" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Γιορτή βιβλίου στη Δ.Ε.Θ.

Βιβλιόφιλοι, συγγραφείς, εκδότες συμμετέχουν και φέτος στη φετινή Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης με την ευκαιρία της διοργάνωσης «ΓΙΟΡΤΗ ΒΙΒΛΙΟΥ ΔΕΘ 2014». Η Γιορτή Βιβλίου διοργανώνεται από τον Σύνδεσμο Εκδοτών Βόρειας Ελλάδας στο πλαίσιο της 79ης Διεθνούς Έκθεσης Θεσσαλονίκης.
Στον ιστορικό αυτό θεσμό που φέτος πραγματοποιείται για 79η χρονιά θα συγκεντρώσει πλήθος επισκεπτών από κάθε γωνιά της χώρας μας οι οποίοι κατά την επίσκεψή τους και στο περίπτερο 13 θα μπορούν να προμηθευτούν πολύ οικονομικά βιβλία (από 0,50 - 1,00 - 2,00 - 3,00 ευρώ), για όλη την οικογένεια, το σχολείο, τους εκπαιδευτικούς, τους συλλόγους γονέων και κηδεμόνων για ίδρυση βιβλιοθηκών και σχολικές γιορτές για πολιτιστικούς συλλόγους αλλά και για τους φίλους.

Με χιλιάδες τίτλους βιβλίων που θα εκτίθενται από 6-14 Σεπτεμβρίου εντός του περιπτέρου 13 και σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, με πρόσβαση από όλες τις εισόδους, οι διοργανωτές υπόσχονται να είναι κοντά σας κάθε μέρα με σεβασμό στις προτιμήσεις σας και με την διάθεση να σας ενημερώσουν για τα βιβλία αλλά και για συγγραφείς σχετικά με την βιβλιογραφία τους.

Βιβλία ελληνικής και ξένης λογοτεχνίας, ιστορικά, παιδικά, εκπαιδευτικά, θεατρικά, φιλοσοφικά, μελέτες, ποίηση, δοκίμια, ταξιδιωτικοί οδηγοί, μαγειρικής, ιατρικοί οδηγοί, λεξικά, ψυχολογίας, διαστημικά μυστηρίου, μουσική βιβλιοθήκη, παραμύθια, βιβλία σε πάζλ, παραψυχολογία, ακαδημαϊκά, πανεπιστημιακά, γραμματικής και πάρα πολλά σχολικά βοηθήματα για το δημοτικό, το γυμνάσιο το λύκειο κ.ά. .

Το ωράριο λειτουργίας για το Σάββατο 6/9 από 12:30-22:00 την Κυριακή 7/9 από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ και από την Δευτέρα 8/9 έως την Παρασκευή 12/9 από τις 4 το απόγευμα έως τις 10 το βράδυ. Σαββατοκύριακο 13/9 και 14/9 από τις 10 το πρωί - 10 το βράδυ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris