" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Αναδιαρθρωμένη, ξεκινάει τη Τετάρτη, η Εμποροπανήγυρη στο Άργος Ορεστικού.

Αναδιαρθρωμένη και με πολλές καινοτομίες ανοίγει επισήμως την ερχόμενη Τετάρτη 24 Σεπτεμβρίου τις πύλες της η εμποροπανήγυρη Άργους Ορεστικού, ένας θεσμός που έχει μια μακρόχρονη ιστορία στο τοπικό γίγνεσθαι της περιοχής. Οι αλλαγές κρίθηκαν επιβεβλημένες από τη δημοτική Αρχή εξαιτίας της νέας νομοθεσίας, αλλά και για να υπάρξει η απαιτούμενη ανανέωση στην εμποροπανήγυρη, κάτι που επετέυχθη αφού, τουλάχιστον, σε επίπεδο συμμετοχών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο, έχοντας καλύψει και με το παραπάνω τον χώρο των 25 στρεμμάτων που είναι διαθέσιμα.

Η μεγαλύτερη αλλαγή που υπάρχει είναι η διαρρύθμιση του χώρου, με τους εκθέτες - πωλητές προϊόντων να τοποθετούνται στον κεντρικό δρόμο της εμποροπανήγυρης, ενώ το λούνα παρκ θα τοποθετηθεί στο κέντρο του χώρου σε μία μεγαλύτερη έκταση (5 στρέμματα, από 2 στρέμματα που ήταν μέχρι και πέρυσι), με τα καταστήματα υγειονομικού ενδιαφέροντος (ταβέρνες) να τοποθετούνται σε σχήμα «Π» στην άλλη πλευρά της έκτασης. Αυτή η νέα χωροταξία προσφέρει και ελεύθερους δρόμους, έτσι ώστε αν προκύψει κάποιο ιατρικό συμβάν ή κάποιο θέμα πυρόσβεσης, να υπάρχει πρόσβαση στα υπηρεσιακά οχήματα.

Επίσης, αξίζει να σημειωθεί, ότι για πρώτη φορά στην Ελλάδα στην εμποροπανήγυρη του Άργους Ορεστικού το λούνα παρκ είναι ..εισαγόμενο και ήρθε από την Ιταλία και αυτό λόγω του ότι έχει όλες τις απαραίτητες πιστοποιήσεις για να εγγυηθεί την ασφάλεια των παιδιών.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris