" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 9 Σεπτεμβρίου 2014

Κιλκίς:ότι απέμεινε...

Ολοκληρώθηκε τη Κυριακή η Εμποροπανήγυρη Κιλκίς με συμμετοχή στο εμπορικό τμήμα της Εμποροπανήγυρης σε ποσοστό 40% Κιλκισιωτών εμπόρων και επαγγελματιών, ενώ ανάλογο ήταν και το ποσοστό συμμετοχής τοπικών επιχειρήσεων και βιοτεχνιών, σύμφωνα με τα στοιχεία του δήμου.

Στο πλαίσιο των παράλληλων δραστηριοτήτων, εντυπωσιακή ήταν η προσέλευση των μικρών και μεγάλων πολιτών την »ημέρα παιδιού» στην κεντρική οδό της 21ης Ιουνίου αλλά και η παρουσία των φιλότεχνων στα εγκαίνια της 1ης έκθεσης εικαστικών των μελών του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού Συνόλου »Πόλις». Την έκθεση εγκαινίασε ο αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Δημήτριος Τσαντάκης. Η έκθεση θα λειτουργήσει έως την Παρασκευή 14 Σεπτεμβρίου, από τις 11 π.μ. έως τις 2 μ.μ. και από τις 7 μ.μ.μ. έως τις 9 μ.μ.

Κορυφαία εκδήλωση αποτέλεσε η υποδοχή της 12ης πανελλήνιας λαμπαδηδρομίας εθελοντών αιμοδοτών του Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, την οποία χαιρέτισε ο δήμαρχος, Δημήτρης Σισμανίδης.

Θυμίζουμε, ωστόσο, ότι εξαιτίας του άστατου καιρού αναβλήθηκε η μεγάλη συναυλία των Α. Πρωτοψάλτη – Ε. Αρβανιτάκη, καθώς και η αθλητική εκδήλωση των γυμναστηρίων της πόλης.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris