" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Κυριακή 27 Μαρτίου 2011

ΝΟΜΙΜΟ ΤΟ ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΕΠΟΙΚΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΤΑΡΤΟ ΡΑΙΧ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ- ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΧΕΙ ΕΞΑΦΑΝΙΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΑΡΤΗ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ

Αυτό που παρατηρείτε στην παρούσα φωτογραφία είναι ένα απειροελάχιστο παράδειγμα σε όλο αυτό το αίσχος και το κατάντημα που συνέβη σήμερα (και όχι μόνο) στην ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ ΤΗΣ 25ης ΜΑΡΤΙΟΥ.

Ο φακός αδιάψευστος μάρτυρας καταγράφει κατάφωρη παραβίαση των νόμων και διάκριση ΥΠΕΡ των Λαθρομεταναστών και παρανόμων πωλητών!!! Μέσα μόνο σε ένα πλάνο βλέπουμε 13!!!

Αστυνομικούς (ο Ένας μάλιστα σε απόσταση λιγότερη των 2 μέτρων) να αδιαφορούν πλήρως για την εν γένη παρανομία, αυτό συνέβαινε από μεγάλο ΠΛΗΘΟΣ Λαθρομεταναστών που πούλαγαν αφειδώς και χωρίς κανένα παραστατικό σημαίες και διάφορα άλλα είδη.

Για ποιο λόγο συμβαίνει αυτό?

Ποιος δίνει εντολές να δρουν ανεξέλεγκτα οι Λαθρομετανάστες?

Γιατί έχουν εξαφανιστεί οι Έλληνες μικρο-πωλητές?

Υπάρχει μαφία και συμφέροντα από Αλλοδαπούς? Γιατί δεν συλλαμβάνονται για φοροδιαφυγή και να εκλεχτούν τα χαρτιά τους?

Κάποιος κακοπροαίρετος δεν θα μπορούσε να σκεφτεί ότι κάτι παράξενο συμβαίνει και ότι εκτός από την Λαθρολαγνεία του ΠΑΣΟΚ, κάποιος-κάποιοι σε ψηλές καρέκλες τα κονομάνε από κυκλώματα? Αυτό το φαινόμενο δεν είναι μόνο της Σήμερον σαφώς...

Το παρ εμπόριο δρα όπως γουστάρει όπου γουστάρει!

Χαμός γίνεται και έξω από την Υπατία και το μουσείο... εκτός από "πολυκατάστημα" Πρέζας, όλες οι φυλές (Λαθρομετανάστες) πουλάνε ότι θέλουν!

ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΣΥΛΟ ΚΑΙ ΣΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ??? (οκ στην ΑΣΟΕ κάνει κουμάντο το ΑΝΑΡΧΟ-ΣΥΡΙΖΑ και δεν τολμάτε να πάτε).

Σαν δε ντρέπεστε.... κανένα άλλο σχόλιο, μόνο σιχαμάρα!


ΕΛΛΗΝΩΝ "ΔΙΚΤΥΟ"

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris