ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Δευτέρα, 8 Αυγούστου 2011

ΠΡΕΒΕΖΑ:Παίζουν κρυφτούλι με τους λιμενικούς.

Κάθε βράδυ πλέον η παραλία στην Πρέβεζα μετατρέπεται σε ένα ανοιχτό παζάρι με πάγκους τα σεντόνια και φωτισμό αυτόν από τα παρακείμενα καταστήματα διασκέδασης και εστίασης. Αμφιβόλου προελεύσεως προϊόντα προσπαθούν να βρουν αγοραστές με το μεγαλύτερο ποσοστό του κόσμου να αναρωτιέται εάν όλο αυτό το “πανηγύρι” επιτρέπεται.
Το σκηνικό το ίδιο κάθε βράδυ με το αποκορύφωμά του την Παρασκευή και το Σάββατο όπου η κίνηση είναι αυξημένη.
Στην μια και την άλλη άκρη της παραλίας οι τσιλιαδόροι έτοιμοι να ειδοποιήσουν όταν εμφανιστούν οι άνδρες του Λιμενικού μιας και στο Λιμενικό ανήκει η αστυνόμευση της παραλίας.
Στην εμφάνιση των ανδρών του Λιμενικού σε ελάχιστα δευτερόλεπτα έχουν σηκώσει την πραμάτεια τους και έχουν διαφύγει και κρυφτεί στα στενά δρομάκια της παραλίας για να εμφανιστούν ξανά πάλι σαν να μην έγινε τίποτε όταν η αστυνόμευση αποχωρήσει μετά από λίγα λεπτά.
ΤΗΕ ΒΕΣΤ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris