" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 4 Σεπτεμβρίου 2014

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις, στο Ρέθυμνο.

Συνεχίζονται οι πολιτιστικές εκδηλώσεις και το Σεπτέμβρη στο Ρέθυμνο, όπου το φιλοθεάμον κοινό μπορεί να απολαύσει καλή μουσική από σχήματα-εκπλήξεις. Παράλληλα, όπως έγινε γνωστό, υπάρχει και μία αναβολή εκδήλωσης, και συγκεκριμένα αυτή του μουσικού σχήματος M.O.T.He (Music Of The Heart), λόγω προσωπικού προβλήματος.
Πιο αναλυτικά, την Κυριακή 7 Σεπτέμβρη όσοι βρεθούν στο Ρέθυμνο θα μπορούν να απολαύσουν μια θεαματική βραδιά με τους “One Drop Forward”. Το Ρέθυμνο καλωσορίζει τούς “One Drop Forward”, ένα πρωτοπόρο συγκρότημα με ήχους Reggae Roots στην πρώτη τους επίσκεψη, στη Φορτέτζα, την ερχόμενη Κυριακή.

Αυτή η ενδεκαμελής μουσική οικογένεια από τη Θεσσαλονίκη φέρνει τη μουσική της με πνεύμα αγάπης, ειρήνης και ενότητας, μέσω της τζαμαϊκανής παράδοσης. Οι Frantic Freaks με την Τigerfish productions σας υπόσχονται μια θεαματική βραδιά με Fire Juggling και σύγχρονο τσίρκο.

Το συγκρότημα θα εμφανιστεί στο Θέατρο “Ερωφίλη” και η τιμή του εισιτηρίου είναι 12 € (προπώληση 10 €).

Συναυλία του Γιάννη Αγγελάκα

Ένας από τους πιο ξεχωριστούς εκπροσώπους της ελληνικής ροκ σκηνής, ο Γιάννης Αγγελάκας, θα εμφανιστεί τη Δευτέρα 8 Σεπτέμβρη στη Φορτέτζα.

Από τις “Τρύπες” μέχρι το τελευταίο βιβλίο cd του με τίτλο “Η γελαστή ανηφόρα”, ο Γιάννης Αγγελάκας, μας ταξιδεύει κάθε φορά μέσα από ολόκληρο το φάσμα της ιδιαίτερης δημιουργικής του ικανότητας. Μία ξεχωριστή μείξη τραγουδιών από το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον, που ορίζουν το εδώ και τώρα του καθένα μας, δίνει χαρακτήρα στις ζωντανές εμφανίσεις του.

Μαζί με τον Γιάννη Αγγελάκα θα είναι η πιστή παρέα του τα τελευταία χρόνια: Ντίνος Σαδίκης, Χρήστος Χαρμπίλας, Τίτος Καργιωτάκης και Στάθης Αραμπατζής.

Όλοι μαζί εμφανίζονται στο Θέατρο “Ερωφίλη” με τιμή εισιτηρίου 12 € (προπώληση 10 €).

Αναβολή παράστασης

Η προγραμματισμένη για τις 5 Σεπτεμβρίου 2014 παράσταση του μουσικού σχήματος M.O.T.He (Μusic Οf Τhe Ηeart), στα πλαίσια των θερινών πολιτιστικών εκδηλώσεων του Δήμου Ρεθύμνου στο ανοιχτό Θέατρο “Ερωφίλη”, αναβάλλεται λόγω έκτακτου προσωπικού προβλήματος μέλους του μουσικού συνόλου, και η παράσταση θα δοθεί σε νέα ημερομηνία που θα οριστεί σε συνεργασία με το αρμόδιο Τμήμα Πολιτισμού του Δήμου.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris