" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ME ΤΗΛΕΕΡΓΑΣΙΑ ΛΟΓΩ COVID 19 --τηλ.επικοινωνίας 690 943 38 24--ΑΜΕΣΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΜΠΟΡΟΠΑΝΗΓΥΡΕΙΣ ''

Δευτέρα, 29 Σεπτεμβρίου 2014

Επιτυχία,η γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό.

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το Σάββατο η «Γιορτή Ψαριού» στο Αιτωλικό.


Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Ι. Π. Μεσολογγίου σε συνεργασία με την Δημοτική Ενότητα Αιτωλικού και συνδιοργανωτές τον Πολιτιστικό & Μορφωτικό Σύλλογο «Το Αιτωλικό» και τον Σύλλογο ΑΓΟ «Γρηγόρης Λιακατάς».

Η Γιορτή Ψαριού στο Αιτωλικό πραγματοποιείται κάθε χρόνο το τελευταίο Σάββατο του Σεπτεμβρίου και αποτελεί μια ανάδειξη του θησαυρού της Λιμνοθάλασσας Αιτωλικού – Μεσολογγίου.

Οι επισκέπτες απόλαυσαν φρέσκα ψημένα ψάρια, τα οποία ήταν προσφορά των διβαριών: «Κόμμα», «Σχοινιάς», «Προκοπάνιστος», «Θολή», «Βασιλάδι», «Πεταλάς», που συνοδεύτηκαν από σαλάτα, ελιές της περιοχής, ψωμί και κρασί, ενώ αναπόσπαστο κομμάτι της βραδιάς ήταν οι παραδοσιακοί χοροί.

Κάθε χρόνο, η Γιορτή του Ψαριού αναδεικνύεται όλο και περισσότερο, με αποτέλεσμα τα τελευταία χρόνια η προσέλευση να είναι πάρα πολύ μεγάλη από διάφορα μέρη της Ελλάδας. Παρόντες ήταν και ο δήμαρχος Ν. Καραπάνος, αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris