" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 19 Αυγούστου 2011

Όλα καλά στη Φαρκαδόνα.

Άρχισε από προχθες το βράδυ η λειτουργία της εμποροπανήγυρης της Φαρκαδόνας, με αρκετό κόσμο να προσέρχεται στον χώρο, δίνοντας ελπιδοφόρο μήνυμα για την πορεία του θεσμού.
 Το τέλος της εκδήλωσης έχει προγραμματιστεί για αύριο 20η Αυγούστου.
Πολλοί είναι οι επαγγελματίες που έχουν ενοικιάσει χώρο στην εμποροπανήγυρη, από την οποία δεν λείπουν και το λούνα-παρκ και άλλου χώροι αναψυχής, οπότε αναμένεται να την επισκεφτούν πολλοί δημότες του Δήμου, αλλά και άτομα από άλλες περιοχές.
Η εμποροπανήγυρη είναι ένας θεσμός που αναμένουν κάθε χρόνο στην Φαρκαδόνα, ο οποίος παρά την κρίση και την αλλαγή των εθίμων και της νοοτροπίας, αντέχει ακόμη. Πέραν αυτών, αποτελεί μία πηγή εισοδήματος για τον δήμο Φαρκαδόνας, η οποία έχει ιδιαίτερη αξία στην εποχή που διανύουμε, με τις περικοπές πόρων ή ακόμη και την κατάργηση πολλών από την πολιτεία στην τοπική αυτοδιοίκηση. Σύμφωνα με πρόχειρες εκτιμήσεις, το ποσό που συγκέντρωσε ο δήμος Φαρκαδόνας από την δημοπράτηση των χώρων της εμποροπανήγυρης, είναι πάνω από 15.000 ευρώ.
Εξάλλου,σήμερα Παρασκευή στις 21:00, στο αμφιθέατρο όπισθεν του δημαρχείου Φαρκαδόνας, θα δοθεί θεατρική παράσταση από το γνωστό θίασο του Γιώργου Μακρή. Η είσοδος είναι 10 ευρώ, όμως είναι δωρεάν για τους αγρότες, εφόσον προσκομίσουν έγγραφο από ένα από τα τρία ΚΕΠ (Φαρκαδόνας, Οιχαλίας, Ταξιαρχών) του Δήμου, με το οποίο να βεβαιώνεται η αγροτική τους δραστηριότητα.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris