" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 28 Μαρτίου 2011

ΝΕΑ ΚΡΗΤΙΚΗ ΑΣΠΙΡΙΝΗ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ ΣΟΚ!!!


Είναι βιολογικό, φθηνό και 100% ελληνικό. Ένα νέο φάρμακο που αντιμετωπίζει την κοινή γρίπη και ανακουφίζει από το κρυολόγημα, σχεδίασαν και παρασκεύασαν καθηγητές του Πανεπιστημίου Κρήτης.
Οι καθηγητές ιατρικής Χρήστος Λιονής, Ηλίας Καστανάς και ο καθηγητής βιολογίας Στέργιος Πυρίντσος συνδύασαν σε μία κάψουλα τρία διαφορετικά βότανα της κρητικής γης, γνωστά για τις θεραπευτικές ιδιότητές τους. Πρόκειται για μία φυσική εκδοχή της ασπιρίνης η οποία, χωρίς παρενέργειες, αντιμετωπίζει τα συμπτώματα της γρίπης, ρίχνει τον πυρετό, έχει αναλγητική δράση και προστατεύει από ασθένειες του αναπνευστικού. Η συνιστώμενη δοσολογία είναι 2-3 κάψουλες την ημέρα.
Η πατέντα έχει κατατεθεί προς έγκριση στον ΕΟΦ, προκειμένου να κυκλοφορήσει στο εμπόριο εντός του χρόνου, ενώ στόχος των δημιουργών είναι να πάρει τις απαραίτητες πιστοποιήσεις ώστε να διατεθεί στις αγορές της Ευρώπης και των ΗΠΑ.
Για την παρασκευή του, συνεργάστηκαν η φαρμακοβιομηχανία Gallenica και η Ένωση Αγροτικών Συνεταιρισμών Ρεθύμνου, η οποία έθεσε τον όρο η τιμή του φαρμάκου να μην ξεπεράσει το 1 ευρώ.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris