" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 5 Σεπτεμβρίου 2014

Εγκαίνια στην Εμποροπανήγυρη Κιλκίς.

Εγκαινιάστηκε χθες Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου η Εμποροπανήγυρη του Κιλκίς με τη παρουσία πλήθους κόσμου και τα χορευτικά συγκροτήματα του Αγίου Τρύφωνα, των Αργοναυτών, της Θρακικής Εστίας, του Λυκείου Ελληνίδων, του Φλάμπουρα, του Αρκαδίου και του ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς.


Τα εγκαίνια κήρυξε ο δήμαρχος Δημήτρης Σισμανίδης, ο οποίος στο σύντομο χαιρετισμό του υπογράμμισε ότι ο θεσμός αυτός έχει βαθιές ιστορικές ρίζες και αναπτύσσεται συνεχώς με οικονομικές και εμπορικές λειτουργίες, ενώ στόχος της νέας Δημοτικής Αρχής είναι να μεριμνήσει για την περαιτέρω αναβάθμισή της.

Την τελετή ευλόγησαν οι αρχιμανδρίτες, π. Αρσένιος και π. Απόστολος και ο πρωτοπρεσβύτερος π. Κωνσταντίνος, ενώ μεταξύ άλλων παραβρέθηκαν, ο αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Περικλής Κολότσιος, ο δήμαρχος Παιονίας Χρήστος Γκουντενούδης, εκπρόσωποι φορέων κ.α.


Στο πλαίσιο της εμποροπανήγυρης, ο δήμαρχος Κιλκίς περιηγήθηκε στα εκθεσιακά περίπτερα της Τέχνης, του Λυκείου Ελληνίδων, των Αργοναυτών, του Συλλόγου Γονέων και Υποστηρικτών του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης και του Συλλόγου Σαρακατσαναίων ο »Φλάμπουρας», που θα λειτουργήσουν στο χώρο του Δημαρχείου μέχρι την Κυριακή.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris