" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014

Από καντινιέρης, ντραμίστας.

 Αναδουλειά έχουν οι ιδιοκτήτες καντινών.
Το ίδιο συνέβη και στο Σταμάτη Μέλλο, ο οποίος λόγω της πτώσης στη πώληση σουβλακιών, το έριξε στα ντραμς σε εκδήλωση στην Αργυρούπολη.
Έφη Θώδη γαρ.

Ρεπορτάζ:

4000 ΚΟΣΜΟΣ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΓΛΕΝΤΙ ΤΟΥ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΙΑΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ-ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΗ ΘΩΔΗ!

1000 ΠΕΡΙΠΟΥ ΟΙ ΝΕΕΣ ΕΓΓΡΑΦΕΣ ΜΕΛΩΝ…
Αυτό που έγινε χθες στο Άλσος της Αργυρούπολης δεν έχει ξαναγίνει. Μακράν η πιο επιτυχημένη εκδήλωση που έχει γίνει την τελευταία δεκαετία. Πάνω από 4000 Πελοποννήσιοι έδωσαν το παρόν ενώ 1000 περίπου ήταν και οι νέες εγγραφές μελών στον Πελοποννησικό Σύλλογο.

Ο πρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Παρασκευόπουλος ευχαρίστησε θερμά όλο τον κόσμο ενώ υποσχέθηκε πως του χρόνου θα είναι πολύ πιο καλύτερη η ετήσια εκδήλωση τους.


Αξίζει να σημειώσουμε πως ο Σύλλογος μετράει μόλις 10 μήνες από την ίδρυση του και κατάφερε να μαζέψει 4000 κόσμο στην πρώτη εκδήλωση του.


Το παρόν στην εκδήλωση έδωσε ο Δήμαρχος Ελληνικού-Αργυρούπολης Γιάννης Κωνσταντάτος, ενώ χαιρετισμό απέστειλαν ο Δήμαρχος Τρίπολης Δημήτρης Παυλής, Πύλου-Νέστορος Δημήτρης Καφαντάρης, Κορινθίας Αλέκος Πνευματικός.


Βασικό ρόλο για την επιτυχία έπαιξε η Δημοτική Σύμβουλος Ελληνικού-Αργυρούπολης, γραμματέας του Δημοτικού συμβουλίου και αντιπρόεδρος του Συλλόγου Ελένη Ηλιοπούλου καθώς και όλα τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris