" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ --ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ & από ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 --τηλ.επικοινωνίας 210- 85 47 920 ''

Σάββατο, 6 Αυγούστου 2011

ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΗ ΖΑΚΥΝΘΟΥ

Απάντηση στην ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Ζακύνθου, ο οποίος ζητά να λάβει τοπικό χαρακτήρα η εμποροπανήγυρη που θα γίνει μετά τις 20 Αυγούστου στη Ζάκυνθο, έδωσε ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου, Διονύσης Καρδιανός.
Ο πρόεδρος των εμπόρων, Κώστας Κοντονής, υποστηρίζει ότι “γνωρίζοντας την οικονομική κρίση που βιώνει ο επαγγελματικός κόσμος της Ζακύνθου, όπως και όλος ο ελληνικός λαός, με θάρρος θα τολμούσαμε να ζητήσουμε από τους άρχοντες του τόπου μας, όλοι μαζί να αποφασίσουν στην εορτή του Πολιούχου μας Αγίου Διονυσίου, η εμποροπανήγυρης να περιοριστεί αποκλειστικά σε ζακυνθινά παραδοσιακά προϊόντα. Εάν κάποιος από τους ντόπιους επιχειρηματίες εμπόρους θέλει να συμμετέχει, να είναι αποκλειστικά από ζακυνθινά μαγαζιά. Πιστεύουμε η πρόταση αυτή του Εμπορικού Συλλόγου να γίνει σεβαστή και αναμένουμε τη δική σας ευαισθησία”.
Από τη πλευρά των μικροπωλητών η Ομοσπονδία του χώρου είναι πανέτοιμη για άλλη μια φορά να εξυπηρετήσει τους ενδιαφερόμενους συναδέλφους και να διοργανώσει την Εμποροπανήγυρη, ανάλογης επιτυχίας με αυτή των προηγούμενων ετών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris