" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Γιορτή του σπάρου στη Πειραϊκή.

Στη γιορτή του σπάρου που πραγματοποιήθηκε χθες στο λιμανάκι όρμου Αφροδίτης στην Πειραϊκή, παραβρέθηκε ο Δήμαρχος Πειραιά Γιάννης Μώραλης.
Η γιορτή του σπάρου, που διοργανώνει ο Σύλλογος ερασιτεχνικής αλιείας “Άγιος Νικόλαος” πραγματοποιήθηκε ξανά φέτος με τη στήριξη του Δήμου Πειραιά μετά από τη διακοπή των τελευταίων ετών.

Επιπλέον για πρώτη φορά, είχε φιλανθρωπικό σκοπό καθώς όλα τα έσοδα της εκδήλωσης θα διατεθούν στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Γιάννης Μώραλης δήλωσε:
«Είναι πολύ σημαντικό να πραγματοποιούνται τέτοιες εκδηλώσεις στον Πειραιά πολύ περισσότερο δε όταν έχουν φιλανθρωπικό χαρακτήρα. Η νέα Δημοτική Αρχή της πόλης και εγώ προσωπικά, στηρίζουμε τέτοιες πρωτοβουλίες που φέρνουν κοντά τους Πειραιώτες. Είμαστε χαρούμενοι που συμβάλαμε στο πλαίσιο των δυνατοτήτων μας και με την στήριξη του Ολυμπιακού, προκειμένου να ξαναπραγματοποιηθεί αυτή η γιορτή στην πόλη μας. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς είναι καλό να βρισκόμαστε ο ένας δίπλα στον άλλο, να περνάμε όμορφες στιγμές και ταυτόχρονα όλοι μαζί να στηρίζουμε όσους έχουν ανάγκη. Πρόθεση μας είναι, παρά τις περιορισμένες δυνατότητες του Δήμου να πραγματοποιούνται εκδηλώσεις και να επιστρέψει το χαμόγελο σε όλες τις γειτονιές του Πειραιά».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris