" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Έκοψαν τη κορδέλα στο Αιγίνιο.

Πραγματοποιήθηκε προχθές Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 στο Αιγίνιο η τελετή έναρξης της 88ης Εμποροπανήγυρης με μεγάλη επιτυχία.

Με την παρουσία επίσημων προσκεκλημένων, πλήθος συνδημοτών και επισκεπτών, η τελετή ξεκίνησε με τον καθιερωμένο αγιασμό από τους Ιερείς της Ιεράς Μητροπόλεως Κίτρους, Κατερίνης & Πλαταμώνος, χοροστατώντας του Πανοσιολογιοτάτου Αρχιμανδρίτη Πατρός Διονυσίου.
Στην εκδήλωση παρέστησαν η Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Πιερίας κ. Σοφία Μαυρίδου, οι Βουλευτές Πιερίας κ.κ. Δημήτρης Χριστογιάννης και Άννα Μάνη-Παπαδημητρίου, εκπρόσωποι Βουλευτών, εκπρόσωποi του Υπουργού Μακεδονίας Θράκης και του Γ. Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης, ο Πρ. Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας κ. Παναγιώτης Ψωμιάδης, οι Περιφερειακοί Σύμβουλοι Πιερίας, ο Αστυνομικός Διευθυντής Πιερίας κ. Αθανάσιος Μαντζούκας, εκπρόσωπος της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ο Δήμαρχος Δέλτα κ. Φωτοπουλός Ευθύμιος, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου Πιερίας κ. Ηλίας Χατζηχριστοδούλου, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Πύδνας Κολινδρού κ. Ανδρικόπουλος Αυγουστίνος, Αντιδήμαρχοι, Δημοτικοί σύμβουλοι, ο Πρ. Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού κ Πολύζος Ευάγγελος, οι Πρ. Δήμαρχοι Αιγινίου κ.α. εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης, φορείς, σύλλογοι.Στη συνέχεια ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού, Ευάγγελος Λαγδάρης απεύθυνε χαιρετισμό
καλωσορίζοντας τους παραβρισκόμενους. Ο Δήμαρχος Πύδνας Κολινδρού αναφέρθηκε στην ιστορία της εμποροπανήγυρης και τόνισε το μεγάλο κοινωνικοοικονομικό ρόλο του θεσμού για την Πιερία και την ευρύτερη περιοχή της κεντρικής Μακεδονίας. Αναφέρθηκε στη μεγάλη προσπάθεια που κατέλαβαν προκειμένου να δοθεί σε κυκλοφορία ο υφιστάμενος κόμβος Αιγινίου, με κατεύθυνση από Θεσσαλονίκη προς Αιγίνιο, από τις 12-09-2014 έως τις 21-09-2014, για την εξυπηρέτηση των επισκεπτών και την ομαλή διεξαγωγή της λειτουργίας της εμποροπανήγυρης. Τέλος, δεν ξέχασε να ευχαριστήσει για την άψογη συνεργασία τους, τον προκάτοχο του κ. Πολύζο και την πρ. Αντιδήμαρχο κ. Βασιλειάδου, για θέματα οργάνωσης της εμποροπανήγυρης, που ως γνωστών ξεκινούν από τις αρχές του καλοκαιριού και επίσης, τους δικούς του συνεργάτες, τον υπεύθυνο της εμποροπανήγυρης και Πρόεδρο Δ.Σ. κ. Ανδρικόπουλο Αυγουστινό και τους Αντιδημάρχους, κ. Νικολοπούλου Βασιλική και κ. Κακάνη Κων/νο
Ακολούθησε χαιρετισμός της Αντιπεριφερειάρχη Πιερίας κ. Μαυρίδου.
Η τελετή των εγκαινίων έληξε με ένα εντυπωσιακό μουσικό πρόγραμμα από την Φιλαρμονικής Αιγινίου υπό τη δ/νση του κ. Γιάννη Κούκα και την κοπή στης κορδέλας στην κεντρική είσοδο της εμποροπανήγυρης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris