" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Κυπαρισσίας Εμποροπανήγυρη.

Ξεκίνησε χθες η μεγάλη Παντριφυλιακή Εμποροπανήγυρη του «Σταυρού» στην Κυπαρισσία και σήμερα θα βρίσκεται σε πλήρη ανάπτυξη. 
Από τις προηγούμενες μέρες, με τις οδηγίες του Τμήματος
Τροχαίας Κυπαρισσίας προς το Δήμο Τριφυλίας, έγινε και η κατάλληλη σήμανση για τη ρύθμιση της κυκλοφορίας στους δρόμους, ενώ από προχθές πολλές παράγκες με διάφορα είδη ήταν έτοιμες. Χθες, δε, λειτουργούσαν παράγκες με σουβλάκια και κρεατικά, ρούχα και άλλα είδη σπιτιού και, φυσικά, γλυκίσματα.


Το Λούνα – Παρκ, για τους μικρούς και μεγαλύτερους επισκέπτες του πανηγυριού, λειτουργεί ήδη από τις προηγούμενες μέρες.

Το πανηγύρι εκτείνεται στους δρόμους γύρω από την εκκλησία «Ευαγγελισμός της Θεοτόκου», κοντά στην παραλία της Κυπαρισσίας. 
 Καθότι η εορτή «πέφτει» Σαββατοκύριακο, πολλοί ετεροδημότες θα επισκεφθούν τη γενέτειρά τους για την τέλεση των θρησκευτικών τους καθηκόντων.


Σήμερα Κυριακή το πρωί, ανήμερα της εορτής της Υψώσεως του Τιμίου Σταυρού, τελέστηκε Αρχιερατική Θεία Λειτουργία και θα γίνει λιτάνευση του στολισμένου με βασιλικό Τιμίου Σταυρού στους δρόμους του πανηγυριού, συνοδεία της Φιλαρμονικής Κυπαρισσίας, σχολείων, πιστών και των επισήμων πολιτικών και αυτοδιοικητικών παραγόντων της Περιφέρειας Πελοποννήσου, της Μεσσηνίας και της Τριφυλίας.

Η μεγάλη εμποροπανήγυρη της Κυπαρισσίας θα διαρκέσει μέχρι και τις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Ευκαιρία, λοιπόν, για μικρούς και μεγάλους, κατοίκους της περιοχής και ετεροδημότες, το Σαββατοκύριακο να τελέσουν τα θρησκευτικά τους καθήκοντα, επισκεπτόμενοι την έδρα του Δήμου Τριφυλίας, και παράλληλα να κάνουν τη βόλτα και τα ψώνια τους στο πανηγύρι. 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris