ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Πέμπτη, 4 Σεπτεμβρίου 2014

Όχι στην ενοποίηση των ταμείων, αναφέρει το υπουργείο εργασίας.

Το υπουργείο Εργασίας δεν έχει λάβει οριστική απόφαση για την ενοποίηση των ασφαλιστικών φορέων... Αυτό επισημαίνεται σε ανακοίνωση που εκδόθηκε από το Γραφείο Τύπου του υπουργείου, «με αφορμή σημερινό δημοσίευμα εφημερίδας που αναφέρεται σε ειλημμένη απόφαση δημιουργίας ενός και μόνο ασφαλιστικού ταμείου για όλους τους εργαζόμενους της χώρας».
Συγκεκριμένα, στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι το υπουργείο Εργασίας, «στο πλαίσιο της αναγκαίας διοικητικής αναδιάρθρωσης του συστήματος κοινωνικής ασφάλισης για τον οργανωτικό εξορθολογισμό, τη βελτίωση των υπηρεσιών και την οικονομική αποτελεσματικότητά του, εξετάζει διάφορα σενάρια διοικητικών (και μόνο) αλλαγών, χωρίς ωστόσο να έχει ληφθεί καμία οριστική απόφαση».