" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 27 Σεπτεμβρίου 2014

Παζάρι Ιστιαίας:απόπειρα βιασμού 5χρονου παιδιού.

Η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας, διερευνά τις τελευταίες ημέρες, υπόθεση απόπειρας βιασμού ενός 5χρονου παιδιού, που συνέβη σύμφωνα με την καταγγελία, στα παζάρια της Ιστιαίας, την Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου το απόγευμα.


Δράστης φέρεται να είναι ένας 31χρονος δράστης, από την Αθήνα, ο οποίος είχε μεταβεί στην Ιστιαία και ο οποίος εργάζεται πάντα ως υπάλληλος λούνα πάρκ(έτσι και στο παζάρι της Ιστιαίας) στο χώρο που φιλοξενήθηκε η ετήσια εμποροπανήγυρη της πόλης.

Αρχικά οι πληροφορίες μιλούσαν για τελεσμένο βιασμό, αλλά τα καταγγελλόμενα στην Εισαγγελία αναφέρουν μόνο απόπειρα.

Σύμφωνα με την καταγγελία της 35χρονης μητέρας, ο δράστης παρέσυρε και μετέφερε το πεντάχρονο αγόρι στο τροχόσπιτο του και προσπάθησε να ασελγήσει πάνω του, ωστόσο ο 5χρονος αντιλήφθηκε ότι κάτι δεν πάει καλά και το έβαλε στα πόδια, ενώ στην συνέχεια ανέφερε το περιστατικό στην μητέρα του η οποία πήγε στο αστυνομικό τμήμα Ιστιαίας να καταγγείλει το περιστατικό.

Όπως καταγγέλλει η μητέρα, οι αστυνομικοί οδήγησαν τον 31χρονο στο αστυνομικό τμήμα, αλλά στην συνέχεια αφέθηκε ελεύθερος, κάτι που προξενεί μεγάλη εντύπωση.

Την υπόθεση διερευνά η Εισαγγελία Πρωτοδικών Χαλκίδας.

Από τη πλευρά μας, γνωρίζουμε και τον δράστη και την οικογένεια, της οποίας το παιδάκι, υπέστη αυτή την ακατανόμαστη ταλαιπωρία και είμαστε στο πλευρό του, ότι και εαν χρειαστεί.

Για την ακριβή πληροφόρηση όλων, σας αναφέρουμε ότι ο δράστης είναι υπάλληλος λούνα παρκ.
Μάλιστα επειδή ο ίδιος εργάζεται σε πόστο, τακτοποίησης των μικρών παιδιών σε μηχανήματα(παιδικά παιχνίδια) είχε παρατηρηθεί από πολλούς, ότι έδειχνε ιδιαίτερη αγάπη, στα μικρά παιδιά, προσφέροντάς τους, πολλές φορές δωρεάν μάρκες διασκέδασης.
Άλλη μια μάστιγα στα λούνα παρκ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris