ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Παρασκευή, 26 Σεπτεμβρίου 2014

Αλλαγές στο παζάρι της Χώρας, ελέω Costa Navarino

Πραγματοποιήθηκε χτες στις 07:30 μ.μ. δημόσια έκτακτη συνεδρίαση, του δημοτικού διαμερίσματος Χώρας, του Δήμου Πύλου-Νέστορος σχετικά με τη τροποποίηση ή μη, μέρους της παραδοσιακής Εμποροπανήγυρης.
Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες υπήρχε ένταση και την οριστική απόφαση, θα τη λάβει το δημοτικό συμβούλιο, που θα συγκληθεί την άλλη βδομάδα.
Σύμφωνα με τις υποδείξεις της Τροχαίας, θα πρέπει να μείνει αδιάθετος ο δρόμος επί της οδού Στρατηγοπούλου, χωρίς να θίγοντσο οι θέσεις αυτών που στήνουν επί της οδού Αντωναροπούλου.
Επιγραμματικά και για τη καλύτερη πληροφόρηση όλων, η διαδικασία, απελευθέρωσης της οδού Στρατηγοπούλου, γίνεται λόγω των εκδηλώσεων που θα λάβουν χώρα στο Costa Navarino.
Αναφορικά , η παραδοσιακή Εμποροπανήγυρη στη Χώρα Τριφυλλίας, λαμβάνει χώρα από 11 έως 17 Οκτωβρίου, εκάστου έτους.Ο δρόμος που θα στηθεί η Εμποροπανήγυρη(Αντωναροπούλου).


Ο δρόμος που θα καταργηθεί(Στρατηγοπούλου).

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris