" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Δευτέρα 14 Μαρτίου 2011

Ο επικεφαλής της «Ελληνική Αυγή», Νίκος Μιχαλολιάκος, θα φέρει προς συζήτηση το θέμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς του δημάρχου Αθήνας, προς τους έλληνες νόμιμους μικροπωλητές στον λόφο του Φιλοπάππου.

Της... Λιβύης θα γίνει στο επόμενο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Αθηναίων, καθώς ο δημοτικός σύμβουλος του συνδυασμού «Ελληνική Αυγή», Νίκος Μιχαλολιάκος, θα φέρει προς συζήτηση το θέμα της ανάρμοστης συμπεριφοράς του δημάρχου προς τους έλληνες νόμιμους μικροπωλητές στον λόφο του Φιλοπάππου.
Το βασικό επιχείρημά του θα είναι ότι δεν είναι δυνατόν ο κ. Καμίνης να ζητά την απομάκρυνση, ακόμη και με βίαιο τρόπο, των συγκεκριμένων μικροπωλητών που διαθέτουν μέχρι και ταμειακές μηχανές, την ίδια ώρα που η Δημοτική Αστυνομία κάνει τα «στραβά μάτια» στις ορδές των τριτοκοσμικών παράνομων μικροπωλητών.

Το επεισόδιο που συνέβη το πρωί της Καθαράς Δευτέρας εκεί όπου οι Αθηναίοι γιορτάζουν παραδοσιακά τα Κούλουμα, έδειξε ότι οι κοινωνικές ευαισθησίες του κ. Καμίνη εξαντλούνται στους λαθρομετανάστες. «Να εξαφανιστείτε όλοι» είπε στους έλληνες μικροπωλητές οι οποίοι κάθε χρόνο τοποθετούν τους πάγκους τους στον συγκεκριμένο χώρο, χωρίς ποτέ να υπάρξει το παραμικρό πρόβλημα. Όταν δε αποδοκιμάστηκε από τους παραπάνω, ζήτησε από τον επικεφαλής της εκεί αστυνομικής δύναμης να παρέμβει. Ο τελευταίος αρνήθηκε να το πράξει, λέγοντας ότι «διαμαρτύρονται μόνο, κύριε δήμαρχε». Όταν ο πρόεδρος των μικροπωλητών Ελλάδος Κώστας Μέλος ρώτησε τον δήμαρχο «γιατί κυνηγάει τους νόμιμους και αφήνει τους λαθρομετανάστες να πουλούν τα προϊόντα τους στην Ερμού», εισέπραξε την απάντηση «είσαι φασίστας». Όμως ο κ. Καμίνης δεν σταμάτησε εκεί. Διέταξε τη Δημοτική Αστυνομία να φέρει φορτηγά και να δεσμεύσει τα εμπορεύματα των μικροπωλητών.


Μπροστά στην εξέλιξη αυτή, οι άνθρωποι τα «μάζεψαν» κι έφυγαν, κατηγορώντας για διωγμό τον... αριστερό δήμαρχο. 

TO ΠΑΡΟΝ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ
http://www.paron.gr/v3/new.php?id=65089&colid=37&catid=30&dt=2011-03-13&search=%CA%C1%CC%C9%CD%C7%D3 

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris