" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 2 Σεπτεμβρίου 2014

Σαλπάρουμε για Αίγινα.

Δρομολόγια πλοίων από Πειραιά για Αίγινα(03 και 04 Σεπτέμβρη) για τους μικροπωλητές που θα εργαστούν στο πανηγύρι του Αγίου Σώζωντος στην Αίγινα(περιοχή Πέρδικα).




Τοποθεσία:

Η Αίγινα είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε έκταση, πληθυσμό και ανάπτυξη νησί του Σαρωνικού Κόλπου. Λόγω της εγγύτητας με την ηπειρωτική χώρα, αποτελεί στην ουσία νησιωτικό προάστιο του Πειραιά.


Η Αίγινα είναι γνωστή και κατοικείται από την αρχαιότητα. Στο νησί υπάρχουν πολλά αρχαιολογικά μνημεία αλλά και θρησκευτικά αξιοθέατα, όπως ο αρχαιολογικός χώρος της Κολόνας δίπλα στην πόλη, ο ναός της Αφαίας, η Παλαιόχωρα, το μοναστήρι του Αγίου Νεκταρίου και άλλα. Η Αίγινα αποτελεί δημοφιλή προορισμό όλο το χρόνο, καθώς απέχει μόλις 1 ώρα και 15 λεπτά από τον Πειραιά, επιτρέποντας μικρές και μεγαλύτερες αποδράσεις. Το πιο διάσημο προϊόν της είναι το φιστίκι Αιγίνης, ενώ κατά τον Σεπτέμβριο διοργανώνεται Γιορτή Φιστικιού. Γνωστότερες παραλίες είναι η Βαγία, η Αγία Μαρίνα με την νυχτερινή ζωή, η Αιγινίτισσα με τα beach bars, ο Μαραθώνας και το γραφικό ψαροχώρι της Πέρδικας με τη νήσο Μονή απέναντί του.

Η Αίγινα βρίσκεται, στην ουσία, στο κέντρο του Σαρωνικού Κόλπου και περιβάλλεται από τον Πειραιά, το Αγκίστρι, τη Σαλαμίνα, τον Πόρο, τα Μέθανα και την Τροιζηνία (περιοχή της Πελοποννήσου).



0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris