" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 26 Σεπτεμβρίου 2014

Κοζάνη:σπάνε ρεκόρ οι αιτήσεις συμμετοχής στο Νιάημερο.

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται από πλευράς του Δήμου Κοζάνης οι προετοιμασίες για την Εμποροπανήγυρη της Κοζάνης, τον "Νιάημερο", που θα διοργανωθεί παραδοσιακά την πρώτη Τρίτη του Οκτώβρη και πιο συγκεκριμένα από τις 5 μέχρι τις 7 Οκτωβρίου.

Χθες Πέμπτη ήταν η τέταρτη ημέρα από την έναρξη των αιτήσεων από πλευράς εκθετών που θέλουν να συμμετάσχουν στο πανηγύρι και ήδη ο αριθμός τους ήταν αρκετά μεγάλος δείχνοντας πως εφέτος οι εκθέτες θα είναι αρκετοί, ίσως και περισσότεροι από πέρυσι. Εφέτος η εμποροπανήγυρη της Κοζάνης συμπίπτει χρονικά με αυτή του Αμυνταίου Φλώρινας, αλλά δεν θεωρείται πως αυτό θα επηρεάσει σημαντικά την προσέλευση των εκθετών στην Κοζάνη.
Όπως τόνισε χαρακτηριστικά μιλώντας στον "Π.Λ." ο αντιδήμαρχος Κοζάνης Γιάννης Ιωαννίδης: "Οι αιτήσεις για συμμετοχή εκθετών στην εμποροπανήγυρη είναι μέχρι επόμενη Παρασκευή, ενώ μέχρι στιγμής υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον. Σε ό,τι αφορά τη χοροθέτηση δεν έχει αλλάξει κάτι, αφού μπροστά θα υπάρχουν τα παιχνίδια κλπ., ακολουθούν τα είδη σπιτιού, ένδυσης και υπόδησης, ενώ στην τρίτο κομμάτι θα είναι το λούνα πάρκ και οι ψησταριές". Όπως σημείωσε ο κ. Ιωαννίδης, υπάρχουν μεν οι σκέψεις για να γίνουν αλλαγές στην εμποροπανήγυρη από του χρόνου, αλλά φέτος αυτό δεν ήταν εφικτό. "Οι όποιες αλλαγές για να γίνουν θα πρέπει πρώτα να υπάρξουν οι κατάλληλες υποδομές για να φιλοξενήσουν την εμποροπανήγυρη, να καλύψουν όλους τους εκθέτες".
Στο χώρο της εμποροπανήγυρης φιλοξενούνται περί τους 300 εκθέτες. Σημαντικό είναι να αναφερθεί πως δεν θα υπάρχουν αλλαγές σε ό,τι αφορά τα κόστη ενοικίασης του χώρου για συμμετοχή στην εμποροπανήγυρη. Η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Κοζάνης έχει λάβει ήδη σχετική απόφαση. Με την έλλειψη της δημοτικής αστυνομίας τη φύλαξη του χώρου θα αναλάβει η αστυνομία, ενώ ήδη έχουν γίνει μεταξύ του δήμου Κοζάνης και των αστυνομικών αρχών οι σχετικές συναντήσεις.
"Υπάρχει αρκετά μεγάλη συμμετοχή μιας και στην τέταρτη ημέρα των δηλώσεων έχουμε ένα πολύ ικανοποιητικό αριθμό αιτήσεων", κατέληξε ο κ. Ιωαννίδης.

Πληροφορίες για τις αιτήσεις

Φέτος θα πραγματοποιηθεί κατά τις ημερομηνίες από 05/10/2014 έως και 07/10/2014.
Οι ενδιαφερόμενοι εκθέτες εμπορευμάτων ή εκμεταλλευτές παιχνιδιών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εμποροπανήγυρη, προκειμένου να λάβουν την προβλεπόμενη, από τις διατάξεις των Ν. 4264/2014, Κ1-929/2014, Ν. 3377/2005, και Ν. 3463/2006, άδεια συμμετοχής, πρέπει να υποβάλλουν τα παρακάτω δικαιολογητικά από 22/09/2014 έως και 03/10/2014 στο Δημοτικό Κατάστημα Κοζάνης.
• Αίτηση (Θα συμπληρωθεί στο Δημοτικό Κατάστημα)
• Υπεύθυνες Δηλώσεις Ν.1599/1986 (Θα συμπληρωθούν στο Δημοτικό Κατάστημα)
• Φωτοτυπία έναρξης επιτηδεύματος από τη Δ.Ο.Υ. ή μεταβολή έναρξης εργασιών
• Φωτοτυπία της πρώτης και της τελευταίας σελίδας από το βιβλίο της ταμειακής μηχανής, που είναι θεωρημένο από την αρμόδια Δ.Ο.Υ.
• Πρόσφατη απόδειξη ταμειακής μηχανής
• Καταβολή του τέλους συμμετοχής

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris