" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

ΑΛΙΑΡΤΙΝΑ ΝΕΑ.

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ:
Σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά το νέο χώρο που θα διοργανωθεί η Εμποροπανήγυρη Αλιάρτου και η οποία δυνάμει των νόμων που διέπουν το υπαίθριο εμπόριο θα ξεκινήσει τη Δευτέρα 14 Μαρτίου και θα λήξει στις 20 του ίδιου μήνα.
Η πιο πάνω φωτογραφία δείχνει με σαφήνεια το χώρο που διοργανωνόταν επί σειρά ετών η Εμποροπανήγυρη (αριστερό τμήμα φωτογραφίας) και το νέο χώρο (ένα μικρό στενό , στο δεξιό τμήμα της φωτογραφίας).
Δυνάμει των δεδομένων ότι η συγκεκριμένη Εμποροπανήγυρη δεν τύγχανε μεγάλης επισκεψιμότητας απο το καταναλωτικό κοινό της περιοχής τα προηγούμενα χρόνια και έχοντας ως βάση ότι και φέτος υστερεί τόσο από πλευράς διαφημιστικής καμπάνιας όσο και λόγω της αλλαγής του χώρου τέλεσής της , για τους λόγους αυτούς για άλλη μια φορά θα αποδειχθεί ότι και η νέα Δημοτική Αρχή!!! δεν είναι σε θέση να ενισχύσει, ένα κομμάτι της, το οποίο θα μπορούσε άμεσα να συμβάλλει στα δρώμενα του τόπου.
Οι παραπάνω λόγοι οδηγούν πολλούς εκ των συναδέλφων μας, να αποφύγουν τη συμμετοχή τους και να προσανατολιστούν, σε εναλλακτικές εργασίες.
Ο καιρός γαρ εγγύς!!!(για όσους καταλαβαίνουν)

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris