" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Παρασκευή 4 Μαρτίου 2011

Βιολογικά προϊόντα στην αγορά του Ρεθύμνου

Θρεπτικά, υγιεινά και νόστιμα βιολογικά προϊόντα θα βρίσκουν πια οι καταναλωτές στο Ρέθυμνο,
 ώστε να έρχονται σε επαφή με τον ίδιο τον παραγωγό, αλλά και να τα αγοράζουν σε προσιτές τιμές.
Η Τετάρτη ήταν η πρώτη ημέρα λειτουργίας για την αγορά βιολογικών προϊόντων, πίσω από τον Δημοτικό Κήπο, στην οδό Κουμουνδούρου και στο εξής θα είναι στο ίδιο σημείο κάθε Τετάρτη από τις 2.30 το μεσημέρι μέχρι τις 7.30 το απόγευμα.

1 σχόλια:

www.bioportal.gr είπε...

Η ΙNFOΔΗΜ δημιούργησε το Νέο μεγάλο Portal Βιολογικών Προϊόντων, το οποίο βρίσκεται ήδη σε λειτουργία!
Το bioportal.gr είναι μία νέα διαδικτυακή πύλη που αφορά την διατροφή, την υγεία, την κατανάλωση βιολογικών προϊόντων και το περιβάλλον, με κατάλογο ελληνικών εταιρειών βιολογικών προϊόντων, ειδήσεις, άρθρα, χρήσιμα links κ.ά., την οποία θα προσπαθήσουμε να μεγαλώσουμε με τη βοήθειά σας.

Το bioportal.gr απευθύνεται:
• σε ιδιώτες που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τη διατροφή τους, την βιολογική καλλιέργεια, την υγεία και το περιβάλλον, αλλά και να βρουν μία εταιρεία για να καλύψουν κάποια ανάγκη τους,
• σε επαγγελματίες οι οποίοι θέλουν να συνεργαστούν με μία ή περισσότερες εταιρίες του ηλεκτρονικού οδηγού του bioportal.gr.

Το bioportal.gr ενημερώνεται συνεχώς με καινούριο περιεχόμενο ώστε να αυξάνεται η αξία του για τον επισκέπτη. Παράλληλα έχουν δημιουργηθεί διάφορες ενότητες περιεχομένου ώστε να το κάνουμε πιο ολοκληρωμένο, όπως:
• κατάλογος εταιρειών με εμφάνιση τους σε δυναμικούς χάρτες, που ανανεώνονται συνεχώς
• ειδήσεις και άρθρα με συνεχή ροή για θέματα σχετικά με τη διατροφή και τη βιολογική καλλιέργεια, το περιβάλλον, την υγεία κ.ά.
• ευρετήριο Δημόσιων Οργανισμών, Ενώσεων, ΜΚΟ, Blogs - Portals, κ.α.
Το Bioportal περιέχει επιπλέον και Δυναμικούς χάρτες στους οποίους παρουσιάζεται το σύνολο των επιχειρήσεων της Ελλάδος, που ασχολούνται με τα βιολογικά προϊόντα, με τα πλήρη στοιχεία τους και την γεωγραφική τους θέση. Η κάθε επιχείρηση που παρουσιάζεται μέσα από το Bioportal έχει τη δυνατότητα να διορθώσει τόσο τη θέση της στο χάρτη όσο και τα στοιχεία της με εύκολο και γρήγορο τρόπο.
Φιλοδοξία της ομάδας μας είναι να εξυπηρετούμε όλους τους ενδιαφερόμενους πελάτες για αγορά βιολογικών προϊόντων έτσι ώστε να βρίσκουν σε όποιο σημείο βρίσκονται στην Ελλάδα το κατάστημα που τους εξυπηρετεί να επισκεφθούν.
Σας προσκαλούμε να επισκεφθείτε και εσείς το νέο μεγάλο Portal Βιολογικών Προϊόντων και Επιχειρήσεων που ασχολούνται με τα Βιολογικά Προϊόντα!

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris