" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τετάρτη 3 Σεπτεμβρίου 2014

Γιορτάζουν τη μπύρα στο Ηράκλειο Κρήτης.

Γιορτή Μπύρας, Συναυλίες με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα, Επιμορφωτικά σεμινάρια σε συνεργασία με ιδρύματα της Κρήτης, αφιέρωμα στο παιδί και την οικογένεια, μαγειρικές, 4x4 Extreme Jeep Show και για πρώτη φορά ένα συναρπαστικό 2ήμερο Freestyle Motocross & BMX Show σε ειδικά διαμορφωμένη πίστα με αθλητές από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Αυτά είναι μόνο ορισμένα από τα happening που θα πραγματοποιηθούν στο πλαίσιο της Expo Creta που διοργανώνεται στο Ηράκλειο της Κρήτης από 12 έως και 17 Σεπτεμβρίου.
Στο πλαίσιό της, το Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Κρήτης -εσωτερικά και εξωτερικά- γεμίζει χρώματα, κόσμο από όλες τις ηλικίες, μουσικές και τις επιχειρήσεις της Κρήτης και μετατρέπεται στο κέντρο δράσης του νησιού για 6 μέρες.
Δοκιμάζουμε τις μπύρες της Ελλάδας και από το εξωτερικό, περνάμε ευχάριστες βραδιές με κρητικούς καλλιτέχνες και διαφορετικές θεματικές βραδιές με καλλιτέχνες από όλη την Ελλάδα καθ’ όλη τη διάρκεια της EXPO CRETA από το απόγευμα και μετά! Ξενυχτάμε όμορφα στη Γιορτή Μπύρας με χαμηλό εισιτήριο για όλους. Για 6 μέρες ταξιδεύουμε από τη Σμύρνη, στη Rock, στην Κρήτη, σε όλη την Ελλάδα. Στις βαλίτσες μας έχουμε διάθεση, όρεξη & είμαστε έτοιμοι να ταξιδέψουμε με μουσικές που θα κάνουν τις νύχτες του Σεπτεμβρίου μας αξέχαστες.
Ακολουθεί αναλυτικά και το συναυλιακό πρόγραμμα:
Παρασκευή 12 Σεπτεμβρίου
Μανώλης Κονταρός
Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου
Μανώλης Φάμελλος, Στάθης Δρογώσης, Ανδριάνα Μπάμπαλη & Οδυσσέας Τσάκαλος
Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου
Λεωνίδας Μπαλάφας
Μαζί του οι: ΝΟΣΤΩΔΙΑ
Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου
Ψαρογιώργης
Τρίτη 16 Σεπτεμβρίου
Παναγιώτης Λάλεζας
Μουσική Παράσταση με τραγούδια απ όλη την Ελλάδα
Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου
Αναδρομή στο Ρεμπέτικο Τραγούδι
& αφιέρωμα στα παραδοσιακά Μικρασιάτικα τραγούδια
Γιάννης Παξιμαδάκης
Εράν
Είσοδος: 5 ευρώ με ποτήρι μπύρας

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris