκθετήριο  Αγροτικής κληρονομιάς - Gallery τοπικής επιχειρηματικότητας

Για οκτώ ημέρες, από το Σάββατο 4 Αυγούστου έως και το επόμενο Σάββατο 11 Αυγούστου 2018,το Κιάτο γιορτάζει ...πανηγυρικά τη «Μεταμόρφωση του Σωτήρος» και η  παραλιακή ζώνη της πόλης μετατρέπεται σε σταυροδρόμι  πολιτισμού και εμπορίου, δίνοντας το σύνθημα για έξυπνες αγορές ,γλέντι και χαροκόπι...που μυρίζει θάλασσα & καλοκαίρι. !
Σε  αυτή τη «Μεγάλη Γιορτή» το ENIAIO ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ και τα μέλη του, θα δώσουν το δικό τους παρών...κομίζοντας ένα "άρωμα μνήμης" και παράδοσης, από τότε που η εμποροπανήγυρη αποτελούσε σημαντικό παράγοντα, συμβάλλοντας  στην ανάπτυξη του εμπορίου, ιδιαίτερα στις επαρχιακές πόλεις. !
Το "2o Πολιτιστικό Πανηγύρι Κιάτου" διοργανώνεται με εκθεσιακά περίπτερα ευρωπαϊκού επιπέδου και υποστηρίζεται ενεργά από το Δήμο Σικυωνίων ,το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο  Σικυωνίων ,τη  Δημοτική Κοινότητα Κιάτου, το Επιμελητήριο και από άλλους εκπροσώπους  επαγγελματικών και πολιτιστικών φορέων που στοχεύουν στη σύνδεση στοιχείων του πολιτιστικού και τουριστικού αποθέματος του Δήμου Σικυωνίων, ώστε το παραγόμενο πολιτιστικό αποτέλεσμα να  συμβάλλει στην αξιοποίηση της τοπικής πολιτιστικής κληρονομιάς και των πολιτιστικών αγαθών της ευρύτερης περιοχής 
ΠΡΟΒΟΛΗ:
Τηλεοπτικά: ΕΤ1 –SKAI
Ραδιοφωνικά:SFERA- ΛΑΜΨΗ
ΑΘΗΝΟΡΑΜΑ-ATHENS VOICΕ
2.500 ΑΦΙΣΕΣ 70χ 100,                             
15.000 δίπτυχα διανομής door to door, 
80 λάβαρα              

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΝΙΟΥ
(ΚΛΙΚ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΦΩΤΟ)
ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΠΑΖΑΡΙ στη ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ
15 έως 24 ΙΟΥΝΙΟΥ

Με γνώμονά μας, τη φιλοξενία της τοπικής κοινωνίας & την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού, συνεχίζουμε και προσφέρουμε
την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΛΥΣΗ

Σας προσκαλούμε να επισκεφτείτε το ΜΕΓΑΛΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ μας ΠΑΖΑΡΙ, 
στην ΠΑΡΑΛΙΑ ΖΑΧΑΡΩΣ ( έναντι του para thin alos )
από 15-24 ΙΟΥΝΙΟΥ 2018,
σε ένα όμορφο περιβάλλον με καλαίσθητα εκθεσιακά περίπτερα ευρωπαϊκών προδιαγραφών , προσφέροντας χαμηλές τιμές σε αξιόπιστα προϊόντα, συνδυάζοντας τη φαντασία μας και την δημιουργικότητά μας, με την δίψα του καταναλωτικού κοινού, για φτηνές και έξυπνες αγορές,  που προσφέρουν  με σεβασμό και επαγγελματικότητα, υπαίθριοι έμποροι,  μέλη του Συνδικάτου Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδος, από όλη τη χώρα.

Ευχαριστήρια επιστολή

Το Ενιαίο Συνδικάτο Σωματείων Υπαιθρίων Εμπόρων Ελλάδας, ευχαριστεί από καρδιάς, το Δημοτικό Συμβούλιο της Ζαχάρως, το οποίο ομόφωνα αποδέχτηκε το αίτημά μας,  για την δημιουργία της Καλοκαιρινής Αγοράς.
Εμείς από την πλευρά μας, θα δώσουμε όλους μας τις δυνάμεις, για την καλύτερη παρουσίαση, με τη σημείωση, ότι είμαστε υπέρμαχοι στην προσφορά 
<<κοινωνικής & πολιτιστικής δράσης >> όπου αυτή μας ζητηθεί.Template Design by Psykos Dimitris