" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Ειδικοί φρουροί έκλεβαν, τα κατεσχεμένα εμπορεύματα, από Πακιστανούς

Σοβαρή υπόθεση διαφθοράς με δράστες δυο Ειδικους Φρουρους και δυο δόκιμους οι οποιοι κατηγορούνται οτι κατά τη διάρκεια αστυνομικών ελέγχων έκλεβαν Πακιστανούς παρέμπορους αφαιρώντας σάκους με προϊόντα απομίμησης, αποκαλύφθηκε απο τη Διεύθυνση Εσωτερικών Υποθέσεων.
Προκειται για εναν 24χρονο Ειδικό Φρουρό και εναν 21χρονο Δόκιμο Αστυφύλακα που συνελήφθησαν ενώ για παρόμοια υπόθεση κατηγορούνται ένας 27χρονος Ειδικός Φρουρός και ένας 21χρονος Δόκιμος Αστυφύλακας.
Συνελήφθησαν με την διαδικασία του αυτοφώρου μετά απο σχετική καταγγελία δυο Πακιστανών απο τους οποίους έκλεψαν ένα σακ βουαγιάζ με ζεύγη απομιμητικών υποδημάτων τα οποία κατείχαν προς πώληση.
Οι δυο συλληφθέντες κατά τη διάρκεια απογευματινής περιπολίας στην Γλυφάδα, εκαναν έλεγχο στους δυο μικροπωλητές και αφού έλεγξαν τα έγγραφά τους, τους επιβίβασαν στο περιπολικο με πρόσχημα να τους μεταφέρουν στο Αστυνομικό Τμήμα.

Στην διαδρομή όμως στο υψος της περιοχής του Ελληνικού, τους κατέβασαν απο το περιπολικό και κράτησαν το ένα απο τα δυο σακ βουαγιάζ.

Από την έρευνα που ακολουθησε, οταν γνωστοποιήθηκε το περιστατικό, βρέθηκε στο πορτ μπαγκαζ του περιπολικού μέρος της ποσότητας που ειχε κλαπεί.
Παρόμοιο περιστατικό καταγγέλθηκε σε βάρος των άλλων δυο, του 27χρονου Ειδικού Φρουρου και του δόκιμου, πάλι απο Πακιστανό μικροπωλητή.

Και απο το περιστατικό διαδραματίστηκε στην Γλυφάδα και οι δυο κατηγορούμενοι με την ίδια μέθοδο κράτησαν ένα σακ βουαγαζ με ζευγάρια αθλητικών παπουτσιών.

Οι δυο κατηγορούμενοι, αναγνωρίσθηκαν απο το θύμα, αλλά δεν συνελήφθησαν λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου.
Με απόφαση του Αρχηγείου της ΕΛΑΣ και οι τέσσερις ετέθησαν σε διαθεσιμότητα και σε βάρος τους διατάχθηκε Ένορκη Διοικητική Εξέταση
 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris