" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 8 Αυγούστου 2011

3η Γιορτή Σαρδέλας και Ούζου των Μυτιληνιών Αμαρουσίου.

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή κόσμου, πραγματοποιήθηκε η 3η Γιορτή Σαρδέλας και Ούζου που διοργάνωσε στην πλατεία Αγίας Λαύρας Αμαρουσίου, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μυτιληναίων Αμαρουσίου και Όμορων Δήμων «Ο Νόστος», με την υποστήριξη του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού του Δήμου.

Στη γιορτή παραβρέθηκαν τόσο μέλη του συλλόγου, όσο και κάτοικοι της περιοχής, αλλά και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Γιώργος Πατούλης. Ο τελευταίος στο χαιρετισμό του, συνεχάρη τον πρόεδρο του συλλόγου, Άρη Κουζέλη, και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, για την επιτυχημένη διοργάνωση της εκδήλωσης για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, τονίζοντας πως η γιορτή αυτή διατηρεί και αναδεικνύει την πολιτιστική ταυτότητα της Λέσβου.
«Στόχος μας είναι, η Γιορτή Σαρδέλας και Ούζου να συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια και να γίνει θεσμός στην πόλη μας», ανέφερε ο κ. Πατούλης. «Παρά τη δυσμενή οικονομική συγκυρία για τη χώρα και την τοπική αυτοδιοίκηση, θα συνεχίσουμε τη διοργάνωση πολιτιστικών εκδηλώσεων, που προσφέρουν δημιουργικές διεξόδους και στιγμές ψυχαγωγίας και διασκέδασης στους κατοίκους».
Ο πρόεδρος του συλλόγου «Ο Νόστος», εξέφρασε με τη σειρά του τις θερμές ευχαριστίες του προς τον κ. Πατούλη, για τη στήριξη και την προσφορά τόσο του ίδιου, όσο και του Δήμου Αμαρουσίου, προς το σύλλογο.
Παρόντες στην εκδήλωση, ήταν επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, Επαμεινώνδας Γαρδέλης, ο πρόεδρος του Κέντρου Τέχνης και Πολιτισμού, Νικόλαος Πέππας, και ο δημοτικός σύμβουλος, Αντώνης Παρτσινέβελος.
Τη βραδιά πλαισίωσαν με παραδοσιακούς χορούς, ο σύλλογος Μεσοτοπιτών και οι «Γλεντιστάδες» του.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris