" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 18 Μαρτίου 2011

«Είναι μία γιορτή που πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο όπως γινόταν παλιά>> δηλαδή πριν την τούρκικη εισβολή.

Πραγματοποιήθηκε το πρωί  κοινή διάσκεψη Τύπου της Ανόρθωσης και του Δήμου Αμμοχώστου, όπου παρουσιάστηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των εορτασμών της Γιορτής Πορτοκαλιού, που θα γίνει το διήμερο 26-27 Μαρτίου. Παρόντες ήταν ο Πρόεδρος της Επιτροπής των 100χρόνων κ. Σάββας Κάκος και ο Δήμαρχος Αμμοχώστου κ. Αλέξης Γαλανός.
Αρχικά μίλησε ο κ. Σάββας Κάκος, ο οποίος ευχαρίστησε το Δήμο Αμμοχώστου καθώς και το Δήμαρχο κ. Αλέξη Γαλανό, για τη μεγάλη τους βοήθεια στο να ξαναζωντανέψει η Γιορτή του Πορτοκαλιού.
Κάλεσε όλους τους Αμμοχωστιανούς να παρευρεθούν στις εκδηλώσεις για να θυμηθούν οι παλιοί και να μάθουν οι νεότεροι τι ακριβώς γινόταν πριν την τουρκική εισβολή. «Είναι μία γιορτή που πρέπει να συνεχιστεί με τον ίδιο τρόπο όπως γινόταν παλιά», επισήμανε ο κ. Κάκος και τόνισε πως μέσα από τους εορτασμούς η Ανόρθωση για ακόμα μία φορά δείχνει το κοινωνικό της πρόσωπο.
Στη συνέχεια μίλησε και ο Δήμαρχος κ. Αλέξης Γαλανός.
«Θέλω να συγχαρώ την Ανόρθωση γι’ αυτή την πρωτοβουλία που ανάλαβε να υλοποιήσει και πιστεύω πως είναι εξασφαλισμένη η επιτυχία. Η Γιορτή του Πορτοκαλιού θα μας θυμίσει στιγμές και γεγονότα εμάς τους παλιούς, που θα τα μάθουν οι νέοι μας. Μακάρι να μπορούσαμε να το κάνουμε εμείς ως Δήμος Αμμοχώστου, αλλά προτεραιότητα είναι η διεθνοποιήση της πόλης φάντασμα στο εξωτερικό. Η Ανόρθωση προχωρεί σε μία εκδήλωση που θα καταλήξει σε ιστορική γιορτή».
«Το μήνυμα που θέλω να στείλω στον κόσμο της Αμμοχώστου και όχι μόνο, είναι να μην λείψει κανένας! Όλοι πρέπει να δώσουμε το παρόν μας! Πρέπει να φέρουμε τα παιδιά μας, τα εγγόνια μας. Πρέπει όλη η επαρχία Αμμοχώστου να είναι εκεί! Είναι μία γιορτή για όλους, για όλες τις πόλεις, για όλα τα Σωματεία. Η ενότητα όλων μας θα φέρει και τη νίκη της πόλης μας», τόνισε μεταξύ άλλων ο κ. Γαλανός.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris