" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Μεσσήνη:τρομοκρατούνται οι καταστηματάρχες από τη μεγάλη προσέλευση καταναλωτών στην Εμποροπανήγυρη.

Βρε τι φοβία τους πιάνει, με τα παζάρια...

Για άλλη μια φορά αποδείκτηκε, πως ο κόσμος παραμένει πιστός φίλος των παζαριών.

Παρά τις προσπάθειες του εμπορικού συλλόγου καθώς και του Δήμου(από τη μία παίρνει χοντρά λεφτά από τους μικροπωλητές και από την άλλη στέλνει μπαλόνια και φιλαρμονικές), η ουσία είναι μια.

Ο καταναλωτής δεν ξεγελιέται.

Ψωνίζει εκεί που τον συμφέρει.

Και το παζάρι είναι η καθαρή επιλογή του!!!
Βέβαια ο Δήμος, που ξέρει να μαζεύει χοντρό και εύκολο χρήμα από τους καλοπληρωτές μικροπωλητές, ποτέ δεν διανοήθηκε να τελέσει διάφορα πολιτιστικά σε χώρο της πανήγυρης.
Από τη μια τα παίρνουμε και από την άλλη ελέω ψηφοθηρικών λόγων...........

Παρόλα αυτά, επισυνάπτουμε το ρεπορτάζ της Ελευθερίας...
Γράφει:

Δεκάδες Νησιώτες και επισκέπτες πέρασαν χθες το βράδυ από το Εμπορικό Κέντρο της Μεσσήνης συμμετέχοντας στη γιορτή προσφορών που είχαν στήσει οι έμποροι της πόλης.

Οπως είπε ο πρόεδρος του τοπικού Εμπορικού Συλλόγου Γιώργος Τσακόπουλος μιλώντας στην "Ε", από νωρίς φάνηκε ότι ο κόσμος ανταποκρίθηκε στο κάλεσμά τους και έτσι περίμεναν η βραδιά να πάει καλύτερα από πέρυσι και ντόπιοι και επισκέπτες να φύγουν με σακούλες γεμάτες προσφορές. «Η κίνηση πάει πολύ καλά και η ατμόσφαιρα είναι γιορτινή και χαρούμενη - ο κόσμος μπαίνει στα μαγαζιά και μπορώ να πω ότι είναι αυτό που περιμέναμε», είπε ο κ. Τσακόπουλος. Οι έμποροι της Μεσσήνης είχαν φροντίσει να κάνουν μεγάλες προσφορές ειδικά για την χθεσινοβραδινή γιορτή και ο κόσμος φάνηκε ότι θέλει να ψάξει για να βρει τις ευκαιρίες, αλλά και να κάνει τη βόλτα του συμμετέχοντας και στις χορευτικές εκδηλώσεις και τις μουσικές εκπλήξεις που είχαν προετοιμάσει οι επαγγελματίες της πόλης, ο Εμπορικός Σύλλογος και ο Δήμος Μεσσήνης.

Η βραδιά άνοιξε με την Φιλαρμονική του δήμου να δίνει το σύνθημα για να προσελκύσει το ενδιαφέρον του κόσμου, που αυτές τις ημέρες επισκέπτεται τη Μεσσήνη για να προσκυνήσει την εικόνα και να κάνει μια βόλτα στην Πανηγυρίστρα. Οπως και πέρυσι τα εμπορικά καταστήματα και τα καταστήματα εστίασης της πόλης είχαν στήσει όμορφα στολισμένους πάγκους έξω από τα μαγαζιά τους, με μουσικές και διάφορα εδέσματα για να κερνάνε τον κόσμο. Εξάλλου, εξαρχής ο στόχος της γιορτής δεν ήταν μόνο να πουλήσουν τα μαγαζιά, αλλά και να γνωρίσουν οι επισκέπτες την αγορά της Μεσσήνης και τα καταστήματά της.

Στη γιορτή συμμετείχαν επίσης και οι χορευτικοί σύλλογοι της πόλης, που χόρεψαν παραδοσιακούς χορούς, ενώ δίνονταν και συναυλίες από συγκροτήματα που έπαιξαν ρεμπέτικα και άλλα τραγούδια.

Ν.Κ.Διαβάστε το άρθρο στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris