" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

Δυο σημαντικά έργα προωθεί, η Δημοτική Αρχή Πύδνας – Κολινδρού.

Δύο σημαντικά έργα, τα οποία αποτελούν πάγιο αίτημα των τοπικών κοινωνιών, προωθεί η Δημοτική Αρχή Πύδνας – Κολινδρού.

Πρόκειται για την επέκταση των χώρων και την αναβάθμιση της εμποροπανήγυρης Αιγινίου, αλλά και την κατασκευή αίθουσας εστιάσεως στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Κολινδρού
.

Οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου εργάζονται πυρετωδώς, ώστε τα δύο αυτά έργα να ολοκληρωθούν μέσα στους επόμενους μήνες, ώστε η εμποροπανήγυρη Αιγινίου να λειτουργήσει φέτος με τους νέους χώρους, αλλά και το κολυμβητήριο στον Κολινδρό να αποκτήσει και πάλι χώρο αναψυχής.

Η Εμποροπανήγυρη Αιγινίου

Στην αναβάθμιση των χώρων της εμποροπανήγυρης Αιγινίου προχωρά ο δήμος Πύδνας – Κολινδρού, για την καλύτερη εξυπηρέτηση εκθετών και επισκεπτών. Στα σχέδια του Δημάρχου Βαγγέλη Πολύζου είναι να διατηρηθεί ο παραδοσιακός χαρακτήρας του πανηγυριού, αλλά από φέτος μάλιστα σχεδιάζει να προχωρήσει στην επέκτασή της, εκμεταλλευόμενος την δημοτική έκταση των 8 στρεμμάτων που υπάρχει δίπλα. Συγκεκριμένα, τα 2 στρέμματα θα δοθούν για τους εκθέτες, ενώ τα άλλα 6 στρέμματα θα τα εκμεταλλευτεί ο δήμος για θέσεις στάθμευσης των οχημάτων. Επίσης, σχεδιάζεται να γίνει εκσυγχρονισμός των ηλεκτρολογικών εγκαταστάσεων, να κατασκευαστούν τουαλέτες και δίκτυο αποχέτευσης, ασφαλτόστρωση των νέων χώρων που θα ενταχθούν στο πανηγύρι και περίφραξη. Ήδη, οι αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου Πύδνας – Κολινδρού προχωρούν με γοργούς ρυθμούς, ώστε όλες οι παραπάνω παρεμβάσεις να έχουν ολοκληρωθεί για τη φετινή χρονιά.

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris