" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2011

Αλλοδαποί χτύπησαν αστυνομικό στον Πειραιά!!!Νοσηλεύεται στοΤζάνειο.

Στον Πειραιά η δημοτική αστυνομία έχει ριχθεί στη μάχη ενάντια στην παρανομία με όλες τις της δυνάμεις.
Μετά την απομάκρυνση από το παζάρι όλων των λαθρεμπόρων αλλά και την ανακάλυψη (από την δημοτική αστυνομία!) αποθήκης με χιλιάδες λαθραία στον Πειραιά, η πόλη έχει πραγματικά αλλάξει όψη. Αυτό είναι εμφανές σε κάθε δρόμο.
Σε μία τέτοια επιχείρηση είχαμε τον τραυματισμό ενός δημοτικού αστυνομικού από αλλοδαπούς λαθρέμπορους, ο οποίος νοσηλεύεται εκτός κινδύνου στο Τζάνειο νοσοκομείο. Εκεί δέχτηκε  και την επίσκεψη του Βασίλη Μιχαλολιάκου (ακολουθεί το δελτίο τύπου):
Ο Δήμαρχος Πειραιά κ. Βασίλης Μιχαλολιάκος, επισκέφθηκε σήμερα στο Τζάνειο Νοσοκομείο, τον Δημοτικό Αστυνομικό που τραυματίστηκε από επίθεση αλλοδαπών, στο κέντρο του Πειραιά κατά τη διάρκεια ελέγχου για το παραεμπόριο.
Μετά την έξοδό του, ο κ. Μιχαλολιάκος σε δηλώσεις που έκανε τόνισε μεταξύ άλλων:
«Η επίσκεψή μου εδώ έχει διπλό μήνυμα. Πρώτον ότι είμαστε δίπλα στο Δημοτικό Αστυνομικό, που χτυπήθηκε ενώ έκανε το καθήκον του. Σε αυτόν και στην οικογένειά του. Ηθικά και υλικά σε ό,τι μπορούμε να βοηθήσουμε. Είναι χρέος, αλλά και επιθυμία μας.
Δεύτερον, δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω στις προσπάθειές μας να σταματήσει πια αυτή η λαίλαπα του παραεμπορίου. Να βρεθούν επιτέλους αυτοί που τροφοδοτούν την αγορά με την παράνομη πραμάτεια τους.
Δεν πρόκειται να σταματήσουμε τις ενέργειές μας για να μπορούν να νιώθουν οι πολίτες του Πειραιά ασφαλείς.
Ζητάμε από την Πολιτεία να εντατικοποιήσει τους ελέγχους, να ενισχύσει τα πεζά περίπολα και να σταθεί αρωγός σε αυτή μας την προσπάθεια».

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris