ΟΙ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΚΑΙ ΠΑZΑΡΙΑ ΤΟΥ 2020 & ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΟΪΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΑ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΜΑΣ, ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ ΕΩΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. έως 17:00 ΤΗΛ: 210-8547920
" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ θΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΝ ΚΛΕΙΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΕΩΤΕΡΑΣ ΛΟΓΩ ΚΟΡΟΝΑΪΟΥ ΤΟ ΤΗΛ 210- 85 47 920 ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΩΡΑ 09:00 π.μ. ΕΩΣ 17:00''

Τρίτη, 9 Σεπτεμβρίου 2014

Φιστίκια Αιγίνης:γιορτάζουν και αυτά.

Το νησί του Αργοσαρωνικού γιορτάζει το διάσημο προϊόν του κάθε Σεπτέμβριο.
Με επίκεντρο τη φράση «Γη, Φως, Γεύση, Πολιτισμός» πραγματοποιείται για έκτη συνεχή χρονιά φέτος το Aegina Fistiki Fest από τις 18 έως και τις 21 Σεπτεμβρίου 2014. Η διοργάνωση είναι αφιερωμένη στο διεθνούς φήμης ΠΟΠ φιστίκι Αιγίνης και πραγματοποιείται κάθε Σεπτέμβριο, αφού έχει ολοκληρωθεί η συγκομιδή του.

Πέρα από την εμπορική έκθεση στην κεντρική πΤο αραλιακή λεωφόρο της πόλης, η Γιορτή Φιστικιού περιλαμβάνει γαστρονομικές προτάσεις, εικαστικές παρεμβάσεις, δημιουργική απασχόληση παιδιών, συναυλίες, επιμορφωτικές ημερίδες κ.ά.

Φέτος, η Γιορτή Φιστικιού, που διοργανώνεται από τον Δήμο Αίγινας και την Κοινωφελή Επιχείρηση Δήμου Αίγινας σε συνεργασία με τοπικούς φορείς, θα επεκταθεί και εκτός των ορίων της πόλης της Αίγινας.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris