" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 25 Σεπτεμβρίου 2014

Κρητική παράδοση στο Ζάππειο:01-05 Οκτωβρίου





 Η “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ” είναι μια έκθεση με σκοπό την προβολή και προώθηση των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων υγιεινής διατροφής με ό,τι καλύτερο παράγεται στην Κρήτη - έτσι ώστε αυτά να γίνουν ακόμα περισσότερο γνωστά στο ελληνικό καταναλωτικό κοινό.
Οι επισκέπτες της έκθεσης θα έχουν τη δυνατότητα για 2η φορά στο κέντρο της Αθήνας στο Ζάππειο να δοκιμάσουν όλα τα παραδοσιακά προϊόντα που παράγει η Κρητική γη και θα εκτίθενται στα περίπτερα των  παραγωγών όπως: ελαιόλαδο, τυροκομικά προϊόντα, παξιμάδια, κρασί, τσικουδιά,μέλι, γάλα, ζυμαρικά, σφακιανές πίτες, καλτσούνια, ελιές κτλ.
Η “ΚΡΗΤΙΚΗ ΠΑΡΑΔΟΣΗ και διατροφή ” θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα στον εξωτερικό χώρο του Ζαππείου, στο κέντρο της Αθήνας από  1η έως τις 5 Οκτωβρίου 2014 και σκοπός της είναι να καθιερωθεί ως σημαντική ενέργεια προβολής και προώθησης των κρητικών παραδοσιακών προϊόντων ώστε να λαμβάνει χώρα σε τακτά χρονικά διαστήματα.
Στα εγκαίνια της έκθεσης Τετάρτη 1 Οκτώβρη θα πραγματοποιηθεί μεγάλη συναυλία με τον Μανώλη Κονταρό και η είσοδος είναι για όλους ελεύθερη .
Επίσης κατά τη διάρκεια της έκθεσης θα πραγματοποιούνται καθημερινά μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις από καταξιωμένους Κρητικούς Καλλιτέχνες και  κρητικούς Συλλόγους και συγκροτήματα όλες τις ημέρες, ολοκληρώνοντας έτσι και προβάλλοντας την κρητική φιλοξενία στους επισκέπτες της έκθεσης.
Η διοργάνωση φιλοξενεί το Χαμόγελο του παιδιού και τους εθελοντές Σαμαρείτες , καθώς και Δήμους της Κρήτης.
Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε την υποστήριξη των Κρητικών Συλλόγων Αττικής, του Συνδικάτου Μικροπωλητών Ελλάδας και η έκθεση τελεί υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου Χανίων.




0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris