" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2014

Στην τελική ευθεία το τρικαλινό παζάρι.

Στην τελική ευθεία βρισκόμαστε για το τρικαλινό παζάρι 2014, καθώς οι εργασίες είναι σε εξέλιξη εδώ και μέρες. Οι παράγκες στήνονται καθώς και οι εγκαταστάσεις φωτισμού.

Από την ερχόμενη Κυριακή, στις Καρυές, το διάσημο τρικαλινό παζάρι ανοίγει τις πύλες του προς τους τρικαλινούς της πόλης και του νομού, αλλά και τους κατοίκους άλλων νομών, που το προτιμούν.

Στο χώρο

Λίγο πριν την έναρξη, και με αυξημένο το ενδιαφέρον των εμπόρων, οι οποίοι προσέρχονται και πάλι στα Τρίκαλα, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου και ο αντιδήμαρχος κ. Αλ. Πολυμερόπουλος βρέθηκαν στον χώρο του παζαριού. Κυρίως σκοπός της επίσκεψης, όπως έγινε γνωστό, ήταν να διαπιστωθεί, αρχικώς, ποια η κατάσταση των χώρων αρμοδιότητας των υπηρεσιών των οποίων προΐσταται ο κ. Πολυμερόπουλος, δηλαδή οι κοινόχρηστοι χώροι και η καθαριότητα πέριξ του παζαριού. Στη συνέχεια ο κ. Παπαστεργίου επισκέφθηκε και συνομίλησε με τους εργαζόμενους στα διάφορα συνεργεία που εργάζονται στο παζάρι. Επίσης πραγματοποιήθηκαν και συναντήσεις με κατοίκους της περιοχής.

Κυρίαρχο μέλημα της δημοτικής αρχής, είναι η ενίσχυση του πανηγυριού, που αποτελεί κορυφαίο εμπορικό, πολιτισμικό, κοινωνικό γεγονός, προκειμένου να μετατραπεί σε γιορτή για την πόλη και τον Δήμο.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris