" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

ΚΥΧΡΕΙΑ 2014


Ολοκληρώθηκαν το Σάββατο 20 Σεπτεμβρίου 2014, οι εκδηλώσεις “ΚΥΧΡΕΙΑ 2014”, που διοργανώθηκαν στην... πλατεία Αμμοχώστου, στην Αλυκή, για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, από το “Πολιτιστικό Κύτταρο Σαλαμίνας”, με χορηγό επικοινωνίας τον “ΚΥΧΡΕΑ”, το ραδιόφωνο της Σαλαμίνας στο διαδίκτυο.

Η λήξη των φετινών εκδηλώσεων έγινε με το μεγάλο αφιέρωμα για τα 13 χρόνια από την απώλεια του μεγάλου λαϊκού βάρδου Στέλιου Καζαντζίδη. Στην εκδήλωση παραβρέθηκε, ο γνωστός στιχουργός Βασίλης Παπαδόπουλος, που η στιχουργική του πένα μας έχει δώσει μεγάλες επιτυχίες τραγουδισμένες από μεγάλα ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου, μεταξύ αυτών και από τον Στέλιο Καζαντζίδη.

Τα τραγούδια του μεγάλου λαϊκού βάρδου ερμήνευσαν ο Αποστόλης Τσιτόγλου και ο Γιάννης Ταννής, ο Γιώργος Ροδακίδης & η Ιωάννα Ζάννου ενώ ο Μιχάλης Μεγαλούδης (κιθάρα) και ο Νίκος Βυθούλκας (μπουζούκι) “έντυσαν” μουσικά την εκδήλωση.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε θερμά τον Δήμο Σαλαμίνας και ιδιαίτερα την Δήμαρχο κ. Ισιδώρα Νάννου, για την βοήθεια τους.

Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε τους χορηγούς των εκδηλώσεων “ΚΥΧΡΕΙΑ 2014”, το μεζεδοπωλείο "Xοντρό Aλα Tί", το σουβλατζίδικο "ο Χρήστος", το χρωματοπωλείο "Αφοί Παυλίδη", τα είδη οικοδομών "Τσελέκος" και το καφέ "Κουκλάκι". Επίσης τον Μιχάλη Σούμα που ανέλαβε την ηχητική κάλυψη των εκδηλώσεων.

Τελευταίους αφήσαμε όλους εσάς. Τον απλό κόσμο που τίμησε με την παρουσία του όλες τις εκδηλώσεις.

Φαίνεται ο,τι ο Στέλιος Καζαντζίδης έχει πολλούς φίλους στην Σαλαμίνα. Θα χαρούμε να σας δούμε στις εκδηλώσεις του “Πολιτιστικού Κυττάρου Σαλαμίνας”, τον ερχόμενο χειμώνα. Ανανεώνουμε λοιπόν το ραντεβού για τις χειμερινές μας εκδηλώσεις αλλά και για τα “ΚΥΧΡΕΙΑ 2015” το ερχόμενο καλοκαίρι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris