" ΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΜΑΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΑΠΟ ΔΕΥΤΕΡΑ έως ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ και από ώρα 09:00 π.μ. έως 04:00 μ.μ. ''

Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!


E.Σ.Σ.Υ.Π.Ε.
(ΕΝΙΑΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΩΝ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΠΩΛΗΤΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ)
ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ

(Αρ.αποφ 3360,αυξ.αριθ.796ΕΙΔ.6015)
Α.Φ.Μ.: 998396754 --Δ.Ο.Υ. ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ
Ν.ΠΛΑΣΤΗΡΑ 44-ΑΓΙΟΙ ΑΝΑΡΓΥΡΟΙ ΑΤΤΙΚΗΣ
Τ.Κ. 13561
THΛΕΦΩΝΑ ΓΡΑΦΕΙΟΥ
210/8547918/919
FAX ΓΡΑΦΕΙΟΥ
210/8547920

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η ανάλγητη συγκυβέρνηση και το Κράτος της ατιμωρησίας, ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ  για όλους εμάς τους υγιώς σκεπτόμενους μικροεμποράκους, βρίσκει ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ!!!
Παρά τις συνεχείς(επί σειρά ετών) εκκλήσεις μας για πάταξη του παρεμπορίου, οι εγκάθετοι καρεκλοκέντητοι, σιωπούσαν ΩΘΩΝΤΑΣ στο θάνατο τους έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές δείχνοντας ΑΝΕΧΕΙΑ σε όλους αυτούς που με ένα σεντόνι καταπατούσαν όλους τους δρόμους της χώρας, ασκώντας παρεμπόριο με οφέλη δεκάδων δις ευρώ ετησίως.
Οι αυθόρμητες  <<κινήσεις ΜΑΤ>> μελών της Χρυσής Αυγής σε διάφορες Εμποροπανηγύρεις ανά την Επικράτεια μας βρίσκουν  απολύτως σύμφωνους με την παρότρυνση !!! αυτή η δράση τους να επεκταθεί σε όλους τους υπαίθριους χώρους της χώρας(σχετικό έγγραφο θα σταλεί από το Φορέα μας προς τη Γραμματεία της Χρυσής Αυγής)
'ΕΡΧΕΤΑΙ!!! στην μνήμη πολλών συναδέλφων μας, ο Κώδικας Ποινικής Δικονομίας(άρθρο 257) περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα, καθώς και ο συνδυασμός των άρθρων 259 και 15 του Ποινικού Κώδικα για τις ποινικές ευθύνες των οργάνων τους στα εγκλήματα της λαθρεμπορίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος

ΓΡΑΦΕΙΟ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟΥ ΥΠΑΙΘΡΙΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ
Αρ.πρωτ. εξερχ. 121/09-08-2012

329 σχόλια:

«Παλαιότερο   ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 329   Νεότερο›   Νεότερο»
Σταύρος είπε...

Ευτυχώς που έσπασαν τους πάγκους όσων δεν είχαν άδειες, και όχι απλά όσων είχαν "περίεργο" χρώμα δέρματος κι ας ήταν απόλυτα νόμιμοι. Oh, wait: http://youtu.be/XVFR3Scu-fM

Άρα το E.Σ.Σ.Υ.Π.Ε. λέει μπράβο σε -ξεκάθαρα- ρατσιστικές επιθέσεις ε; Και εις ανώτερα.

Ανώνυμος είπε...

Stavro, your youtube link does not show any video related to the subject. Please check it out!

Giorgos

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο στα παλικαρια της Χρυσης Αυγης.Επιτελους καποιος να αντιδρασει ρε παιδι μου σε αυτον τον τοπο.Τι διαολο,μας ψεκαζουν και ειμαστε κοιμισμενοι;

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΕΚΟΝΤΑΙ.

ΠΑΡΕΜΠΟΡΙΟ ΤΕΛΟΣ, ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ-ΚΕΝΤΡΟΥ-ΔΕΞΙΑΣ!

Ανώνυμος είπε...

Καλά, σας το έστειλε η ΧΑ το κείμενο, κάντε το και σωστά αντιγραφή. Μάλλον αλλοδαποί πρέπει να είστε γιατί νόημα ΔΕΝ βγαίνει, έχουν "φύγει" ολόκληρες παράγραφοι. Κρίμα, δευτεροβάθμιο συνδικαλιστικό όργανο υποχείριο φασιστικής οργάνωσης

Ανώνυμος είπε...

Αγόρασα κάτι βρακιά πριν λίγες εβδομάδες σε εναν απο τους παγκους σας. Χωρίς απόδειξη, εννοείται. Μου τα πούλησε ένας Πακιστανός γιατί ο Ελληναρας έμπορος (το αφεντικό του) ήπιε ούζα με τον διπλανό. Τώρα που διάβασα την ανακοίνωση σας λέω να τα επιστρέψω. Τα δέχεστε και φορεμένα; Είσαστε για τα εμποροπανηγύρια. Στην κυριολεξία.

Σταύρος είπε...

@Giorgos: Δεν είναι "related to the subject" ότι ο άνθρωπος είχε ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΗ άδεια απ' το δήμο, και παρόλα αυτά του έσπασαν τον πάγκο επειδή ήταν μαύρος; http://www.youtube.com/watch?v=XVFR3Scu-fM

Αλλά τι ψάχνω. Εδώ στο κείμενο του, το συνδικάτο μιλάει για "έλληνες βιοπαλαιστές μικροπωλητές", όχι για "νόμιμους". Άρα τελικά δεν μας νοιάζει τόσο η νομιμότητα, όσο η εθνικότητα και το χρώμα.

Ανώνυμος είπε...

Είστε ηλίθιοι.

Ανώνυμος είπε...

αμα ξαναδείτε έστω και ένα ευρω απο την οικογένεια μου τσόγλανοι, να μου σφυρίξετε.
Όπου σας βρώ θα καταγγέλω κάθε παρανομία σας.
Γιατί οι περισσότεροι από εσας, είστε φυντάνια που πηγαινοέρχεστε στα δικαστήρια.
Πέρα που οι περισσότεροι είστε φυλετικά καταθια από ανατολτο. Μου το παίζετε και ελλαδέμποροι, ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

πολύ θα ήθελα να ξέρω πόσοι από εσάς τους μιρκοεμπόρους κόβετε κανονικά αποδείξεις. Διότι όποτε έχω πάει σε πανηγύρι ή σε λαϊκή να με συμπαθάτε αλλά έδιναν ελάχιστοι. Δεν λέω κανένας λέω ελάχιστοι για να είμαι δίκαιος.
Εκτός αυτού όμως μπαίνει και ένα άλλο ζήτημα το οποίο προσωπικά με ενδιαφέρει περισσότερο.
Τι διάολο σωματείο είστε εάν δεν μπορείτε να υπερασπιστείτε τα του χώρου σας;
Δηλααδή τόσο ανίκανοι ήσασταν για χρόνια που αφήνατε έτσι μία κατάσταση και έπρεπε να έρθουν οι "μπράβοι" και οι "σούπερμαν" να σας σώσουν;
Δηλαδή θα τρέχουν οι "σωτήρες" σε κάθε λαϊκή κάθε πανηγύρι και κάθε γιορτή;;;

Ανώνυμος είπε...

επι τελους και καποιοι νοιαζονται για τους ελληνες εμπορους-φορολογουμενους.............
μπραβο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ........
ελληνες ξυπνηστε ........διεκδικηστε τα δικαιωματα σας...........

Ανώνυμος είπε...

Είστε γελοίοι. Δεκάρα τσακιστή δε θα ξαναπάρετε από μας, ξεφτίλες.

Ανώνυμος είπε...

Από δω και πέρα θα ζητάμε υπεύθυνη δήλωση από τους μικροπωλητές που θέλουμε να αγοράσουμε κάτι ότι δεν ανήκουν και ούτε πρόκειται να εγγραφούν στο φασιτομπουρδελοσυνδικάτο σας!!! Νομιμόφρονες Φορολογούμενοι κατά του Φασισμού.

Ανώνυμος είπε...

Εσας του Συνδικατου, πρωτους θα σας καψουμε. Φασιστες στις σπηλιες σας.

Ανώνυμος είπε...

œ œΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΣΑΣ ΠΟΥ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΛΜΑΕΙ ΚΑΙ ΛΕΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ !!

ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ (ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΨΗΦΙΣΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΣ ΕΞΑΜΑΡΤΕΙΝ ΟΥΚ ΑΝΔΡΟΣ ΣΟΦΟΥ) ΠΟΥ ΤΟΛΜΑ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ!!!

ΤΑΣΟΣ

Ανώνυμος είπε...

Μπασταρδοι κανιβαλοι ψευταραδες http://www.youtube.com/watch?v=XVFR3Scu-fM&feature=youtu.be. Μονο απο μαυρους ρε ψωνια, να ψοφισετε εσεις απο την πεινα ρε πουστηδες

Ανώνυμος είπε...

Γι αυτο θα πεινατε ζητουλες

Ανώνυμος είπε...

Στον επόμενο που δεν θα μου κόψει απόδειξη να του σπάσουμε τον πάγκο; Τι λέτε ρε φασιστόμουτρα;

Ανώνυμος είπε...

Kai esu m@l@KAS

Ανώνυμος είπε...

Πωπω δες πως καιγοντα οι αναρχοαπλυτοκκεσυριζαιοι φασιστες!!
Μην ψωνιζετε ρε οκ?Οταν θα ερχονται τα χαρατσια στα σπιτια σας να τα στελνετε στην παπαρηγα να σας τα πληρωνει!!
Οποιον δεν του αρεσει το μπουλο απο την χωρα ..Προδοτες

Ανώνυμος είπε...

Θα πάνε οι καταγγελίες στη σδοε σύννεφο απο δω και πέρα "νομιμόφρονες" φασίστες. Θέλετε τραμπούκους να σας προστατεύουν ε; Και θέλω να δω και τι εμπορεύματα πουλάτε γιατι τα περισσότερα που έχω δει εγώ ειναι made in China και Turkey ελληναράδες μου. Για να μην πω πόσους ξένους έχω δει να δουλεύουν στους πάγκους σας. Όταν τους εκμεταλλεύεστε εσείς είναι με "νομιμόφρων" τρόπο. Αρκει να μη βγάζουν το ψωμί τους χωρίς νταβάδες σαν κι εσάς από πάνω τους. Λαμόγια, ε λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

ούτε σέντσι από μένα πια.
Να πάτε στον απόπατο των Μνημονίων.
Να ψοφήσετε της πείνας και να πάτε μετανάστες βρωμιάρηδες

Ανώνυμος είπε...

Σκουπιδιααααα, δεν ξαναγοραζει κανεις τα σκουπιδια σας ρεεεεεεε

Ανώνυμος είπε...

Ante gk@misou re lathrometanastolagne

Ανώνυμος είπε...

Μπραβο Στους μικροπωλητες !!!!
Εξω οι σταλινοφασιστες και οι αρμαδα τους!!

Ανώνυμος είπε...

Φασιστόμουτρα και κομματόσκυλα. Και λαμόγια.

Ανώνυμος είπε...

Μούγκα στην στρούγκα οι "μικροέμποροι" για το ξεπούλημα της χώρας και την εξαθλίωση του λαού. Το μόνο που βρήκαν να κάνουν είναι να δώσουν συγχαρητήρια στους μαχαιροβγάλτες της Χ.Α.. Οκ, συνεχίστε να πουλάτε τα -κινεζικά και λαθραία- σκουπίδια σας, απο εμενα πλέον ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ δε θα ξαναπάρετε, αλήτες.

Ανώνυμος είπε...

τωρα θα παρετε τ αρχιδια μας σκατοφασιστες μονο απο μαυρους θ αγοραζουμε

Ανώνυμος είπε...

Συλλογος μικροανθρώπων ελλάδας

Τώρα και με τους ναζί,για ένα κομμάτι ψωμί.

Ανώνυμος είπε...

Σιγά μην αφήσουμε τη χώρα στους ναζί, η Ελλάδα έχει και μια ιστορία, ηρωική και ένδοξη, έχει χυθεί αίμα για την ελευθερία, κι αν νομίζετε πως θα την κάνετε σαν τα μούτρα σας, σκουπιδαριό, είστε γελασμένοι.

"Το μπούλο" θα τον πάρεις εσύ τσογλάνι.

Ανώνυμος είπε...

Το πρόβλημα της λαθρομετανάστευσης είναι παγκόσμιο , το δημιουργούν οι ίδιοι βομβαρδίζοντας, αφού πρώτα έχουν βαπτίσει τρομοκράτες ολόκληρους ΛΑΟΥΣ, εξαναγκάζοντας τους σε μετανάστευση προκειμένου να έχουν φτηνό εργατικό δυναμικό στις 3500 περίπου ειδικές οικονομικές ζώνες (ΕΟΖ) που υπάρχουν σε πολλές χώρες όπως ( ΚΙΝΑ , ΡΩΣΙΑ , ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ , ΣΚΟΠΙΑ , ΥΠΟΣΑΧΑΡΙΑ ΑΦΡΙΚΗ κλπ ) και σε λίγο καιρό και στην ΕΛΛΑΔΑ αν δεν αντιδράσουμε απέναντι στις πολιτικές αυτές που δημιουργούν αυτό το πρόβλημα. Σε καμία ΕΟΖ σε όλο τον κόσμο δεν δουλεύουν ντόπιοι αλλά μετανάστες και ιδίως λαθρομετανάστες αφού τους θέλουν για δούλους και επίσης ξέρουν ότι ένας μετανάστης ποτέ μα ποτέ δεν θα ξεσηκωθεί προκειμένου να διεκδικήσει τα πάτρια αφού δεν ζει στα πάτρια. Αυτά που αναφέρω είναι γεγονότα και όποιος δεν τα πιστεύει ας το ψάξει μόνος του. Οι λαθρομετανάστες λοιπόν είναι το αποτέλεσμα αυτής της πολιτικής και όποιος θέλει να λύση το πρόβλημα το λογικό είναι να πολεμήσει την αιτία που δημιουργεί το πρόβλημα και όχι να βάλετε κατά του αποτελέσματος του. Είναι σαν μια βάρκα που μπάζει νερά από τις τρύπες που έχει και εσύ αντί να κοιτάξεις να κλήσεις τις τρύπες και να απαλλαγείς από αυτούς που τις δημιουργούν , παίρνεις ένα κουβαδάκι και αρχίζεις να αδειάζεις το νερό χωρίς ποτέ να βλέπεις τη στάθμη του να πέφτει. Τους λαθρό τους θέλουν για τις ΕΟΖ για αυτό και θα δείτε ότι εκεί που είναι να γίνουν ΕΟΖ εκεί είναι και τα στρατόπεδα που θα τους βάλουν . Αυτός είναι και ο ρόλος της ΧΑ , δηλαδή δημιουργεί εντάσεις και πογκρόμ προκειμένου η κοινή γνώμη να δεχτεί την ύπαρξη των στρατοπέδων συγκέντρωσης και έτσι να φτάσει στις ΕΟΖ το φτηνό εργατικό δυναμικό . Το κύκλωμα των δουλεμπόρων που μετακινεί τους λαθρομετανάστες από το ΙΡΑΝ μέχρι και τη ΕΕ έχει την έδρα του εδώ στην Ελλάδα , Έλληνες είναι αυτοί που κρατάν τα σκήπτρα αυτού του κυκλώματος και για να καταφέρει να επιβιώσει έχει δημιουργήσει δύο αντίπαλα δέη , το ένα φέρεται ως φιλικό προς τους μετανάστες ,βλέπε διάφορες αριστερές και καλά οργανώσεις κατά του ρατσισμού και το άλλο που φέρεται ως εχθρικό προς τους μετανάστες , βλέπε ΧΑ και τα δύο όμως δεν λένε κουβέντα για τον κύριο υπεύθυνο που παρεμπιπτόντως είναι αυτός που τους χρηματοδότη . Όποιος δεν το καταλαβαίνει αυτό , αφού βεβαίως το ψάξει τότε είναι ή πολιτικά αφελής ή απλά πουλημένο τομάρι και φασίστας εκ πεποιθήσεως και άρα όχι Έλληνας.-
.

Ανώνυμος είπε...

Ερώτηση για δυνατούς λύτες: Πόσοι "υγιώς σκεπτόμενοι μικροεμποράκοι" απασχολούσαν και απασχολούν μετανάστες, χωρίς κανένα εργασιακό δικαίωμα και πληρώνωντας τους πενταροδεκάρες;

Ανώνυμος είπε...

9 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΧΑΝΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ

Ανώνυμος είπε...

Ωραίοι είστε ρε αλήτες.. σας ευχομαι τα ίδια σε σας και τα παιδιά σας όταν προσπαθήσετε να πουλήσετε οτιδήπωτε σε κάποια άλλη χώρα!

Είστε γελασμένοι αν πιστεύετε πως αυτό θα μείνει αναπάντητο από την κοινωνία που έχει ακόμα ανθρωπιά...

Μποικοτάζ και γιαούρτια στους φασίστες μικροπωλητές των εμποροπανηγυρέων

Ανώνυμος είπε...

πόσα δις χάνει το κράτος από τις μπίζνες που κάνουν τη νύχτα και τη μέρα οι χρυσαυγίτες και οι άλλοι νονοί που υποστηρίζετε, έχεις σκεφτεί, ή μήπως αυτό δε σε πειράζει γιατί είναι και καλά έλληνες. Καμάρωσε έλληνες γορίλες πιθηκανθρώπους, αν ήταν αυτός ο ελληνικός πολιτισμός θα ήμασταν ακόμα στα δέντρα.

Ανώνυμος είπε...

ΚΑι αυτούς που είχαν άδειες σαν και σας γιατί τους επιτέθηκαν τα παλικάρια της φακής που υποστηρίζετε?

Ασε ξέρω γιατί ήταν μαυροι και δεν τους θελουν στη χώρα...

Αίσχος

Ανώνυμος είπε...

Ο καθένας την παράγκα του σ' αυτή τη χώρα ρε πούστη κι όλοι οι άλλοι να πα να γαμηθούν. Γι' αυτό θα ψοφήσετε στην πείνα στο τέλος και θα φταίτε μόνο εσείς. Και να δούμε άμα θα έρθουν οι καινούργοι σας φίλοι να σας κλάψουν μετά. Κοπρόσκυλα, λεχρίτες. Ούτε τα παιδιά σας δε σκέφτεστε σε τι κόσμο θα ζήσουν, άριοι του κώλου. Θέλετε και σωματείο σκατάνθρωποι.

Ανώνυμος είπε...

ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΧΑΝΕΙ 9 ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ 95 ΔΙΣ (ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΑΠ. της ΕΛΛΑΔΟΣ) ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΛΑΤΣΙΝΟΒΑΡΔΗΝΟΜΠΟΜΠΟΛΟΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ . ΑΠΛΑ Η Χ.Α. ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΗΣ.

Ανώνυμος είπε...

Ελα ρε...πως κανετε ετσι? Επειδη το χωματειο ειναι σφηκοφωλια νεοναζι? Απλα θα τους παρουμε αμπαριζα και τελος.

Ανώνυμος είπε...

Τι να το κάνω κι αν δηλώνετε νόμιμοι, όταν πουλάτε πολλοί εμπόρευμα που αναθεμά κι έχει περάσει έλεγχο, δεν κόβετε αποδείξεις και πολλοί από σας έχετε και Πακιστανούς στην δούλεψή σας, ειδικά οι μεγάλοι "μικρο"πωλητές..

Θα πρέπει κι εμείς να πάρουμε τον νόμο στα χέρια μας δηλαδή;;

Κρίμα...

Ένας σκεπτόμενος,
κεντροδεξιός πολίτης.

Ανώνυμος είπε...

Καραγκιόζηδες .

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ. ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΥΚΛΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ ΠΟΥ ΤΟΥς ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ.

Ανώνυμος είπε...

Για να ξεβρωμίσει ο τόπος κανονικά πρέπει να πετάξουμε εσάς και τ' αφεντικά σας στη θάλασσα, αλλά τότε θα βρωμίσει η θάλασσα. Γύρνα στην τρύπα σου τώρα μη σε φάει καμιά κότα.

Ανώνυμος είπε...

ΒΡΟΜΟΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥ ΝΕΜΕΣΙΣ

Ανώνυμος είπε...

Καλά λίγη τσίπα δεν έχετε πάνω σας, θέλετε να λέγεστε και σωματείο. Υποστηρίζεται ξεκάθαρα νεοναζί και επιθέσεις ρατσιστικού μίσους. Ντροπή. Αλλά έτσι θρασυδειλία χωρίς όρια. Με τα μεγαλά αφεντικά που μας έφεραν στη σημερινή κατάσταση δεν τα βάζετε. Μόνο με τους αδύναμους και τους κατατρεγμένους. Ξεφτίλα μόνο.

Ανώνυμος είπε...

Οταν θα έρθει η ωρα που οι ναζιστές θα βιάζουν τα παιδιά σας μπροστά στα μάτια σας, οπως γίνονταν στη Γερμανία του Χίτλερ, τότε μην ξεχάσετε να φωνάζετε "πονούν μωρέ οι έλληνες"! Τσογλάνια αρχιρουφιάνοι! Λές και δεν ξέρουμε πως παίρνετε τις άδειες!

Unknown είπε...

Σα δε ντρέπεστε λίγο λέω εγώ...

Ανώνυμος είπε...

Είστε για φτύσιμο

Ανώνυμος είπε...

Ησασταν και θα παραμείνετε οι ζήτουλες των πανηγυριών καθίκια! Ούτε δεκάρα πια σε ρουφιάνο ελληναρά ζητιανέμπορα!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Τα κίνητρα της Χρυσής Αυγής είναι ρατσιστικά. Δεν έχουν σχέση με νομιμότητα. Το χρώμα του "δράστη" τους ενδιαφέρει, ακόμα και αν δεν είναι δράστης.

Όσο για τα φοβισμένα ανθρωπάκια που τους στηρίζουν... ΜΠΟΥ ρε... Έχω μαυρίσει από τον ήλιο...

Αλήθεια, θα πάνε να δείρουν τους Ελληναράδες που φοροδιαφεύγουν κατά... 52% αυτά τα ακροδεξιά υπάνθρωπα καθάρματα; Ή μήπως η Παναγία τιμάται μόνο όταν δέρνουν μαύρους (που φυσικά είναι παράνομοι γιατί... έτσι);

Ανώνυμος είπε...

Εκεί που γράφετε «ΑΝΕΧΕΙΑ» μήπως εννοείτε «ΑΝΟΧΗ»;

Μπράβο ρε ανελλήνιστοι «πατριώτες»!

Ανώνυμος είπε...

μπλέξατε πολύ άσχημα μουνόπανα με αυτήν την ανακοίνωση... πουσταριά...
ψόφος στους φασίστες

Ανώνυμος είπε...

ΡΕ ΑΝΑΡΧΟΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΑΦΟΥ ΕΣΕΙΣ ΨΩΝΙΖΕΤΕ ΦΙΡΜΑΤΑ ΡΟΥΧΑ ΤΙ ΑΠΕΙΛΕΙΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΨΩΝΙΣΕΤΕ ΑΠΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΙΚΡΟΠΟΛΙΤΗ, ΚΑΤΑΔΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΕΙΔΗ ΤΗΣ ΦΤΩΧΟΛΟΓΙΑΣ ΚΟΛΟΝΑΚΙΩΤΕΣ?ΠΑΤΕ ΣΕ ΚΑΝΑ ΜΑΥΡΟ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΤΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΟΥΣΤΕΡΕΤΕ!

Ανώνυμος είπε...

Κάθε 1 Μαΐου έχει στην Φιλαδέλφεια 3 ήμερο πανηγύρι όπου πολλοί μετανάστες πουλάνε την πραμάτεια τους. Ικετεύουμε την ΧΑ να περάσει και από εκεί. Να δούμε πως θα φύγει όμως!!

Βασίλειος Περαντζάκης είπε...

Ανώνυμε φασίστα, προτιμώ τον νόμιμο μαύρο παρά τον παράνομο λευκό. Δεν με νοιάζει το χρώμα. Το κράτος να επιζήσει με νοιάζει. Υ.Γ. Ο "Μαύρος" που φοβάσαι γιατί προφανώς έχει ένα ματζαφλάρι ΝΑ... ήταν ΝΟΜΙΜΟΣ. Πήγαινε τώρα και κοιμήσου γιατί γεννήθηκες λευκός Έλληνας από λάθος...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας σκουλήκια. Φασίστες κουφάλες έρχονται κρεμάλες!

Ανώνυμος είπε...

μάλιστα, μακρυά πλέον από πολιτικές σκοπιμότητες και λοιπές βλακείες, και αν και αυτό το κόμμα το αντιπαθώ, από εδώ και πέρα θα το ψηφίζω όσο βλέπω ότι συνεχίζει τη δράση του στο δρόμο. ο λόγος είναι ότι σιχαίνομαι όλους τους άλλους, μαζί και των τεμπέληδων αναρχικών και κομμουνιστών. συνεχίστε έτσι παιδιά, και πολλοί άλλοι σαν και εμένα θα σας ψηφίζουν όσο και εσείς συνεχίζετε να κάνετε έργο όμως...

Χλιμιτζουρας είπε...

μεχρι προχτες ολοι αυτοι οι ''μικροπωλητες'' ηταν παρανομοι στις παρυφές των λαικων αγορών...μολις απέκτησαν άδεια περασαν ''απεναντι'' και τα βαζουν με τους αλλοδαπούς συναδελφους τα καθίκια...

Ανώνυμος είπε...

Ξέρουμε πολύ καλά τι γίνεται και στις λαϊκές και στα πανηγύρια. Όταν απασχολείτε αλλοδαπούς (ανασφάλιστους εννοείται) να σας πουλάνε το κινέζικο εμπόρευμα σας (200% πάνω απ' ότι το έχετε αγοράσει) στις λαϊκές είναι καλοί οι "ξένοι"? Όταν τους δίνετε "γραμμή" να μην κόβουν αποδείξεις και σφυρίζετε αδιάφορα λίγο παραπέρα αν κανείς κάνει φασαρία, είναι καλοί οι "ξένοι" που βγάζουν τα κάστανα απ' τη φωτιά? Δυο μέτρα και δύο σταθμά ρε ξεφτίλες? Εντελώς τυχαία οι φασίστες, ρομπέν των χαζών, τα καναν αυτά παραμονές της Δ.Ε.Θ. για να φύγει το ενδιαφέρον του κόσμου απ' τα πραγματικά προβλήματα και τα καινούρια χαράτσια-περικοπές. Να δούμε όταν θα ξεφουσκώσει όλο το επικοινωνιακό παιχνιδάκι με τα φασιστόμουτρα, πως θα κοιτάξετε τον κόσμο στα μάτια. Κανείς δε θα ξαναψωνίσει ούτε καρφίτσα από εσάς.

ΤΡΥΦΩΝΑΣ είπε...

αντε γαμηθητε κυρ παντεληδες.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας! Απορώ πώς κοιτάτε τα παιδιά σας στα μάτια.

A.F.Marx είπε...

Μην ψωνίζετε ούτε καρφίτσα από φασίστες μικροπωλητές που επιδοκιμάζουν την δράση των χρυσαυγιτών. Ούτε καρφίτσα!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΤΕ ΠΩΣ ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΝΕΤΕ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΦΑΣΙΣΤΟΛΑΤΡΗΔΕΣ !!!!

Ανώνυμος είπε...

Απογονοι ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΩΝ...........

ΑΝΤΙΝΑΖΙ είπε...

ΕΧΕΤΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΤΕ ΠΛΑΤΕΣ ΣΤΑ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΓΚΡΟΥΠΟΥΣΚΟΥΛΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ

ΕΚΤΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΞΑΝΑΔΕΙΤΕ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΗΝ ΣΑΣ ΦΑΝΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΟ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΜΟΥΡΗ ΜΕ ΜΟΥΡΗ

Ανώνυμος είπε...

φανταζομαι την επομενη φορα που καποιος απο εσας δεν κοψει αποδειξη απο ταμειακη μηχανη και καλεσω καποια αρμοδια υπηρεσια δεν θα εχετε αντιρρηση να δεχτειτε το προστιμο

ε τεμπελχαναδες φασισταραιοι που στην φοροδιαφυγη ειστε μανουλες;;

Ανώνυμος είπε...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ "ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ" ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ "ΣΩΜΑΤΕΙΟ"

ΛΕΕΙ.......
Είναι μέλος της Ενώσεως Φίλων Αστυνομικών & συνεισφέρει οικονομικά στο έργο που επιτελεί.

ΔΕΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΔΕΥΤΕΡΟΒΑΘΜΙΟ ΟΡΓΑΝΟ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΛΙΣΗ

Ανώνυμος είπε...

ena atomo exei kanei ola ta sxolia , parapliges anarxikoi den yparxete re ... pisw sta kloubia sas

Ανώνυμος είπε...

malakes oi meres sas einai metrimenes
pio metrimenes kai apo ton fasiston
pou barane 30 atoma enan
kai stin bouli kanoune ta pagonia me ta sakakia kai oute klanoune gia na mhn akoustoune

Ανώνυμος είπε...

μάθε να γράφειΣ ελληνικά βλαχοφασίστα η θα σε διώξουμε

Νικόλας Ιωακειμίδης είπε...

ούτε ευρώ από δω και μπρος δεν έχετε να δείτε από μένα και την οικογένειά μου, μακάρι να σας πάρει και τα σώβρακα το ΣΔΟΕ.

Γίνατε υποχείρια μιας ναζιστικής μαφίας για να ξελασκάρετε από λίγο ανταγωνισμό, την ίδια ώρα που μας ρουφάνε το αίμα με το καλαμάκι οι ναζιστές ήρωές σας ΜΑΖΙ με τους μνημονιακούς συναδέλφους τους, ψηφίζοντας να φορτωθεί ο λαός τις ζημιές της ΑΤΕ, τα χρωστούμενα των ΠΑΕ και τους κομματικούς στρατούς που συντηρούν σε πόστα της βουλής. Οι ίδιοι μαφιόζοι, κυνηγούν δήθεν την παρανομία χτυπώντας μεροκαματιάρηδες μετανάστες και κάνοντας ό,τι μπορούν για να τους εξωθήσουν στη βία και στην παρανομία.

Τεθήκατε πλέον ανοιχτά και ξάστερα ενάντια στον λαό αυτόν, ενάντια στους αγώνες του και την ελπίδα του να δει προκοπή ο τόπος. Τσανακογλύφτες των ναζιστών, θα έχετε την απαξίωση και την αντιμετώπιση που σας αξίζει.

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη Ψύκο, θα νιώσεις άσχημα αγόρι μου μόλις σε πετύχουμε στο δρόμο.

ΜΑΧΗΤΙΚΟΣ ΑΝΤΙΦΑΣΙΣΜΟΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΥΣΤΡΑΚΟ ΣΑΝ ΤΟΝ ΨΥΚΟ!

Ανώνυμος είπε...

στο μελιγαλα ηρθαν χτεσ κατι παλικαρακια με τα μπλουζακια και ο κοσμοσ τουσ πηρε με τα πορτοκαλια

Ανώνυμος είπε...

"περί του νομίμου δικαιώματος του πολίτη ακόμα και να προβεί σε σύλληψη δράστη για αυτόφωρο πλημμέλημα"

Μονο που ενας μικροπωλητης χωρις αδεια, διαπραττει πταίσμα, και δε δικαιολογει σύλληψη. Ότι μαλακία σας λέει η συμμορια, την αναπαράγετε.

Ανώνυμος είπε...

emena pados k i dio pappudes mu polemisan kata ton germanon ston b pagosmio polemo. to na psifiso ena matso kathisterimenus pu gustarun xitler to theoro to idio gelio me to na psifizo ton batman.

Ανώνυμος είπε...

Τωρα φυσικά όλοι οι μικροπωλητές θα κόβουν αποδείξεις, αν καποιος δεν κόψει απόδειξη θα καταστρέφεται ο "παγκούλης" του.

Ανώνυμος είπε...

ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ για εσας ....μικροπωλητες μου εσεις...

Τζαβέλας είπε...

Έντιμοι άνθρωποι, νέα γενιά θάψτε τους έντιμους μες στα σπαρτά κι αυτούς που φτιάξανε τον Παντελή σκουλήκι άχρηστο σ' αυτή τη γη.

Ανώνυμος είπε...

είστε φασίστες, αγράμματοι, γομάρια, αποκτηνωμένοι ... μα πάνω απ' όλα... ανθρωπάκια. μικρόψυχοι ελληναράδες του κώλου. επαρχιώτες κωλόβλαχοι... που κοιτάνε πώς θα φάνε περισσότερα... πώς θα ρίξουν τον πελάτη... και ακριβώς επειδή όλο σας το σινάφι, μαζί με τους ναζί, τις υστερικές κυράτσες και τους διάφορους θρασύδειλους, έχει καταστρέψει τον τόπο μας, με την κουτοπονηριά σας, την αδιαφορία σας, τη βλακεία σας και το μίσος για οποιονδήποτε που σας φαίνεται διαφορετικός από τη σιχαμένη μουτσούνα σας... θα φύγετε με κλωτσιές. κι εσείς, και οι πάγκοι σας. όπως ακριβώς κάνατε στους φτωχούς μετανάστες, που αγωνίζονταν να ζήσουν.
αυτή τη μισαλλοδοξία θα την πληρώσετε ακριβά.
δεν είστε τίποτα, το χώμα που πατάω έχει μεγαλύτερη αξία.
δεν θα φύγουμε εμείς απ' τον τόπο μας, εσείς θα φύγετε. η ώρα δεν αργεί.
φτου σας, ξεφτιλισμένοι και "ηθικοί" νοικοκύρηδες. έχει ανοίξει η πηγάδα του Μελιγαλά και σας περιμένει.

Υ.Γ. θα θέλατε πολύ να είναι λίγοι αυτοί που κάνουν τα σχόλια εναντίον σας. συνεχίστε να το πιστεύετε αυτό.

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΣΤ ΡΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ...ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑ ΣΑΣ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Μικροαστοι οταν σας ριξει καμια σεχτα θα ερθει η Χ.Α. να σας σώσει?

Ανώνυμος είπε...

"Noμιμοφρονες" μκροπωλητες φιλοναζιστες, εχετε και τη γροθια για σημα, δε ντρεπεστε ξεφτιλες.
Κανετε τεμεναδες στους χειροτερους πολιτικους απατεωνες που εχει γνωρισει η χωρα.

Θα μετανιωσετε πολυ πικρα ξεφτιλες και θα παρακαλατε να ερθουν οι καραφλοι αλλα θα ειναι αργα οτι θα καταλαβετε οτι ειναι κοτες που κανουν μονο σοου για τα καναλια.

ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΝΑΖΙ ΝΑ ΞΕΒΡΩΜΙΣΕΙ Ο ΤΟΠΟΣ

Ανώνυμος είπε...

τοσα χρονια κανατε τα αφεντικα και τους εκμεταλλευοσασταν και τωρα το παιζετε νοικυραιοι ρε λαμογια;

θα φατε καλα, καλυτερα απο αυτους........θυμηθειτε το..

Ανώνυμος είπε...

Otan tha klisoun ta fota tis dimosiotitas kamaria mou tha klapsete me mavro dakri fasistomoutra

Ανώνυμος είπε...

προς σωματειο: αυτοι που βλεπετε να σας βριζουν εδω, ειναι φανατισμενοι οπαδοι του συριζα και του πασοκ. καποιοι εξ αυτων, οι πιο ματσωμενοι, δηλωνουν αναρχικοι. εξ ορισμου δεν αποτελουν το target group σας. αγνοηστε τους, η συντριπτικη πλειοψηφια των πολιτων αλλωστε, θεωρει τα οσα λετε ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Ανώνυμος είπε...

ΖΗΤΩ Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ. ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ , ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΞΙΩΝ ΣΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΞΕΛΙΓΜΕΝΟΥ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ. ΖΗΤΩ ΤΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΩΝ.

Ύβρις Άτη Νέμεσις Τίσις είπε...

Αυτοί που το βρίσκουν εύκολο να φέρνουν τη φασιστομαφία να σπάσει τους πάγκους των διπλανών τους, θα αναγκαστούν αργά ή γρήγορα να τα ακουμπάνε στη φασιστομαφία 24/7 για να μη σπάσουν οι δικοί τους πάγκοι...

Ανώνυμος είπε...

10 Σεπτεμβριου ΣΤΥΜΦΑΛΙΑ
Φερτε και τους φιλους σας μαζι γιατι δεν προκειται να βγαλετε φραγκο
πουστρακια

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΙ ΓΙΑ Ο,50 ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΜΟΥΝΙΑ ΖΗΤΙΑΝΟΠΩΛΗΤΕΣ, ΦΑΓΑΤΕ ΧΟΝΤΡΗ ΣΤΑΜΠΑ...ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ Η ΔΟΥΛΕΙΑ.

ΜΗ ΛΕΤΕ ΜΟΝΟ ΜΕΤΑ, ΕΙΜΑΣΤΕ ΦΤΩΧΟΙ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗΔΕΣ...ΜΑΣ ΚΑΨΑΝ ΟΙ ΑΛΗΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

Tin poutsisate
Aplos eisaste oi prwtoi pou kanate tin patata

Ανώνυμος είπε...

αργά η γρήγορα θα ερθει και η δική σας σειρά να σας γυρίσουν τους παγκους ανάποδα οι ίδιοι οι χρυσαυγίτες που τωρα χειροκροτάτε. Αλλά τοτε θα είναι πια αργά για εσάς...

Ανώνυμος είπε...

Eιμαι μικροπωλιτης δεν εγινε καμμια συνελευση γιατηνανακινωση
Θα βγει διαψευση συντομα

Ανώνυμος είπε...

Ο "Υβρις Ατη Νεμεσις Τισις" απο πανω τα ειπε ολα! Καποια στιγμη τα καλα παιδια με τα μαυρα θα θελουν χαρτζιλικακι γιατι την τελευταια λεξη την λεει το χρημα στις μερες μας. Οι αξιες των αριων αυτων αγοριων πανε περιπατο οταν σκαει το παραδακι. Περαστικα.

Ασφαλιστης είπε...

Τι ωρα ανοιγετε αυριο;
Θα ηθελα αν σας ενδιαφερει να υπογραψουμε ενα συμβολαιο

Ειμαι ασφαλιστης,ολοι κινδυνευουμε απο κατι...
Δεν μπορεί, και εσείς κάτι θα μπορεί να πάθετε.

Ανώνυμος είπε...

Μικρό εμπόριο, ακόμα πιο μικρά μυαλά, ανύπαρκτη ηθική και φουλ απωθημένα.

Βρήκατε κι εσείς μέσα στην κακομοιριά σας κάποιον πιο αδύνατο, τους αλλοδαπούς συναδέλφους σας στη μιζέρια και στο μεροκάματο, για να πουλήσετε εξουσία με τις πλάτες των τραμπούκων.

Η κατάρα που διαλέξατε να πέσει επάνω σας μ' αυτή την αλήτικη ανακοίνωσή σας, η κατάρα των βασανισμένων, εκτελεσμένων και κυνηγημένων από τον φασισμό, και διεθνώς και στη χώρα μας, είναι πολύ βαρειά και θα σας θάψει.
Υπάρχει θεός και θα το δείτε.
Μέχρι τότε δεν εξίζετε ούτε για φτύσιμο.

Μ.Κ. είπε...

Κάνατε μεγάλη μαλακία και όταν το καταλάβετε θα είναι αργά. Ρίχτε μια ματιά πώς ξεκίνησε η μαφία στην Νάπολη (προστατεύοντας μικρομάγαζα), και πώς εξελίχθηκε η φάση, και ποιοί την πλήρωσαν τελικά.

Κάνατε εχθρό σας τον λαό, οι μαυραγορίτες και οι δοσίλογοι ποτέ δεν έγιναν συμπαθείς σ' αυτόν τον τόπο, να το θυμάστε.

Γνωρίζω μικροπωλητές και σύντομα θα ξέρουμε κατά πόσο συμμερίζονται το να γίνουν υποχείρια της ναζιστικής πολιτικής.

Θα μπορούσατε να είσαστε φτωχοί αλλά αξιοπρεπείς, πλέον θα είστε πάλι φτωχοί αλλά τσιράκια. Κι αυτό είναι ό,τι χειρότερο.

Ανώνυμος είπε...

ΘΑ ΕΧΕΤΕ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΣΤΑ ΠΑΝΥΓΗΡΙΑ ΣΑΣ ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ....

Ανώνυμος είπε...

καιρος να αρχισουμε να σπαμε παγκους και σε οσους δε κοβουν αποδειξεις λεω εγω . να δουμε ποσοι θα μεινουν

Ανώνυμος είπε...

ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ ΣΑΣ

Ακάκιος είπε...

Για τη φτώχεια δεν φταίνε αυτοί που είναι πιο φτωχοί, αλλά οι αντιφάσεις που έχει ο καπιταλισμός ως σύστημα παραγωγής πλούτου. Πώς παράγεται αυτός ο πλούτος; Οι φτωχοί δουλεύουνε για να παράγουν αγαθά, πληρώνονται έναν μισθό και στη συνέχεια προκειμένου να υπάρξει κέρδος και άρα να έχει νόημα αυτή η διαδικασία, πρέπει να καταναλώσουν τα αγαθά που παρήγαγαν (δηλαδή αυτά να καταστραφούν, ώστε να παραχθούν νέα), αλλά σε μια τιμή μεγαλύτερη των μισθών τους. Αυτή η διαφορά είναι το κέρδος, ή αλλιώς η υπεραξία. Προφανώς, είναι αδύνατον να καταναλώσουν όλα όσα παρήγαγαν αφού οι μισθοί θα είναι πάντα μικρότεροι απ' τις τιμές των προϊόντων (ώστε να υπάρχει κέρδος!). Γι αυτό και το καπιταλιστικό σύστημα θα βρίσκεται πάντοτε αντιμέτωπο με κρίσεις, στις οποίες θα αναγκάζει τους φτωχούς να δουλεύουν ακόμα σκληρότερα, και να καταναλώσουν-καταστρέψουν (πχ μέσω ενός παγκοσμίου πολέμου όπως έγινε το 1939) όσο το δυνατόν περισσότερα προϊόντα, αλλά και άλλους φτωχούς. Αυτή τη διαδικασία εντείνει ο ναζισμός, πρόκειμένου να ξαναστήσει το καπιταλιστικό σύστημα στα πόδια του, οποτεδήποτε βρίσκεται σε κρίση.

Ανώνυμος είπε...

Oπως σασ τη δωσανε οι καραφλοι εραστες σασ τη βαλατε ρε?copy paste ?ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ

Ανώνυμος είπε...

ξυλο και σπασιμο παγκου σε οποιον ελληναρα φασιστομικροπολιτη δεν κοψει αποδειξη!!!!νομιμοτιτα θελετε?νομιμοτιτα θα εχετε!

Ακάκιος είπε...

Ο Ναζισμός λοιπόν, αν και δημιουργεί σ' ένα μέρος των φτωχών τη ψευδαίσθηση ότι θα τους προστατεύει απ' τον ανταγωνισμό τους με άλλους φτωχούς (για τις θέσεις εργασίας, για τις υπηρεσίες πρόνοιας κλπ), καθώς αφήνει αμετάβλητες τις οικονομικές σχέσεις, απλά τις επενδύει με μια "εθνική" μυθολογία (γιατί άλλο να σε εκμεταλλεύεται κανας Γερμανός, κι άλλο κανας Ελληνάρας αφεντικο, άλλο να σε φορολογεί η τρόικα κι άλλο κανας υπουργός οικονομικών με ελληνικό DNA και τρίχες κατσαρές). Η μόνη δύναμη σ' αυτήν την κοινωνία που μπορεί να εξασφαλίσει μια ζωή σύμφωνη με τα διαθέσιμα μέσα της εποχής μας, δηλαδή στέγαση, ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, εργασία με νόημα και κοινωνικές σχέσεις αλληλεγγύης και συντροφικότητας, είναι η άμεση δράση του ίδιου του λαού, πάνω από ταυτότητες ντόπιος-ξένος, άνδρας-γυναίκα, εργαζόμενος-άνεργος και οτιδήποτε μας κρατά χώρια και αδύναμους. Μέσα από τις λαϊκές συνελεύσεις, τις καταλήψεις χώρων εργασίας, στέγης και υπηρεσιών και την αναδιοργάνωσή τους σύμφωνα με τις ανάγκες μας, με αλληλεγγύη και σεβασμό στον διπλανό μας που θα προσφέρει τον πλούτο των γνώσεων, των αντιλήψεων και των συναισθημάτων του σ' αυτό το εγχείρημα, ενάντια σ' ένα σύστημα που μας λεηλατεί και μας ταπεινώνει κάθε μέρα, και τις ναζιστικές παραφυάδες του!

Ανώνυμος είπε...

Δευτεροβάθμιο Σωματείο που υποστηρίζει τραμπούκους με μουσολινικές μεθόδους; Ωραίο κι αυτό. Τώρα, αν είστε όντως υγειώς σκεπτομένοι, ειναι άλλη ιστορία. Ελπίζω να καταλάβετε κάποτε το επεικώς βλακώδες λάθος να υποστηρίζετε τραμπούκους και έως τότε μάθετε πώς κόβονται οι αποδείξεις, πώς χρησιμοποιούν τους κάδους και πόσοι Έλληνες πωλούσαν παράνομα μήλα, παγωτά, καθάριζαν παπούτσια και άλλα τέτοια σε ΗΠΑ, Αυστραλία, Βραζιλία και αλλαχού. Κρίμα.
Απόστολος

κωστας δημητριου είπε...

Θα έπρεπε να ντρέπεστε, έχετε ξεπουλήσει την ανθρώπινη αξιοπρέπεια και είστε υποτελής σε ναζιστές. Ντροπή σας, απο δω και πέρα μποϋκοτάζ και κανένα μέλος της οικογένειας μου δεν θα ξαναστηρίξει τον κλάδο σας.
Να μάθετε τι σημαίνει πείνα μπας και δείτε τους αλλοδαπούς συναδέλφους σας με άλλο μάτι. γιατί σας είχε καλομάθει το πασοκ και η νδ με τα φραγκα που πέρνατε τοσα χρονια και τώρα ξεσπάτε στους φτωχοτερους.

Ακάκιος είπε...

Αναλόγως, ένα μεγάλο μέρος των φτωχών στην μεσοπολεμική Γερμανία και την Ιταλία, αλλά και στην Ελλάδα, είδες τους ναζιστές και τους φασίστες σαν προστάτες του, απέναντι στους ξένους εργάτες και στον διεθνή οικονομικό ανταγωνισμό. Και πράγματι, οι ναζί έδωσαν "δουλειές" στους φτωχούς, χώνοντάς τους από μικρά παιδιά στην πολεμική βιομηχανία που δημιούργησαν σε συνεργασία με τους πλούσιους Γερμανούς βιομηχάνους. Μέσα σε λίγα χρόνια, οι περισσότεροι απ' τους φτωχούς αυτούς, μετά τους Εβραίους, τους Κομμουνιστές, τους Αναρχικούς, τους Τσιγγάνους, τους Ομοφυλόφιλους, είχαν ξεκληριστεί και οι ίδιοι σε κάποια απ' τα πεδία κατανάλωσης/καταστροφής προϊόντων και φτωχών (ζωντανής εργασίας) των ναζιστών. Λίγα χρόνια αργότερα, οι επιζήσαντες λέγαν ότι δεν το περίμεναν αυτό, δε ξέραν πως έγινε, ήταν όλο μια τρέλλα, πάνω στην απόγνωσή τους από την ανεργία και την πείνα. Η ιστορία μας διδάσκει τί συμβαίνει στους λαούς που προτάσσουν τον ανταγωνιστικό καννιβαλισμό έναντι της αλληλεγγύης και της συνεργασίας.

Ανώνυμος είπε...

Να'ναι καλά το ebay και το ιντερνετ.. να ψοφίσετε ζώα! Ούτε ευρώ δε σας δίνουμε από δω και πέρα! Προτιμάμε να στερηθούμε τα... ζωτικής ανάγκης προιόντα σας... Σας χτύπησε η κρίση, τώρα θα σας χτυπήσουμε κι εμέις...

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχώς γνωρίσατε σε όλο τον κόσμο το ποιόν σας, την ανύπαρκτη μόρφωση σας αλλά και το πόσο αγνώμονες είστε. Μη περιμένετε λύπηση από κανέναν από δω και πέρα.

Nasos32 είπε...

ΟΠΩΣ ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΟΥΝ ΤΑ ΒΙΝΤΕΟ ΟΙ ΜΑΥΡΟΙ ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟΙ...
ΟΥΤΕ ΜΙΣΟ ΕΥΡΩ ΣΕ ΣΑΣ!!!
ΜΟΝΟ ΣΤΟΥΣ ΜΑΥΡΟΥΣ...

Ανώνυμος είπε...

Αγράμματα και απολίτιστα ζώα έρχεται η σειρά σας. Λες και είστε νόμιμοι εσείς η πληρώνεται κανά φοβερό νοίκι για μαγαζί. Ρατσιστές και συνδικαλιστές του κώλου. Κοπρολάγνοι.

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας...

Ανώνυμος είπε...

Να πω σκατά στα μούτρα σας, θα τα φάτε όλα λιγούρηδες.

Ανώνυμος είπε...

epidi den kanate tipota sti zoi sas iste amorfotoi neoellines apedeftoi-agrammatoi stirizete xrisi avgi.mou fenete den sas gamisan kala oi xitlerikoi to 40.katsete tora na fate to poutso tous.mounnoskilla xeftiles

Ανώνυμος είπε...

Υπάνθρωποι Ναζιστές αύριο θα σπάνε τους δικούς σας πάγγους αυτοί που τους συγχαίρετε τώρα

Exarchias είπε...

Έχω κουραστεί να αγοράζω τα σκουπίδια σας μόνο και μόνο για να σας υποστηρίξω και για να κρατήσω τα έθιμα και την παράδοση, και εσείς να κατακλέβετε το δημόσιο.
Ούτε ένα Ευρώ δεν θα ξοδέψω για τα σκουπίδια σας πλέον, και εάν θα έρθω θα έρθω με κανέναν ελεγκτη της ΔΟΥ για να καταγράψει τα πολλαπλά και τερατώδη εγκλήματα σας. Να πουλήσετε τα καρκινογονα σκουπίδια σας στου ΝεοΝαζι και στα ΜΑΤ αφού τους αγαπάτε τόσο πολύ, γιατί από εμένα, θα εισπράξετε μόνο καταγγελίες.

Την τακτική μου θα την μιμηθούν πολλοί. Η εκστρατεία μποϋκοτάζ των μικροπωλητών μόλις ξεκίνησε.

OMADEON είπε...

Να ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΤΕ ΑΜΕΣΩΣ την κατάπτυστη ανακοίνωση.
-Από ΠΟΥ αντλείτε τη νομιμότητά σας?
-ΠΩΣ ταμπουνάτε... αριστερά και κομμουνιστικά σύμβολα στην προμετωπίδα του μπλογκ? Βάλτε ΑΓΚΥΛΩΤΟ ΣΤΑΥΡΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ (ή _βγάλτε_ την ανακοίνωση).

Η δική, μας λαΪκή αγορά, πάντως, κοντά στο σπίτι μου ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΕΙ στους ΝΑΖΙ. Αν θέλετε Εμφύλιο, θα τον ΕΧΕΤΕ.

Περισσότερες λεπτομέρειες για την ΑΛΗΘΕΙΑ εδώ
(παρακάμψτε τα αγγλικά, υπάρχει και ελληνικό κείμενο από κάτω)

Greek Nazis smash merchandise of LEGAL black sellers (Η Χ.Α. σπάζει πάγκους Αφρικανών με ΑΔΕΙΑ)
http://omadeon.wordpress.com/2012/09/09/greek-nazis-against-legal-blacks/

Ανώνυμος είπε...

Εδώ και τώρα φορολογικός έλεγχος σε όλους του μικροπωλητές! δημεύσεις περιουσιών σε όσους δεν δικαιολογήσουν την προέλευσή της! αρκετά πια!

Θεριστής είπε...

ξεστραβωθείτε, λαός που δε ξέρει ιστορία άγεται και φέρεται απ' τα παιχνίδια του παρακράτους:

http://ilesxi.wordpress.com/2012/06/10/%CF%86%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%83%CE%BC%CF%8C%CF%82-%CE%BC%CE%B5%CE%B3%CE%AC%CE%BB%CE%BF-%CE%BA%CE%B5%CF%86%CE%AC%CE%BB%CE%B1%CE%B9%CE%BF-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B5%CF%81%CE%B3%CE%B1%CF%84%CE%B9%CE%BA/

http://eagainst.com/articles/%CF%87%CF%81%CF%85%CF%83%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%B7-%CF%83%CF%80%CE%B1%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%BF-%CE%B1%CF%85%CE%B3%CE%BF/

https://rioters.espivblogs.net/2011/03/19/quand/

Ανώνυμος είπε...

Ουτε δεκαρα τσακιστη στους Φασιστοζητουλες των πανηγυριων...Φασιστες στις τρυπες σας!!

Ανώνυμος είπε...

Θα έπρεπε να ντρέπεστε κύριοι για τη Ρατσιστική σας ανακοίνωση.Όταν θα έρθουν για σας όμως(γιατί θα έρθει η σειρά όλων)τότε να δώ τι θα κάνετε...Δεν περίμενα όμως κάτι καλύτερο.Εσείς δεν ψηφίζατε τόσα χρόνια ΠΑΣΟΚ-ΝΔ?

Ανώνυμος είπε...

ειστε για γελια και για κλωτσιες μικροεμπορακοι υποστηρικτες των νεοναζιφασιστων!!!!
ουτε σεντς στους παγκους σας-
εκτος κι αν ανακαλεσετε σκουπιδια!!!

Ανώνυμος είπε...

Αυτή την στιγμή στις Σκουριές οι μπάτσοι προστατεύοντας τα αφεντικά τους, όπως τους μεγαλεργολάβους, ποτιζούν δακρυγόνα και κοπανάνε όσους αντιστέκονται στην υποτίμηση της ζωής τους. Τα βοθρολύματα όμως της ΧΑ που το παίζουν και αντισυστημικοί θεωρούν ως πρόβλημα τον πιο αδύναμο κρίκο στην αλυσίδα τις καπιταλιστικής συσσώρευσης. Και οι σκατόβλαχοι Ελληναράδες τους συγχαίρουν, απλά και μόνο επειδή τυχαίνει να ωφελεί τα μικροσυμφέροντα τους. Σε μια στιγμή έχουμε την εικόνα του πως ο φασισμός γίνεται κυρίαρχη μορφή διαχείρισης μιας κοινωνικής κρίσης. Μια θράκα τραμπούκων, παρακρατικών, μαχαιροβγαλτών τους στηρίζει ένα συνοθύλευμα αμόρφωτων. Τουλάχιστον όμως σιγά σιγά τα στρατόπεδα ξεχωρίζουν...

Ανώνυμος είπε...

Στην Κατοχη οι παππουδες σας πουλαγαν λαδια και τυρια στη μαυρη αγορα και πλουτιζαν σε βαρος του κοσμου που πεινουσε.Αξιοι απογονοι τους εισαστε.

kazaboubou είπε...

Στα πλαίσια της εφαρμογής της νομιμότητας στη χώρα μας, τις επόμενες ημέρες, μέλη της Χρυσής Αυγής θα γκρεμίσουν το Mall που είναι το μεγαλύτερο αυθαίρετο της Ευρώπης.

Επίσης, τα μέλη της Χρυσής Αυγής θα ρίξουν τις κεραίες του Mega και των άλλων ιδιωτικών καναλιών επειδή λειτουργούν –εδώ και δεκαετίες- χωρίς νόμιμη άδεια.

Η Χρυσή Αυγή έχει αντιληφθεί πως υπάρχει παραεμπόριο και στο διαδίκτυο, οπότε μέλη της Χρυσής Αυγής θα μπουκάρουν στο adsl με τα ρόπαλα και θα πλακώνουν στο ξύλο όσους ψωνίζουν από το eBay. αυριο μαλακες θα ειναι η σειρα σας καραγκιοζηδες απο εδω και εμπρος θα ψωνιζουν μονο τα αρχιδια μας απο εσας

Ανώνυμος είπε...

Φασίστες - σκουλήκια πότε είσαστε νόμιμοι; Πότε κόψατε απόδειξη; ούτε δεκάρα τσακιστή πλέον βρωμερά υποκείμενα - φασιστόσκυλα! Θα έρθει η μέρα που θα δώσετε λογαριασμό χρυσαυγήτικα σκουλήκια!

Ανώνυμος είπε...

Οι μικρέμποροι βιοπαλαιστές των παζαριών πρέπει να πάρουν αποστάσεις από αυτό το ξερατό.Θέλω να πιστεύω ότι εκφράζει μόνο τους γελοίους που βγάζουν όλο καμάρι φώτο με τον Τατούλη και τον συγχωρεμένο τον Καρατζαφέρη.

kazaboubou είπε...

ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
1.Το άρθρο 107 του Συντάγματος» εξαιρεί τους εφοπλιστές από τη φορολογία επί των κερδών, στην οποία υποχρεώνεται ο υπόλοιπος επιχειρηματικός κόσμος
2.Το αφορολογητο της εκκλησιας
3.Το ξεπουλημα της ΑΤΕ στην ΠΕΙΡΑΙΩΣ
4.Το μαγαζι της siemens ποτε θα το σπασετε ??

ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΛΕΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ?
ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΥΝΗΓΑΤΕ ???
ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΙ ΣΑΣ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΔΙΑΛΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ?

Ανώνυμος είπε...

Τώρα που σας γαμάει το κράτος γλύφετε το παρακράτος ξεφτίλες και τα βαζετε με τους μεταναστες. Όταν δε θα μπορείτε να ζήσετε, όπως τώρα αυτοί, και στερηθείτε κάθε άλλης περηφάνιας να μείνετε με την εθνική...

Κάτω τα χέρια από τους μετανάστες μικροπωλητές!
Εργάτη μπορείς χωρίς αυθεντικά!

Ανώνυμος είπε...

εξω ολοι οι μεταναστες απο τις λαικες.
να πανε απο κει που μας ηρθαν και να παρουν και τα αναρχοκουμουνια μαζι τους στην ζουγκλα. ΟΥΣΤ βρωμιαρηδες απλυτοι και μαυροι...

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ στους ελληνες μικροπωλητες και μπραβο στην ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! επιτελους κατι αλλαζει σε αυτην την χωρα!

Ανώνυμος είπε...

Δυστυχως θα ελεγχουμε και τη δικη σας νομιμοτητα απο δω και μπρος.
Αποδειξατε οτι δεν ειστε αξιοι αλληλεγγυης.
Μονο και μονο για τη διαφημιση που κανατε σε μια εγκληματικη ναζιστικη παρακρατικη συμμορια.
Θα τσεκαρουμε πρωτα,πρωτα το ΔΣ ,και με 1cent παρεκληση απευθειας στο ΣΔΟΕ,στη Δημοτικη αστυνομια,σ οποιοδηποτε εχει την αρμοδιοτητα να του κλεισει το μαγαζακι λογο παρανομιας.

Ανώνυμος είπε...

Ξεφτιλισμενοι που θελετε φασιστες νταβατζηδες, δεν θα παρετε φραγκο πια απο μενα

Σστς είπε...

ναι αλλάζει, τα νταβατζηλίκια στα λαμόγια των εκκλησιών τώρα θα αποδίδονται και στα λαμόγια του παρακράτους, κι όλα αυτά για δυο τετραγωνικά πάγκο, συγχαρητήρια ζωντόβολα.

Τα ίδια καραγκιοζιλίκια που κάνατε και παλιότερα δηλαδή να την πέφτετε σε καναν από άλλη πόλη/γειτονιά, όταν βλέπατε ότι δεν έχει δουλειά, άχρηστα ζαγάρια.

Κι εσύ ανώνυμε ποντικαρά από πάνω, την ήξερες κι από πέρυσι τη χρυσή αυγή ρε που έπιανε 0,29%; που μου ψηφίζατε όλοι πασοκ-νδ μπας και σας βολέψουν σε καμμιά θεσούλα σε κανα κεπ και τώρα που φάγατε το αγγούρι την είδατε όλοι αγανακτισμένοι και βρίζετε τους κλέφτες και τους προδότες, που πρόδοσαν τα όνειρά σας για μια καριέρα αργόσχολου σαπιοκοιλιά ελληναρά, ζωντόβολα, χαμένα κορμιά... και γλύφετε τώρα τα @@ του πορνοξενοδόχου για να σας χώσει στην μαφιοζοσεκιουριτάδικη συμμορία του και να σας δώσει και κανα πακέτο μακαρόνια απ' τα λίντλ, ούστ λαμόγια οσφυοκάμπτες...

Ανώνυμος είπε...

Ντροπή σας! Αν ξαναδείτε φράγκο από τη δικιά μου την τσέπη, να μου σφυρίξετε κλέφτικα! Το ότι 9μισοι στους 10 μικροπωλητές δεν εκδίδουν αποδείξεις σας αφήνει παγερά αδιάφορους ε; Αρκεί να είναι λευκού χρώματος και ελληνικής καταγωγής! Όξω ξεφτίλες!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΦΑΣΙΣΤΟΕΜΠΟΡΑΚΙΑ ΑΠΟ ΕΔΩ Κ ΠΕΡΑ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙΕΣ ΘΑ ΠΕΦΤΟΥΝΕ ΒΡΟΧΗ.

Ανώνυμος είπε...

FASISTES PISW STIS TRYPES SAS

Ανώνυμος είπε...

πρεπει να ψωνιζουμε μονο απο ελληνες στις λαικες αγορες και στα παζαρια. εμπαρκο σε ολους τους ξενους και φολα στους αριστερους υποστηρικτες τους

Ανώνυμος είπε...

Σωστό! Την επόμενη φορά που δε θα μου δώσετε απόδειξη, θα σας κουβαλήσω το ΣΔΟΕ μαλάκες! Μιλάτε για παράνομους και απ' ότι φαίνεται οι μαύροι μικροπωλητές στη Ραφήνα ΔΕΝ ήταν παράνομοι. Γιατί εσείς είσαστε νόμιμοι; Ε ρε ΣΔΟΕ που σας χρειάζεται!!!!!!!!!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

ΚΑΝΕΝΑΣ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΤΕ ΚΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ

Ανώνυμος είπε...

ξεμπροστιαζεστε και αποκαλυπτεστε οι απιστεροι οτι ειστε οργανα του κρατους. δεν διαφερετε καθολου απο τους μπατσους. ακου εκει θα φωναξετε το ΣΔΟΕ?? σκυλια του κρατους ησασταν παντα

Ανώνυμος είπε...

Να το ξέρετε!!! Ο φασισμός στρέφεται πάντα κατά των αδυνάτων. Και αν σήμερα οι αδύνατοι είναι οι λαθρομετανάστες, αύριο ΘΑ ΕΙΣΑΣΤΕ ΕΣΕΙΣ. Σκεφτείτε πολύ καλά που στρώνετε το δρόμο σε αυτούς που σκέφτονται να καταλύσουν το σύνταγμα και τους νόμους της χώρας! ντροπή σας!

Σστς είπε...

ούτε καταγγελίες ούτε τίποτα δε χρειάζεται, μην λέτε μαλακίες, απλά επαγγελματική και κοινωνική απομόνωση αυτών των κλεφτοκοτάδων που στα σκούρα αναθέτουν σε μια κομματική μαφία να πουλήσει νταβατζηλίκι σε συναδέλφους τους (το χρώμα είναι απλά μια πρόφαση, αν δεν ήταν μαύροι θα λέγαν ότι είναι κουμούνια, ανθέλληνες, οτιδήποτε, πάντα θα βρίσκουν ένα πάτημα για τον καννιβαλισμό τους).

Να τους χτυπήσουμε εκεί που τους πονάει, ούτε καλημέρα ούτε ευρώπουλο σε τέτοια τομάρια. Ας παν να ψωνίσουν οι καραφλοί σκατόψυχοι του πορνοξενοδόχου και της συμμορίας του.

Ανώνυμος είπε...

Κυρ Παντεληδες, για σας..
http://www.youtube.com/watch?v=8G1bwt3czkg

Ανώνυμος είπε...

ετσι αυτο αξιζετε ρε... να παρακαλατε μια οργανωση δολοφονων να ερθει να σας σωσει... ΑΧΡΗΣΤΟΙ. γεμισε η Ελλαδα απο δοσιλογους κ καθε λογης ρουφιανους... ηρθε η ωρα να δειξει ο Ελληνας ποσο ελληνακι ειναι κ ποσο κατωτερους ανεχτηκατε να σας καταντησουν απο αυτους εσεις οι ιδιοι κραζετε

Ανώνυμος είπε...

Άντε μικροεμποράκοι , να χαίρεστε τους καινούριους σας νταβατζήδες...
Ο θάνατος ( ηθικός ) του εμποράκου...

Ανώνυμος είπε...

re xrysh aygh leme na ksevromisei o topos apo ta koumounia!!!

Ανώνυμος είπε...

τζάμπα σχολιάζετε ,πολύ απλά δεν θέλουν να καταλάβουν
θα υποστηρίζουν ότι τους συμφέρει γιατί είναι ένα μάτσο λαμόγια. Και μην χαρακτηρίζετε τους εαυτούς σας ως Έλληνες γιατί ελληνική παιδεία δεν έχετε.
Ντροπή της ιστορίας είστε. Πηγαίνω σχολείο ακόμα, και έχω μεγαλώσει μέσα στα χρόνια των συνεχών αλλαγών, της βαβούρας και της παρανομίας
Δεν ξέρω πως είναι να προσπαθείς να βγάζεις το ψωμί σου καθημερινά αλλά ξέρω πως όσο χάλια και να είναι η κατάσταση την ανθρωπιά σου δεν την χάνεις
Εσείς για μένα έχετε χάσει κάθε ίχνος ανθρωπιάς
Αντί να βλέπετε την ρίζα του προβλήματος ασχολείστε με τους μετανάστες. Οι πραγματικοί κλέφτες, οι πραγματικοί εγκληματίες είναι αυτοί που υποστηρίζετε.
Αν ζούσατε εσείς αυτόν τον καιρό σε μια χώρα όπως το πακιστάν π.χ. και είχατε οικογένεια (ή ακόμα και μόνος σας) δεν θα φεύγατε απο εκεί;
Και αυτοί άνθρωποι ειναι ,το ψωμί τους προσπαθούν να βγάλουν
Και στο κάτω κάτω φέρεστε σαν χουλιγκάνια σε ανθρώπους που δεν σας έφταιξαν σε τίποτα και υποστηρίζετε ένα μάτσο ανθρωπάκια που μόνο να βαράνε ξέρουν, οι οποίοι και καλά θέλουν να βάλουν στην θεση τους τους εγκληματίες ενώ οι ίδιοι δεν έχουν δικαστεί για τα εγκλήματα τους
Αντί να απαιτείται να αποδοθεί δικαιοσύνη κάνετε τέτοιες γελοιότητες;
Έχουν ταράξει τους παντες στην παραπληροφόρηση αλλά όλοι έχουμε μυαλό ας το βάλουμε να δουλέψει λίγο.
Αντί να απαιτήσετε η αστυνομία να κάνει σωστά την δουλειά της, γιατί και καλά φοβάστε να βγείτε έξω με τόσους μετανάστες και όλα αυτά που ακούμε απο υποστηρικτές της χ.α. , και να συλλάβει όσους έχουν πράξει παράνομα γιατί ξέρουν ποιοι είναι , τα έχετε βάλει με όλους αδιακρίτως
Αλλά ο καιρός έχει γυρίσματα , αυτό θέλω να ελπίζω
Είστε το αποτέλεσμα μιας γενιάς χωρίς αξιόλογη παιδεία και το μόνο που φοβάμαι είναι οτι και η δική μου η γενιά έχει μεγάλες πιθανότητες να καταντήσει σαν εσάς

Ανώνυμος είπε...

δεν είστε άνθρωποι.-

το ότι είχαν χαρτιά όπως φαίνεται δε σας απασχολεί. ούτε και το ότι έλεγξαν μόνο τους σκουρόχρωμους. αναρρωτιέμαι πόσες άδειες θα έβρισκαν στους λευκούς. το γεγονός που έλεγξαν βέβαια με φασιστικό τρόπο και παράνομο, το επικροτείτε. καθίκια.

να ξέρετε ότι μόνο από αλλοδαπούς θα ψωνίζω από και πέρα.

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΚΡΕΜΑΛΕΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν είστε οι μόνοι που αντιμετωπίζει ο κλάδος τους προβλήματα από την λαθρομετανάστευση. Είστε όμως οι μόνοι απάνθρωποι που στηρίζετε σαν συνδικάτο νεοναζί και φασιστική οργάνωση.
Θα προσπαθήσω ειλικρινά με τα πολύ δύσκολα βγαλμένα λεφτά μου, να μην στηρίζω ανθρωπάκια που ευχαριστούν τραμπούκους.
Η συμπεριφορά του συνδικάτου ντροπιάζει τον καθένα μας.

Ανώνυμος είπε...

είσαι πολύ ωραίος ρε μαθητή...

Όσο για τους φασιστόπληκτους που δε θέλουν μετανάστες, σπάστε και κανά στρατόπεδο ρε ξεφτύλες, γιατί αυτή τη στιγμή η Ελλαδάρα διατηρεί στρατό σε 16 χωρες απ' το Αφγανιστάν ως τη Σομαλία, κάνοντας τη ζωή των ανθρώπων εκεί αβίωτη και εξαναγκάζοντάς τους να μεταναστεύσουν. Λες και αυτοί είχαν καμμιά όρεξη τα μούτρα σας να τρώνε στην μάπα, γίδια έ γίδια.

Αλήθεια, είδατε τους Έλληνες που κλείσαν στα στρατόπεδα συγκέντρωσης της Αυστραλίας οι εκεί ομοιοπαθείς σας; Θα τα λένε τώρα με τους πακιστανούς συγκρατουμένους τους για το μεγαλείο της φυλής, α ρε γερμανοτσολιάδες...

Ανώνυμος είπε...

ρε ηληθιοι αφησατε το intymedia και γραφετε εδω μεσα? αντε το πουλο απο δω. αφου το βλεπετε η κοινωνια βαρεθηκε τις παπαριες της αριστερας τοσα χρονια. σας εχει γυρισει την πλατη. αλλα οταν βγει κυβερνηση η χρυση αυγη τοτε θα δουμε... θα παιρνετε το αεροπλανο και θα αυτοεξοριζεστε!

Ανώνυμος είπε...

Ε, όχι και συνδικάτο, μια παρέα δεξιών κυρ-παντελήδων που τους έγραψε ο Σαμαράς και τα βάλαν με το άπονο κράτος τώρα, γινόμενοι υποχείρια της πιο σάπιας και φασιστικής εκδοχής του... Οι τύποι δεν εκπροσωπούν με την καμμία το σύνολο των μικροπωλητών και με την μαλακία τους σε λίγο δε θα μπορούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους χωρίς να πέφτει η ροχάλα σαν την μπόρα...

Ανώνυμος είπε...

σχετικά με τους νεοναζι στην Ραφήνα...
Η Ελλάδα είναι ανέκδοτο

http://pitsirikos.net/2012/09/%CE%B7-%CE%B5%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B4%CE%B1-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CE%BA%CE%B4%CE%BF%CF%84%CE%BF/

Ανώνυμος είπε...

Ποιο indymedia ρε μαλάκα; Γράφ'το και σωστά τουλάχιστον! Εγώ το indymedia ούτε να το χέσω! Πετυχαίνω αναρτήσεις τους στο fb και 9 στις 10 φορές μου ανακατεύονται τα άντερα! Κολλημένα ανθρωπάκια είναι κι αυτοί όπως και οι Χρυσαυγίτες που υποστηρίζετε! Καθένας που γράφει κάτι αντίθετο με τις δικές σου απόψεις είναι και αριστερός ή αναρχοκομμούνι; Άει στο διάολο πια με τις ταμπέλες σας! Να πας να πνιγείς φασιστόμουτρο!

V είπε...

Μάθε ορθογραφία πρώτα ρε ποντικαρά που θα μιλήσεις και για το "intymedia", όταν σε κάθε λέξη έχεις δυο ορθογραφικά, βλακόμουτρο του ελέους.

Εμείς είμαστε η χώρα ρε λακαμά.

Ανώνυμος είπε...

Δεν ντρεπεστε λιγο ρε να βγαζετε ανακοινωση υπερ των νεοναζι της χρυσης αυγης? Η παππουδες μας τους πολεμουσανε και εσεις τους στηριζεται? ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Γαμημένοι πανηγυρτζήδες. Μαφιόζικα βοθρολλήματα. Κωλοφασίστες.Θελεται πόλεμο; Θα τον έχετε.

V είπε...

Άσε μας ρε σύ που σου ανακατεύονται τ' άντερα, το μόνο μέσο που είχε ενημέρωση απ' τον αγώνα των κατοίκων στις Σκουριές Χαλκιδικής σήμερα, απ' την πορεία των εργαζομένων στο ΤΤ, για τη ΔΕΘ, για τις αυξήσεις στα εισητήρια στα μέσα συγκοινωνίας, για την κατάληψη στο νοσοκομείο στο Μεσολόγγι και στη ΒΙΟΜΕΤ, από ανθρώπους που είναι στον δρόμο τόσα χρόνια, που μπορεί να γράψει ο καθένας την άποψή του σε κάποια πλαίσια, και θα μας πεις ότι είναι και το ίδιο με τους μαχαιροβγάλτες σεκιουριτάδες του ναζιστικού κόμματος που βαράνε προσοχές στον κάθε εγέρθητου παρακρατικό. έλεος με τον οτινανισμό ρε φίλε...

Ανώνυμος είπε...

Γερολαδάδες και μαυραγορίτες!!! Ούτε μισώ ευρώ δεν σας δίνω... ΟΥΣΤ!!!

Ανώνυμος είπε...

Δεν τους πολεμούσαν οι παππούδες ολονών. Οι βιολογικοί και -πολύ χειρότερα- οι πνευματικοί "παππούδες" των περισσοτέρων Ελλήνων τους προσκυνούσαν, γίνονταν μαυραγορίτες και δοσίλογοι, και ρουφιάνευαν τον διπλανό τους για έναν ντενεκέ λάδι.

Μόνο όταν άρχισε το ΕΑΜ κι ο ΕΛΑΣ να τσακίζουν τον ναζισμό στην πράξη, κλάσανε μέντες οι δοσίλογοι και οι ταγματασφαλήτες, που τρέχαν πίσω απ' τους Γερμανούς μέχρι να τους σώσουν τελικά οι Άγγλοι και ο Παπανδρέου, και να τους παραδώσουν την Ελλάδα να την ξευτιλίσουνε μέχρι και τις μέρες μας, δεξιές και πασοκικές κυβερνήσεις, πάντα δουλικές στους αγγλογερμανούς, πάντα εχθρικές απέναντι στον λαό.

Τα ίδια σκουπίδια και οι χρυσαυγίτες, απλά πιο δολοφονικά -απέναντι στον λαό πάντα, με καναν πλούσιο δεν τα χουν βάλει ποτέ, ο αρχηγός τους βάραγε υποκύψεις μπρος στην αρχιμαφιόζα Μπακογιάννη και της έγλυφε τα χέρια.
Αυτοί είστε, τσιράκια των πλουσιων, εχθροί του λαού, απ' τον Χίτλερ μέχρι σήμερα τα ίδια σκατά, κι εσείς και οι χειροκροτητές σας...

Ανώνυμος είπε...

ΟΥΤΕ ΣΤΙΣ ΛΑΪΚΕΣ ΟΥΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΓΕΙΤΟΝΙΑ...ΕΑΜ-ΕΛΑΣ-ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Ευχαριστούμε που κάθε μέρα μας δείχνετε πως αυτή η χώρα είναι τίγκα στους φασίστες και στους ηλίθιους! Τόσο ηλίθιοι που ακόμα δεν έχουν καταλάβει ποιά η πραγματική αιτία της εξαθλίωσης τους...Πόσο πιο εύκολα θα φύγω τώρα δε ξέρετε, να 'στε καλά! Και θα λέω σε όλους οτι αυτή η χώρα ξεπούλησε την ελευθερία της και την αξιοπρέπεια της για την "ασφάλεια" των μπράβων της Χρυσής Αυγής. Εύγε!

Ανώνυμος είπε...

Δε φταίνε οι μετανάστες για τις αναδουλειές σας, φταίει που δεν έχουμε λεφτά να ψωνίσουμε γιατί το κεφάλαιο κλέβει την εργασία και τον πλούτο όλων μας, είτε το διαχειρίζονται δεξιοί, είτε αριστεροί, είτε ακροδεξιοί, τα ίδια σκατά είναι, όπως όλοι τους μαζί ψηφίσαν να κοινωνικοποιηθούν τα χρέη των ΠΑΕ και της ΑΤΕ, δηλαδή να κλέψουν την εργασία και τον πλούτο μας, φορολογώντας μας και μειώνοντας τους μισθούς μας, ώστε να σωθεί το κεφάλαιο, αυτό είναι το μόνο μέλημά τους. Σύντομα δε θα κυκλοφορεί ούτε φράγκο στην αγορά, δε θα φταίνε οι μετανάστες γι αυτό, αλλά πολλοί θα κοιτάνε δεξιά αριστερά ποιος περισσεύει να τον φάμε, για να μοιραστούν πιο λίγοι τα λίγα που θα μένουν για μας αφού μας έχουν ξεζουμίσει. Ε λοιπόν, γιατί να μην ενωθούμε Έλληνες και Ξένοι και να φάμε λάχανο αυτούς που κλέβουνε την εργασία και τον πλούτο μας, εφοπλιστές, βιομηχάνους, τραπεζίτες, και να οργανώσουμε την κοινωνία σύμφωνα με τις δικές μας ανάγκες και επιθυμίες, γιατί να σκοτωθούμε μεταξύ μας αντί να ενωθούμε και να πολεμήσουμε αυτούς που μας καταδικάζουν στη φτώχεια και την μιζέρια; Να ζήσουμε όρθιοι αντί να πεθάνουμε γονατιστοί, παρακαλώντας τον κάθε φασίστα να σκοτώσει τον διπλανό μας για να κρατηθούμε λίγο ακόμα σε μια ζωή που δεν έχει τίποτα που να αξίζει πια να ζεις γι αυτό, όπως μας υποδεικνύουν και οι χιλιάδες αυτοχειριασμένων αδερφών μας.

αλληλεγγύη-οργάνωση-επανάσταση

Ανώνυμος είπε...

Μη φεύγετε ρε, δική μας είναι η χώρα, εμείς είμαστε η χώρα αυτή, δε θα κάνουμε το χατήρι των τροϊκανών και των φασισταριών που έχουν ξαμολύσει να το βουλώσουμε και να γίνει τσιφλίκι τους η χώρα αυτή, άλλες γενιές χύσανε αίμα για να μπορούμε να βλέπουμε το μέλλον με ελπίδα κι όχι σαν έναν πόλεμο όλων εναντίον όλων, μες το φόβο και την παράνοια. Να μείνουμε εδώ και να αγωνιστούμε, να στήσουμε δίκτυα αλληλεγγύης, ανταλλαγής προϊόντων και υπηρεσιών, έχουμε τις γνώσεις, τα χέρια, έχουμε τη γη, τον ήλιο, τα πάντα όσα χρειαζόμαστε για να οργανώσουμε τη ζωή και την κοινωνία έτσι ώστε να είναι ένας παράδεισος για όλους, αντί αυτής της κόλασης της μαύρης εργασίας, των ρουφιάνων, των μπάτσων και κάθε λογής φασισταριών, της αποξένωσης, της πείνας...

θα πολεμήσουμε και θα νικήσουμε.-

Ανώνυμος είπε...

Αμάν ρε γαμώτο! Μας τα πρήξατε νυχτιάτικα και σεις φασισταριά και σεις αναρχοκομμούνια! Εγώ ένα έχω να πω. Απλοί μικροπωλητές και μεροκαματιάρηδες, το καλό που σας θέλω διαχωρίστε τη θέση σας από την ηγεσία του συνδικάτου σας γιατί εκεί να δείτε αναδουλειές! Δεν ψωνίζουν από σας οι Χρυσαυγίτες! Εμείς ψωνίζουμε! Και με τέτοιες μαλακίες, σιγά μην ξαναδείτε το ευρώ μας! Χώρια οι καταγγελίες που θα πέσουν βροχή!

Ανώνυμος είπε...

Να οργανωθούν και τάγματα που θα τακτοποιούν όσους δεν διαθέτουν μηχανή αποδείξεων, ή διαθέτουν μεν αλλά τις έχουν για μπιμπελό.

Δεν έκοψες απόδειξη γιατί δεν σου ζήτησε ο πελάτης; (ή σου ζήτησε και τον κοίταξες με δυσαρέσκεια) (ή έκοψες αλλά έγραφε λιγότερα από όσα πλήρωσε) Σκόρπισμα όλο το εμπόρευμα στους πέντε ορίζοντες, για να μάθεις άλλη φορά να τον κυνηγάς κιόλας μέχρι το επόμενο τετράγωνο, τον πελάτη που ξέχασε να πάρει την απόδειξή του.

Απόδειξη ή λουκέτο.

Ανώνυμος είπε...

V ό,τι να'ναι είσαι εσύ φίλε μου και το indymedia σου! Τα ίδια σκατά με τα φασισταριά είστε! Οι αλλαγές και οι επαναστάσεις δε γίνονται με κολλημένα μυαλά! Άντε καληνύχτα!

Ανώνυμος είπε...

να μην ξαναγοράσουμε από μέλη τους!
Ούτε αποδείξεις κόβουν, ότι τιμές θέλουν βάζουν. Είναι απατεώνες. Μπουκοτάζ στους μικρέμπορους!
ου να χαθείτε αλήτες!

Ανώνυμος είπε...

ειστε ΜΑΥΡΑΓΟΡΙΤΕΣ, όχι μικρέμποροι. να δουμε ποιος θα έρθει να ψωνίσει από εσας;

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΦΤΙΛΕΣ!!!
ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΤΕ ΜΕ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΙΝΟΥΝΕ ΤΟ ΑΙΜΑ, ΧΤΥΠΑΤΕ ΤΟΝ ΑΡΑΠΗ ΤΟΝ ΦΤΩΧΟ..ΦΤΟΥ ΣΑΣ ΡΟΜΠΕΣ..

Ανώνυμος είπε...

Για φτύσιμο η υποστήριξη στις ενέργειες της ΧΑ. Δε θα δείτε δεκάρα τσακιστή από μένα αν δεν ανακαλέσετε αυτή τη χαζή ανακοίνωση και δε ζητήσετε συγγνώμη.

Ανώνυμος είπε...

Ο ΜΕΛΙΓΑΛΑΣ ΗΤΑΝ Η ΑΡΧΗ ΕΧΟΥΜΕ ΠΗΓΑΔΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΒΑΘΥ.

Ανώνυμος είπε...

Οι άλλοι πουλάνε παράνομα από ανάγκη ενώ εσείς κλέβετε από νοοτροπία. Κι έχετε μούτρα και μιλάτε;

Αφού στην πραγματικότητα προτιμάτε να αφήσετε τους ξένους να πουλάνε παράνομα, παρά να μάθετε να κόβετε αποδείξεις. Οπότε τι θέλετε και διαμαρτύρεστε; Ό,τι πιάσει ε;

Ανώνυμος είπε...

Το κυνηγι εχει αρχισει φασισταρια. Οποιος δεν κοβει αποδειξεις απο εδω και περα την εχει βαμμενη. Ανοχη τελος φασισταρια.

Ανώνυμος είπε...

Dekara den tha ksanaparete fasistofiloi...............oute apo mena oute apo thn mana mou oute apo thn giagia mou oute apo olo mou to soi.... apaideytoi misanthropoi pou mprosta sto symferon sas den ypologizetai oute thn anthropinh zoh....typotenioi.... ama to kratos den kanei tipota na mhn to psifizate... oloi oi vismaties pou glifate paparia kai ton 2 kyverniseon gia na pernete adeies...

Ανώνυμος είπε...

δεν μπορει να ειστε τοσο μα τοσο ηλιθιοι και να βγαζετε τετοια ανακοινωση!!!εχω μεινει αναυδος με το ποσο βλακες μπορει να ειστε!!!

Ανώνυμος είπε...

Γαμώ τον φασισμό σας.Μαλάκες νεοναζί,νεοταγματασφαλίτες,έρχονται σφαλιάρες. Ουυυ ρε,αντιγραφή από την χρυσή αυγή η ανακοίνωση,ξεφτίλες;;;;;ΤΣΙΡΑΚΙΑ.ΣΚΟΥΛΗΚΙΑ.

Ανώνυμος είπε...

Δε θα ξαναπάρετε ούτε σεντ!!! Και που 'στε εφόσον το θέλετε θα δουλέψει πολύ 259 και 15 ΠΚ, από δω και στο εξής!! Να δούμε πόσα απίδια πιάνει ο σάκος!!

Ανώνυμος είπε...

ΞΕΚΙΝΑΜΕ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ - ΔΗΘΕΝ ΕΛΛΗΝΕΣ - ΜΙΚΡΟΠΩΛΗΤΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ ΤΗΣ ΧΡΥΣΗΣ ΑΥΓΗΣ. ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΟΝΤΩΣ ΕΠΙΡΡΟΗ ΣΤΟΝ ΠΕΡΙΓΥΡΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΜΟΛΙΣ ΠΕΣΕΙ Η ΑΓΟΡΑΣΤΙΚΗ ΚΙΝΗΣΗ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑ 30% ΠΟΙΑ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΙ...

Ανώνυμος είπε...

Καλά δεν τους ξέρετε ότι είναι φασίστες και φοροκλέφτες οι περισσότεροι στις λαϊκές.Στην πόλη μου όλοι απασχολούν Πακιστανούς και το παίζουν αφεντικά , τα γίδια και αποδείξεις ένας στους δέκα κόβει που και που. Οι ίδιοι παρ εμπόριο είναι , επειδή έχουν ένα κωλόχαρτο για άδεια νομιμοποιούνται να μιλάνε ? Πλήρωσαν ποτέ φόρο για να δικαιολογήσουν τη γαμημένη την άδειά τους ?

Ανώνυμος είπε...

καλως ευχαριστειτε τα αυγα για τις υπηρεσιες που σαν προσφέρουν, γιατι νομιζω οτι σας δινουν φραγκα για να υποστηριζετε οσα υποστηριζετε.Στο Μεσολογγι νομιζω οτι μιλουσε μια ημιτρελη γκομενα ελεγε οτι ειναι ανυπαντρη μητερα οτι ψαχνει για δουλεια και δε βρισκει πουθενα οτι εχει φτασει στο απροχωρηρτο κλπ. Η γκομενα στανταρ πηρε 100 ευρω απον τα αυγα για να πει το ποιηματακι.Βρηκαν μια εξαθλιωμενη της εδωσαν 100 ευρα και βγηκε στις καμερες και αραδιασε ενα καρο μαλακιες. Που αν ειναι αυτη ανηπαμτη μητερα εγω ειμαι αστροναυτης. Τελος παντων τις ξερουμε τις πρακτικες σας οταν οι σφαλιαρες θα πεφτουν να φωναξετε τα χρησα αβγα να σας σωσουν αλλα οι κοτες οταν ειναι καποιος στα μετρα τους περνουν πουλους.Δηλαδη τζαμπα μαγκες.Σε αυτοςυς τους τζαμπα μαγκες πιστευετε οταν θα τρωτε το ξυλο μετα μουσικης θα ειναι εργα για το καταλαβετα.Σφαλιαρες θελετε σφαλιαρες θα πεσουν εσεις το αποφασισατε.Αντε φλωροι σας περιμενουμε...

Ανώνυμος είπε...

ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΟΥΦΑΛΕΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ!!!!!!

Ανώνυμος είπε...

Κουραδόμαγκες , μόνο για ηλίθιες εξυπνάδες είστε και από κοινωνικούς αγώνες τίποτα. Οι φασίστες να είναι καλά για σας για να σας <> τις λαϊκές σας. Ούστ φοροκλέφτες ζωντόβολα.

Ανώνυμος είπε...

Ελπίζω να μην αρχίσουν να σας την πέφτουν όσοι είναι αντίθετοι στην Χρυσή Αυγή διότι με 9,5 εκατομμύρια Έλληνες αδιάφορους ή/και εχθρικούς απέναντί σας, δεν θα μπορείτε να συμμετάσχετε ούτε σε ακριτικό πανηγύρι. Δεν γνωρίζουν μόνο τα Χρυσά Αυγλα πως να ανοίγουν κεφάλια, να χαρακώνουν μάπες και να σπάνε πάγκους. Σας εύχομαι να μην στοχοποιηθείτε ως υποστηρικτές των Χρυσαυγητών...

Ανώνυμος είπε...

Οι προδότες ανθέλληνες αριστεροί που θέλουν να δουν την πατρίδα μας να μην κατοικείται από Έλληνες, εξανέστησαν που κάποιος πείραξε οικονομικά τους ταξικούς τους συμμάχους.

Ανώνυμος είπε...

profanws ellhnes mikropolites kai biopalestes twra pou exoume ginei omadikws ulika ftwxoteroi bazoume plwrh na ginoume pneumatika kai h8ika...kanoniste oloi eseis pou exete sth doulepsh sas metanastes anasfalistous me merokamato peinas na pesete sta xeria twn filwn sas xrysaugitwn kai na sas xwsoun to kontari ths shmaias ths elladas sas bathia...alla ksexasa oti to na tous ksezoumizete einai 8emito...ayto pou de sas euxomai einai na fygete re metanastes sth germania kai na sas petyxoun se kamia gwnia..

Ανώνυμος είπε...

ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΑΣ.

ΕΝΤΩΜΕΤΑΞΥ Ο ΒΟΘΡΟΣ ΤΟΥ ΣΟΡΟΣ ΤΟ ΙΝΤΙΜΥΝΤΙΑ ΕΔΩΣΕ ΕΝΤΟΛΗ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟ ΣΑΙΤ ΣΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ.
ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝΑΡΧΟΚΟΥΡΑΔΕΣ ΑΠΕΙΛΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΕΣΑΣ.
ΜΑ ΟΙ ΑΝΑΡΧΟΦΑΣΙΣΤΕΣ ΨΩΝΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΚΩΛΟΝΑΚΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΚΗΦΙΣΙΑ.
ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΓΚΟΥΣ ΛΑΙΚΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ?????????

Ανώνυμος είπε...

ειμαι τραβεστι απο το 1980 και μονιμως λογω του καταρεγμου και του κραξιματος, κατεφευγα παντα σε πλανοδιους πωλητες εσωρουχων...απο τοτε που εισεβαλαν στο χωρο αραπηδες και πακιστανοι , εχω ολο φαγουρα και αλεργιες απο τα βρωμο-υφασματα που πουλανε. ασε που ξεχειλωνουν κι ευκολα στο τραβηγμα και χανουν τα γκεμια οι εραστες μου. γι' αυτο εξω οι ξενοι

Ανώνυμος είπε...

Πω πω τσούξιμο οι άπλυτοι.
Τί δεν θα ξαναγοράσετε από μικρέμπορο μωρέ; Αφού οι φραγκάτοι αναρχοαριστεροί ούτε που ξέρετε τί είναι οι μικρέμποροι, οι δε πληβείοι αναρχοαριστεροί έτσι κι αλλιώς από ξένους αγοράζετε για να παίρνετε και μια πολυπολιτισμική εσανς μαζί με τις κυλότες.
Και πού σαι ανάρχα μου, το σαπούνι δεν είναι είδος επιδημίας... μια και πας λαϊκή πάρε ένα να δοκιμάσεις.

Ανώνυμος είπε...

ΓΑΜΙΕΣΤΕ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ
ΚΛΕΙΝΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΠΗΓΑΔΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΣΑΣ ΤΟ ΧΟΥΝ ΠΕΙ ΑΚΟΜΑ

Ανώνυμος είπε...

Μόνο από μαύρους και Πακιστανούς θα αγοράζω απο δω και πέρα. Τουλάχιστον αυτοί έχουν πραγματική ανάγκη, όχι σαν εσάς τους Ελληναράδες τεμπελχανάδες που ξύνεστε και πίνετε μπύρες πίσω απ'το πάγκο

Ούτε σεντ ρε λαμόγια δεν ξαναδίνω για σας.
Να έρθει ο Κλασιδιάρης και ο Μπαρμπαρούσης να τους πασάρετε το τούρκικο και το κινέζικο. Ούτως ή άλλως απόδειξη 40 χρόνια τώρα δεν κόψατε ποτέ σας.

Ψόφήστε Έλληνάρες μου, καρφάκι δεν μου καίγεται πλεόν για την κλίκα σας

Ανώνυμος είπε...

Τώρα σταμπαριστήκατε κρυφοναζήδες.

Μην ακούσω κλαψουρίσματα μετά πως δεν φταίτε και οτι είσαστε φτωχοί μεροκαματιάρηδες, απλά πάντα ήσασταν λαμόγια φοροφυγάδες και κρυφοχουντικοί, τώρα γίνατε Ναζί και με τη βούλα

Τώρα που πήρατε αγκαλιά τους Ναζί και τρέξατε να τους κάνετε χειραψίες και ανακοινώσεις συμπαράστασης θα αναλάβετε και τις ευθύνες σας

Ανώνυμος είπε...

όταν οι μετανάστες μας κάνουν την δουλειά μας
"οικονομικά" όλα είναι εντάξει?

Ανώνυμος είπε...

Ακροαριστεροί και ακροδεξιοί αναρχοάπλυτοι και φασίστες είστε όλοι σας τα ίδια σκατά..
Είναι μαλάκας ο Έλληνας που ακόμα ανέχεται τις μεσαιωνικές πρακτικές και ιδεολογίες σας, και ψηφίζει τα αποκόμματά σας.
Κομμουνιστές, αναρχικοί και φασίστες είσαστε ένα μάτσο βλαμένοι παραπληγικοί γύφτοι ανθέλληνες και αναλφάβητοι. Μόνο σε ένα μπουρδέλο σαν την Ελλάδα θα μπορούσατε να επιβιώσετε κοπρόσκυλα.
Προσπαθήτε να αιματοκυλήσετε τη χώρα αλλά δεν θα σας περάσει ρε τσογλάνια. Όταν ο Έλληνας ξυπνήσει από το βαθύ του λήθαργο και καταλάβει το βρώμικο ρόλο σας τότε να δείτε γλέντια..

Ανώνυμος είπε...

βρωμοφασισταριά

Ανώνυμος είπε...

Το φαιοκόκκινο μέτωπο φίλε 10:30 (ΣΥΡΙΖΑ ΚΚΕ ΑΝΕΛ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ) που ευαγγελίζετε τη σωτηρία της χώρας οδηγώντας τη στο μεσαίωνα. Πιο κουφάλες δε γίνεται..

Ανώνυμος είπε...

ΨΥΚΟ ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ

Ανώνυμος είπε...

Δεν ξανα αγωραζουμε απο ελληνες μικροπωλητες αν δεν κατεβασουν αυτη την ανακοινωση υπερ των νεοναζι.

Ανώνυμος είπε...

ΕΓΩ ΑΠΟ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΔΕΝ ΨΩΝΙΖΩ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.

«Παλαιότερο ‹Παλαιότερο   1 – 200 από 329   Νεότερο› Νεότερο»

Δημοσίευση σχολίου

Template Design by Psykos Dimitris