" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014

Ζωντάνια και μεράκι στο Αιγίνιο.


ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΒΕΡΟΙΩΤΕΣ ΤΗΝ ΕΠΙΣΚΕΦΘΗΚΑΝ

Η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου δεν είναι ένα απλό γεγονός. Είναι ένας ζωντανός οργανισμός στον οποίο περικλείεται η ψυχή της Βόρειας Ελλάδος, η δημιουργικότητα των κατοίκων της, καθώς και η ζωντάνια και το μεράκι όσων συμμετέχουν σ' αυτήν. Η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου, εξελίσσεται χρόνο με το το χρόνο σε μια έκθεση σύμφωνα με τις σύγχρονες απαιτήσεις βασισμένη στο δίπτυχο παράδοση και ιστορία... και αποτελεί το πλέον σημαντικό εμπορικό και οικονομικό γεγονός του Δήμου. Η 88η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου που άνοιξε τις πύλες της, με τα επίσημα εγκαίνιά της, την Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου 2014 και θα διαρκέσει έως τις 21 του μήνα.

H έναρξη λειτουργίας της Εμποροπανήγυρης συνοδεύτηκε από πλήθος πολιτιστικών εκδηλώσεων, που έλαβαν χώρα στις 12, 19 και 20 Σεπτεμβρίου στο χώρο της Εμποροπανήγυρης, καθώς και την Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου, η Τελετή λήξης της Εμποροπανήγυρης με Μακεδονική μουσική με το συγκρότημα «ΧΑΛΚΙΝΟΣ ΗΧΟΣ».

Καλό παραδοσιακό φαγητό, φθηνές αγορές, παιδικά παιχνίδια, χορός, διασκέδαση, ανθρώπινες σχέσεις, πολιτισμός, εξυπηρέτηση, φιλοξενία, παράδοση, ανάπτυξη, είναι μερικά από τα στοιχεία της επιτυχίας που έγινε παράδοση.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris