" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Άρτας δρώμενα:έκθεση και παζάρι.



Εμποροπανήγυρη και Γενική Έκθεση άνοιξαν τις πύλες τους στην Άρτα κι αναμένουν να υποδεχθούν τους επισκέπτες.

Η έναρξη μάλιστα έγινε με πανηγυρικό τρόπο....

Τον αγιασμό τέλεσε ο σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιγνάτιος ενώ παρέστησαν ο Δήμαρχος Αρταίων Χρήστος Τσιρογιάννης, ο Bουλευτής του νομού Άρτας κ. Γκόκας Χρήστος, ο Δήμαρχος Νικολάου Σκουφά Κ. Ευστάθιος Γιαννούλης, ο Δήμαρχος Γεωργίου Καραϊσκάκη κ. Περικλής Μίγδος, ο Πρόεδρος της Α.Δ.Α.Ε. Ο.Τ.Α. Χρήστος Γιώτης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Άρτας κ. Παπάζογλου, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου ΄Αρτας κ. Χουλιάρας πολλοί επίσημοι και πλήθος κόσμου.

Κατά την έναρξη της εμποροπανήγυρης, ο Δήμαρχος Αρταίων, καλωσόρισε όλους τους εμπόρους που συμμετέχουν φέτος στη διοργάνωση, αλλά και στηρίζουν την εμποροπανήγυρη διαχρονικά, με τη συνεχή παρουσία τους, καθώς επίσης και τους συμμετέχοντες στην Γενική Πανελλήνια Έκθεση Άρτας, τονίζοντας πως στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής, είναι η αναβάθμιση του θεσμού.

Συγκεκριμένα δήλωσε: «Σαν νέα Δημοτική Αρχή έχουμε βάλει στόχο, o συγκεκριμένος χώρος να αναβαθμιστεί αλλάζοντας τον τρόπο λειτουργίας της εμποροπανήγυρης, έτσι ώστε να στηρίζονται οι τοπικές επιχειρήσεις, διατηρώντας όμως τον παραδοσιακό της χαρακτήρα. Στόχος είναι η δημιουργία πολυχώρου, αποτελούμενο από μόνιμο εκθεσιακό χώρο, από χώρο στάθμευσης, κινηματογράφο και συνεδριακό κέντρο, που θα μας δώσει τη δυνατότητα να διοργανώνουμε και άλλες εκθέσεις όλο το χρόνο».

Στην συνέχεια, αφού ευχαρίστησε ιδιαίτερα τον πρόεδρο της Α.Δ.Α.Ε. Ο.Τ.Α κ. Χρήστο Γιώτη, για την άψογη διοργάνωση και τους προέδρους και τα μέλη των Δ.Σ. του Επιμελητήριου Άρτας και του Εμπορικού Συλλόγου, για την πολύτιμη βοήθεια και τη συνεργασία τους, ευχήθηκε σε όλους τους επισκέπτες, να απολαύσουν την έκθεση, καθώς με την μαζική τους παρουσία κάθε χρόνο, καταδεικνύουν την αναγκαιότητα του θεσμού.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris